Bitcoin Forum
April 25, 2019, 09:03:25 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.1 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Probleme la minat LTC(Rezolvat)  (Read 1263 times)
luci78
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
July 12, 2013, 11:21:13 AM
Last edit: July 21, 2013, 08:37:22 PM by luci78
 #1

      Salutare.Am o placa HD6750 si pe bitminter pot mina fara probleme,dar la GPU imi arata "GPU Juniper (#1)" si merge fara probleme.Daca vreau sa minez LTC,cu orice program incercat(guiminer,cgminer) nu imi merge(se inchide programul).Am incercat sa dezinstalez catalist control center si instalat drivere amd dar tot cu acelasi rezultat.Rulez pe Win7 x64.Va rog daca ma poate ajuta cineva.Multumesc anticipat.Respect
1556183005
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556183005

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556183005
Reply with quote  #2

1556183005
Report to moderator
1556183005
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556183005

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556183005
Reply with quote  #2

1556183005
Report to moderator
1556183005
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1556183005

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1556183005
Reply with quote  #2

1556183005
Report to moderator
100% New Software
PC, Mac, Android, & HTML5 Clients
Krill Rakeback
Low Rake
Bitcoin Poker 3.0
Bad Beat Jackpot
SwC Poker Relaunch
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
cl4ud1u
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 200
Merit: 100


View Profile
July 12, 2013, 11:25:25 AM
 #2

Pentru LTC folosesti guiminer scrypt :   http://guiminer.org/guiminer-scrypt.html
luci78
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
July 12, 2013, 12:16:26 PM
 #3

     Pai cu guiminer scrypt incerc si nu merge.Am observat ca daca nu am trecut corect adresa host,spune"No server could be used",iar daca introduc adresa host corect face crash.
Cyrus
Ninja
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2240
Merit: 1106



View Profile
July 12, 2013, 12:24:49 PM
Last edit: July 12, 2013, 06:19:10 PM by Cyrus
 #4

Ai instalat AMD SDK?

luci78
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
July 12, 2013, 12:32:18 PM
 #5

Am instalat si AMD-SDK dupa ce am dezinstalat driverele Catalyst.Specific ca am versiunea de guiminer de 32bits.
luci78
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
July 21, 2013, 08:36:14 PM
 #6

S-a rezolvat problema dupa o reinstalare de windows.Multumesc tuturor pentru ajutor Wink.Se poate inchide acest topic.
mirciox
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 3
Merit: 0


View Profile
September 09, 2013, 07:07:19 AM
 #7

Reinstalarea de windows e tot timpul o solutie... Si eu am avut bai asemanator, iar la placa i0-am dat la inceput intensitate mai redusa sa porneasca..si dupa i-am dat blana si n-a facut figuri.
cwfabc
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 144
Merit: 100


View Profile
September 19, 2013, 03:55:41 PM
 #8

like LTC
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!