Selamlar arkadaşlar; daha evvel birkaç başlık daha açmış ve olumlu dönüş ve cevaplar almıştım. Kripto para dünyasına hakim olmak adına neredeyse tüm başlıkları fırsat buldukça okumaya çalışıyorum. Hatta herhangi bir konuyu açıp alttan ''all'' (tümü) sekmesini tıklayıp sayfayı pdf kaydedip internet olmadığı ortamlarda okunabilir hale getirerek bir nevi e-book oluşturuyorum.Buraya kadar yazdıklarım benim gibi çaylaklar için bir nevi bilgi mahiyetinde idi.
Asıl konum şudur: Evvel ki başlıklarımda blockhain.info wallet üzerinden yaptığım ETC-ETH değişim işleminin birkaç gündür beklediği ve 0/3 onay yazdığı/pending olarak gözüktüğü idi.Şuan ki geldiğim aşama ise şudur: İos Wallet içerisindeki ''0/3'' onay yazan yerde artık ''onaylandı'' yazmakta ama para hala hesabıma düşmemiş ne yazık ki.Sayfaya internet sayfasından baktığımda ise hala pending olarak gözükmekte. Daha evvel yaptığım 3 transferi incelediğimde şöyle bir ayrıntı dikkatimi çekti: Transferin başarılı oldugu işlemlerde 300-400 civarı onay gördüm. Fakat benim hala pending yazan işlemlerimin birinde onay sayısı 34 diğerinde ise 40. Can alıcı soru ise şu: Transferin gerçekleşebilmesi için ortalama kaç onay gerekmekte? Yani 30-40 onay transfer için henüz yeterli bir onay değil mi? Eminim bu sorunun net bir cevabı yoktur ama tecrübe ile ulaşılan rakamlar vardır diye tahmin ediyorum. İşin ilginç tarafı ben bu yazıyı yazarken de onay sayısı 3'er 5'er artmış
Zaman ayırıp buraya kadar okuyan benim gibi acemi arkadaşlarım eminim az da olsa işine yarayacak birşeyler öğrenmiştir, ama aslolan konuyla alakalı deneyim sahibi arkadaşlarım başlığa bir cevap yazarlarsa çok mutlu olurum.
Bir diğer konu; bu işte tecrübe sahibi oldukça bu forumda en basit tecrübelerimi bile paylaşmaya devam edeceğim. Çünkü eğer bu işte çok iyi bir yerlere gelirsem eminim bu forum sayesinde olacaktır. Herkese iyi forumlar dilerim