kayiboyu (OP)
Member
Activity: 588
Merit: 10
$CYBERCASH METAVERSE
|
|
December 20, 2017, 01:58:14 AM |
|
Esas bundan sonra daha zor olacak. Kast sistemine dönecek artık. 4 buyuk ligin ilk 4 takımı direk katılacaklar artık.
Ben bu yeni sisteme ne kadar karşıda olsam bu sistemle Türk takımlarının 2.takımı şampıyonlar ligine sokması biraz daha kolay oldu artık 2. olan takımımız ön eleme turlarında İtalya,İspanya,İngiltere ve Almanya ligi takımlarıyla eşleşmeyecek.
|
|
|
|
yns1903
|
|
December 20, 2017, 03:50:29 AM |
|
Beşiktaş eleyebilir bence neden olmasın
|
|
|
|
Memetemmi
Newbie
Activity: 56
Merit: 0
|
|
December 22, 2017, 08:23:27 AM |
|
kimin kimle eşleştiğinin önemi yok sonucta bayer real barcelondan baskası kupayı alamaz
|
|
|
|
ILuckyGuyI
|
|
December 22, 2017, 08:04:08 PM |
|
Beşiktaş için buraya kadarmış malesef.İlk maç Bayern'in sahasında bi de.Artık kaç tane atarlar bilmem ama Beşiktaş'ın azmine hayran kaldım.Helal olsun.
|
|
|
|
R |
▀▀▀▀▀▀▀██████▄▄ ████████████████ ▀▀▀▀█████▀▀▀█████ ████████▌███▐████ ▄▄▄▄█████▄▄▄█████ ████████████████ ▄▄▄▄▄▄▄██████▀▀ | LLBIT | | | 4,000+ GAMES███████████████████ ██████████▀▄▀▀▀████ ████████▀▄▀██░░░███ ██████▀▄███▄▀█▄▄▄██ ███▀▀▀▀▀▀█▀▀▀▀▀▀███ ██░░░░░░░░█░░░░░░██ ██▄░░░░░░░█░░░░░▄██ ███▄░░░░▄█▄▄▄▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ▀████████ ░░▀██████ ░░░░▀████ ░░░░░░███ ▄░░░░░███ ▀█▄▄▄████ ░░▀▀█████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ | █████████ ░░░▀▀████ ██▄▄▀░███ █░░█▄░░██ ░████▀▀██ █░░█▀░░██ ██▀▀▄░███ ░░░▄▄████ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀ |
| | | | | | .
| | | ▄▄████▄▄ ▀█▀▄▀▀▄▀█▀ ▄▄░░▄█░██░█▄░░▄▄ ▄▄█░▄▀█░▀█▄▄█▀░█▀▄░█▄▄ ▀▄█░███▄█▄▄█▄███░█▄▀ ▀▀█░░░▄▄▄▄░░░█▀▀ █░░██████░░█ █░░░░▀▀░░░░█ █▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄█ ▄░█████▀▀█████░▄ ▄███████░██░███████▄ ▀▀██████▄▄██████▀▀ ▀▀████████▀▀ | . ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ░▀▄░▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄░▄▀ ███▀▄▀█████████████████▀▄▀ █████▀▄░▄▄▄▄▄███░▄▄▄▄▄▄▀ ███████▀▄▀██████░█▄▄▄▄▄▄▄▄ █████████▀▄▄░███▄▄▄▄▄▄░▄▀ ████████████░███████▀▄▀ ████████████░██▀▄▄▄▄▀ ████████████░▀▄▀ ████████████▄▀ ███████████▀ | ▄▄███████▄▄ ▄████▀▀▀▀▀▀▀████▄ ▄███▀▄▄███████▄▄▀███▄ ▄██▀▄█▀▀▀█████▀▀▀█▄▀██▄ ▄██▀▄███░░░▀████░███▄▀██▄ ███░████░░░░░▀██░████░███ ███░████░█▄░░░░▀░████░███ ███░████░███▄░░░░████░███ ▀██▄▀███░█████▄░░███▀▄██▀ ▀██▄▀█▄▄▄██████▄██▀▄██▀ ▀███▄▀▀███████▀▀▄███▀ ▀████▄▄▄▄▄▄▄████▀ ▀▀███████▀▀ | | OFFICIAL PARTNERSHIP SOUTHAMPTON FC FAZE CLAN SSC NAPOLI |
|
|
|
DatKing
Member
Activity: 1022
|
|
December 22, 2017, 08:15:06 PM |
|
Real-psg erken final olmuş.Chelsea Barcelona'yı eler bence.Beşiktaş'a gelince adamlar harika bir çaba gösterdiler gönülden tebrik ediyorum ama malesef buraya kadarmış.Bayern ile eşleşmesi çok kötü oldu.
|
|
|
|
dumrul88
Member
Activity: 322
Merit: 15
|
|
December 22, 2017, 09:20:31 PM |
|
Beşiktaş için zor bir kura oldu doğrusu. Tur atlaması bir hayal tabi ama umarım olur kalbimiz seninle.
|
|
|
|
dewildance
|
|
December 22, 2017, 10:19:00 PM |
|
Eğer olur da Bayern ' i devirirsek çok rahat bir şekilde söylüyorum ki Final maçı garanti ..
hocam büyük konuşmayın, top yuvarlaktır herşey olabilir ama bir sivassporlu olarak bjk'nin yanındayım
|
|
|
|
tii
Newbie
Activity: 2
|
|
December 23, 2017, 07:51:37 AM |
|
Bayern cok kotu olmus ama eski gücünde degil Besiktasında ciddi sansı olabilir beyler
|
|
|
|
Memetemmi
Newbie
Activity: 56
|
|
December 23, 2017, 10:43:10 AM |
|
beşiktasın işi zor ama imkansız değil yani sonucta sendede yıldızlar var
|
|
|
|
cazador
Member
Activity: 69
"Highest ROI crypto infrastructure"
|
|
December 23, 2017, 04:32:47 PM |
|
bjk için çok zor eşleşme olmus grcekten
|
|
|
|
Sampix
Member
Activity: 98
“Innovation Powered by Crypto”
|
|
December 23, 2017, 04:43:25 PM |
|
BJK nin alnının akıyla geçmesini diliyorum, tabiki çok zor
|
|
|
|
lyons
Member
Activity: 294
Vertex.Market, the World's First ICO Aftermarket
|
|
December 23, 2017, 04:44:12 PM |
|
beşiktaş şu rakibi bi geçsin, o gazla gider finale kadar
|
|
|
|
megadeth1992
Member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
|
|
January 04, 2018, 01:58:48 PM |
|
Beşiktaş deplasmandaki mactan beraberlik alsa en kötü ihtimalle içerdeki macta cehennemi yasatiriz bayerne turda kolaylasir
|
|
|
|
TheSpark
|
|
January 04, 2018, 02:04:03 PM |
|
Cenk'in beşiktaştan ayrlması beşiktaş'ın şansını benim gözümde iyice azalttı.Umarım yerine güzel bir oyuncu alabilir beşiktaş.
|
|
|
|
ck1903
Newbie
Activity: 97
|
|
January 04, 2018, 06:03:26 PM |
|
Sezon basindaki Carlo Ancelotti'nin Bayern'i olsaydi ciddi anlamda sansimiz vardi
|
|
|
|
onlyyou34
Member
Activity: 602
Merit: 12
elysian.finance
|
|
January 04, 2018, 09:03:21 PM |
|
Alman basını Cenk Beşiktaş'tan ayrıldı bu bir dezavantaj Beşiktaş için diye başlık atmış ama kaçarı yok bu tür Beşiktaş'ın
|
|
|
|
ozlemt4296
Member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
|
|
January 04, 2018, 09:49:30 PM |
|
Fanatik bir Beşiktaşlı olarak beşiktasimin kazanmasını istiyorum inşallah alnimizin akıyla Bayer Münih'i yenecez
|
|
|
|
BlackRed21
|
|
January 04, 2018, 10:01:13 PM |
|
Bayern Münih Beşiktaşı kolay lokma olarak görüyor ama bence Beşiktaş başa baş mücadele edecektir. İnşallah Beşiktaş tur atlar da, Münih'in bazı havalı yöneticilerine kapak olur.
|
● ● CATEX.io ● ● | | Transaction Mining Exchange | | ((((((( TRADE NOW )))))))
|
|
|
|
flamingo890
|
|
January 08, 2018, 01:51:06 PM |
|
Beşiktaş Bayern Münih karşısında sürpriz yaparak bir üst tura çıkar.
|
|
|
|
|