baronofficiall2
Member
Activity: 140
Merit: 18
|
|
September 14, 2018, 02:12:01 PM |
|
soran kesim, bitcoinın hareketleriyle orantılı yükselmeye başlayınca soran kişi sayısı da artıyor düşmeye başlayınca gelen sorular da düşüyor, mesela şu sıralar hiç kimse sormuyor, sadece bu piyasayı hiç bilmeyen kesim ''o nasıl bir şey?'' ''parayı pc nin kasasından mı çekiyorsun?'' diye soranları bile duydum gerisini siz düşünün
|
|
|
|
spawn44
Newbie
Activity: 51
Merit: 0
|
|
September 14, 2018, 06:42:35 PM |
|
İnanırmısınız artık bu soruyu soran kimse kalmadı herkes ama herkes artık blockchain teknolojisyle alakalı bilgi sahibi Nolacak bu gidişat kimse onu bilmiyor ama.
|
|
|
|
|
coskundeniz
Newbie
Activity: 27
|
|
September 15, 2018, 05:39:30 PM |
|
O insanlardan biri benim. Her ortamda Bitcoin ile ilgilenen var mı diye soruyorum. Varsa da soru yağmuruna tutuyorum. Çoğu memnun oluyor hem de ben bişeyler öğrenmiş oluyorum. Bu şekilde okuduklarımdan daha çok şey anlayabiliyorum. Bir nevi çalışmadan önce ön hazırlık yapmak gibi oluyor
|
|
|
|
rosettax
Newbie
Activity: 2
|
|
September 18, 2018, 06:04:20 PM |
|
Anlatmakta güçlük çekmek değilde daha çok karşımızda anlattığımız insanın anlamaması olay.
|
|
|
|
erlikkhan
Member
Activity: 86
Merit: 10
Kün Tuğ Bolgıl , Kök Kurıkan !
|
|
September 19, 2018, 06:55:19 PM |
|
2014 kardeşime bile anlatmaya çalışıyordum 1 senedir kendisi de trader oldu. artık çevremdekiler airdrop bounty linki gonderir oldu. geçen seneki boğa crypto currency i iyi tanıttı herkes boğa ile tanıştı
|
|
|
|
ScarletSunshine
Jr. Member
Activity: 230
Merit: 9
|
|
September 20, 2018, 06:53:36 AM |
|
Benim çevremde öyle kimse yok kısacası benim çevremde yok
|
$CBM ERC20 token can be traded at @UniswapProtocol
https://uniswap.info/token/0x95efd1fe6099f65a7ed524def487483221094947
https://giphy.com/gifs/
|
|
|
absurde
Jr. Member
Activity: 532
Merit: 5
|
|
September 20, 2018, 11:02:00 AM |
|
İnternetin mevcudiyetini bilmeyen insanların olduğu memleketlerde Bitcoin'in veya diğer kripto paraların tanınmaması kadar daha doğal bişey olamaz.
|
|
|
|
Jhonkar
Member
Activity: 522
Merit: 13
|
|
September 20, 2018, 01:57:47 PM |
|
arada sırada ne durumda bitcoin fiyatı diye soran arkadaşımda var, BİST'te yatırımı olup kripto piyasalara soğuk bakan arkadaşımda var. zaten genel olarak gözlemlediğim hisse senedi piyasaları ile ilgilenen insanlar kripto borsalara pek sıcak bakmıyorlar. bu da bence devlet güvencesinin ve yasal düzenlemelerin olmamasından kaynaklanıyor.
|
|
|
|
Allonee
Member
Activity: 392
Merit: 11
|
|
September 20, 2018, 03:37:31 PM |
|
adını duymayan neredeyse yok ama içerik hakkında bilgisi olan bir tane bile tanıdığım yok. herkes beleş para kazanacağını zannediyor.
|
|
|
|
sernofus
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 3
|
|
November 13, 2018, 07:31:53 PM |
|
var hala. burada yazdığımı bilen de var ama adam burada neden yazdığımı dahi bilmiyor metin yazarlığı yaptığımı zannedip kendisinde potansiyel görmediği için girmediğini söylüyor.
|
▀▀▀▀▀█████████ CRYPTON ▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬ Revolutionary Cryptocurrency Exchange
|
|
|
jeton
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 2
|
|
November 16, 2018, 12:33:11 PM |
|
Konusu bir şekilde açıldığında ve anlatmaya başladığımda boş gözlerle bakılmasından bıktığım için artık konuşmuyorum. Veririm sizin verdiğiniz linki seyretsin öğrenebilirse öğrensin.
|
|
|
|
distorsiyon
Member
Activity: 448
Merit: 15
|
|
November 16, 2018, 01:38:41 PM |
|
Youtuber'ların genelinden nefret ediyorum, çoğunluğu lise aklıyla liselilere iş yapan, bu olaay olmasa zibidilik peşinde koşacak insan türleri.
Ama Barış ÖZCAN farklı. Çok güzel işler çıkartan, doyurucu bir insan.
Bu video'sunu da yayınladığı tarihte izlemiştim, ellerine sağlık, sağolsun varolsun.
Ayrıca birçok kişi bitcoin'i bilmesine rağmen, altcoin'lerin olduğunu bilmemekte, blockchain teknolojisini ise hiç duymamış bulunmaktadır. Bunun üstüne de ahkam kesercesine ''aaa ben çok daha önceden duydum hee hee'' gibi söylemler dile getirmektedir.
Ne diyelim, bu video da güzel bir rehber.
|
|
|
|
cannbola
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 1
|
|
November 29, 2018, 09:30:47 AM |
|
yaşanan sert düşüşle tekrar gündeme gelince çevredekilerde olan merak tekrardan arttı. bir çoğu alım fırsatı olarak görüyor.
|
lucky.io [ KEEP PLAYING! KEEP WINNING! ]
|
|
|
triedra
|
|
November 29, 2018, 10:43:27 AM |
|
geçen sene aralık ayında bir arkadaşa forumdaki aktivitelere anlatırken, bitcoin balon mu diye sormuştu. çeşitli haberlerden etkilendiği açık. genelde ya çok kar getiren ya da balon olup çok batmanızı sağlayan bir yönü olduğunu biliyorlar.
|
|
|
|
67semih
Jr. Member
Activity: 630
Merit: 1
|
|
December 03, 2018, 03:59:02 PM |
|
Bircogu bitcoin ve diger altcoinleri dolandiricilik yontemi saniyor. Hicbiri altinda yatan teknolojiyi bilmiyor. Buturden videolar gercekten onlar icin aciklayici olur. Bitcoin uzerine yapilan yalan yanlis haberlere karsi guzel olmus.
|
|
|
|
|