Death Note
Member
Activity: 98
Merit: 10
The future is your Genome
|
|
February 18, 2018, 09:26:59 PM |
|
Sylon'un yönettiği kampanyaya katılan arkadaşlara da ödül dağıtılacak mı eğer dağıtılacaksa işler biraz daha karmaşıklaşır diye düşünüyorum ama dağıtılmazsa o zamana kadar bu proje için post atan üyelere de büyük bir haksızlık yapılacak.
|
|
|
|
aliyagiz207 (OP)
|
|
February 18, 2018, 09:30:39 PM |
|
Sylon'un yönettiği kampanyaya katılan arkadaşlara da ödül dağıtılacak mı eğer dağıtılacaksa işler biraz daha karmaşıklaşır diye düşünüyorum ama dağıtılmazsa o zamana kadar bu proje için post atan üyelere de büyük bir haksızlık yapılacak.
Dağıtacaklar evet hatta var olandan çok daha fazla dağıtılacak o kampanyaya girenlere ordaki oran daha büyüktü
|
|
|
|
RastaBaba
Member
Activity: 126
The Experience Layer of the Decentralized Internet
|
|
February 18, 2018, 09:44:12 PM |
|
Dağıtacaklar evet hatta var olandan çok daha fazla dağıtılacak o kampanyaya girenlere ordaki oran daha büyüktü O zaman hesaplamaların yapılması normalden biraz uzun sürebilir diye düşünüyorum bu arada bence bountye katılan arkadaşlar ellerindeki coinleri hemen satmasınlar.Wepower uzun vadede değerlenmesini beklediğim bir enerji projesi.
|
|
|
|
CEPNIBEY
|
|
February 18, 2018, 10:33:27 PM |
|
Coinmarkette gözüme çarptı. Dün yükselişe geçti diye hatırlıyorum. Bir miktar alıp kenarda tutma planım var bakalım ne olacak sonuç.
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
February 18, 2018, 10:50:59 PM |
|
Sylon'un yönettiği imza kampanyasına katılmıştım ben de umarım hakkımız olan coinleri verirler.Eğer kampanyadan ödül alabilirsem aldığım ödülleri uzun süreli saklamayı düşünüyorum.Gerçekten bu kadar tanıtım yapan bir ekip icodan sonra durmayacaktır.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
February 19, 2018, 06:11:34 AM |
|
Hacim fena degil ama başka borsalara girmesi şart, 2 gün önce binance diyorlardı telegram kanalında ama ben şu an erken olduğunu düşünüyorum ama ico fiyatının altına çok salmamasıda güzel birşey. Böyle beklentisi yüksek olan tokenler sürünüyor nedense
|
|
|
|
grkms
|
|
February 19, 2018, 06:27:45 AM |
|
BTC kafasını kaldırtmayacak anlaşıldı . Binanceye girmesi hacim alanını genişletecektir fakat yine de pek etki sağlamayacak gibi . Uzun bir yolları var WePower ekibinin yekten fiyatların yükseleceğine ihtimal vermiyorum.
|
|
|
|
Geleve
|
|
February 19, 2018, 02:14:02 PM |
|
Bu proje de binance veya kucoin borsalarında listelense uçuşa geçecek gibi fiyatı. Şu an çok ucuz icoda bir ethye 8000 token vermişlerdi şimdi de borsalarda neredeyse ico fiyatına alınabiliyor.
|
|
|
|
Galacos
|
|
February 20, 2018, 01:55:43 PM |
|
Benim için diplucate yazıyor neden acaba? İmzaları çıkarabilirsiniz dedikten sonra çıkardım.
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
February 20, 2018, 02:24:32 PM |
|
Benim için diplucate yazıyor neden acaba? İmzaları çıkarabilirsiniz dedikten sonra çıkardım.
2 defa kaydolmuşsundur o yüzden yazmışlardır, 694 adet hesaplamışlar sana hocam ico fıyatından 0.1 eth kadar etmıyor bile, ama olsun böyle böyle biriksin
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
February 20, 2018, 02:29:07 PM |
|
2 defa kaydolmuşsundur o yüzden yazmışlardır, 694 adet hesaplamışlar sana hocam ico fıyatından 0.1 eth kadar etmıyor bile, ama olsun böyle böyle biriksin İki kere mi form doldurunuz acaba hocam ona bir dikkat edin.Çünkü anladığım kadarıyla sizin aldığınız uyarı imzanızı kaldırmanızla alakalı bir durumu içermiyor.Umarım küçük bir nedenden dolayı ödülden mahrum kalmazsınız.Bu arada bence jr member hesap için 0.1 ethere yakın bir para almak fena değil.
|
|
|
|
gulypz
Member
Activity: 476
|
|
February 20, 2018, 05:24:40 PM |
|
Ne zaman imzaları dağıtacaklar Mart tan önce dağıtım olur mu acaba. Güzel kazanç bırakacak gibi fiyat biraz daha tutunursa. İmzacılar acale etmediği takdirde daha kazançlı olabilir.
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
February 21, 2018, 01:35:44 PM |
|
wepower bınance oylamasına gırmıs.suanda 1.sırada gıdıyor.bınance ye gırme olasılıgı yuksek gıbı.fıyat katlanacaktır buyuk ıhtımal alıp kenara koymak lazım acılen
|
|
|
|
HCRT
|
|
February 21, 2018, 03:49:58 PM |
|
wepower bınance oylamasına gırmıs.suanda 1.sırada gıdıyor.bınance ye gırme olasılıgı yuksek gıbı.fıyat katlanacaktır buyuk ıhtımal alıp kenara koymak lazım acılen Bende bunu yazmak için girmiştim benden önce davranmışsın dostum ben biraz sirin labs biraz dent biraz da wepower attım kenara hangisi girerse hazırlıklı olmak için
|
|
|
|
hidrocop
|
|
February 21, 2018, 05:02:45 PM |
|
Bugun her yerde pump pump diyorlar ama fiyatta bir pump gormedim, ico fiyatinda geziniyor binance oylamasi icin bnb olmasimi lazim elimizde
|
|
|
|
triclinics21
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
February 21, 2018, 05:48:16 PM |
|
idexten aldım bende biraz ama binance işi yaş oylamayı kazanınca binance para almayacakmı bunlardan listeleme için ben 3 milyon dola aldığını duymuştum
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
February 21, 2018, 06:13:50 PM |
|
idexten aldım bende biraz ama binance işi yaş oylamayı kazanınca binance para almayacakmı bunlardan listeleme için ben 3 milyon dola aldığını duymuştum
ne 3 mılyonu arkadas.bınance nın oylamasıyla gırenlerden para almıyor bınance.zaten oylamayı kendı coınıyle yaptırdıgı ıcın yeterınce kazanıyor .ayda 1 -2 coını beleş alıyor borsaya
|
|
|
|
intotherain
|
|
February 21, 2018, 08:33:41 PM |
|
Binance oylamasında birinci olan coinden para alınmaz hatta bazen 2 ve 3.'den de alınmaz tamamen Binance'nin hizmet anlayışına bağlı bir olay.. İlk 3 coinden ufak bir sepet yapıp küçük aksiyonlara girişilebilir. Binance'ye giren coin çok yükseliyor çünkü.
|
|
|
|
Galacos
|
|
February 21, 2018, 08:54:43 PM |
|
2 defa kaydolmuşsundur o yüzden yazmışlardır, 694 adet hesaplamışlar sana hocam ico fıyatından 0.1 eth kadar etmıyor bile, ama olsun böyle böyle biriksin Benim için diplucate yazıyor neden acaba? İmzaları çıkarabilirsiniz dedikten sonra çıkardım.
2 defa kaydolmuşsundur o yüzden yazmışlardır, 694 adet hesaplamışlar sana hocam ico fıyatından 0.1 eth kadar etmıyor bile, ama olsun böyle böyle biriksin İki kere mi form doldurunuz acaba hocam ona bir dikkat edin.Çünkü anladığım kadarıyla sizin aldığınız uyarı imzanızı kaldırmanızla alakalı bir durumu içermiyor.Umarım küçük bir nedenden dolayı ödülden mahrum kalmazsınız.Bu arada bence jr member hesap için 0.1 ethere yakın bir para almak fena değil. İlginiz İçin teşekkürler. Rütbe değişikliğinden dolayı iki kez kayıt olmuşum ondan öyle uyarı vermiş. 2 Haftalık imza kampanyası için 0,1 ether fena sayılmaz. dediğiniz gibi böyle böyle biriksin
|
|
|
|
CTRLX
|
|
February 21, 2018, 09:22:19 PM |
|
Binance'ye girerse çok kolay bir şekilde ikiye katlayabilecek bir proje ama ben kendisine pekte uzun vadeli olarak bakmıyorum. Restart Energy, Envion, Hydrominer, WePower ve buna benzer birçok yeşil mining projesi çıktı, rekabet zorlaştı en fazla 1-2 tanesi yaşar.
|
|
|
|
|