Bitcoin Forum
November 28, 2021, 05:30:31 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 22.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: How to find your hash rate?  (Read 54929 times)
naisanza
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
February 11, 2011, 08:40:54 AM
 #1

Sorry guys, but I searched for this and didn't find how to find the hash rate for my setup.

I have an i7 970 running at 4.125 GHz
and an HD 5870

What will my hash rate be with those specs? Thanks

I started to look for this information when I found the Hash Rate calculator.

Edit: Nevermind it will eventually show on the client.
1638120631
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1638120631

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1638120631
Reply with quote  #2

1638120631
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1638120631
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1638120631

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1638120631
Reply with quote  #2

1638120631
Report to moderator
1638120631
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1638120631

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1638120631
Reply with quote  #2

1638120631
Report to moderator
Garrett Burgwardt
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 251


View Profile
February 11, 2011, 11:51:25 AM
 #2

Naisanza, the GPU isn't used for mining by default. Look up the Python OpenCL miner here on the forums, and don't bother wasting your cpu cycles, the gain isn't worth the power invested.
LZ
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1722
Merit: 1069


P2P Cryptocurrency


View Profile
February 11, 2011, 12:01:24 PM
 #3

Hey, it is Intel Core i7-970! I think that he have to use it too. Wink

Also he may use any miner listed here: http://mining.bitcoin.cz/.

My OpenPGP fingerprint: 5099EB8C0F2E68C63B4ECBB9A9D0993E04143362
ribuck
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 826
Merit: 1008


View Profile
February 11, 2011, 12:15:59 PM
 #4

Hey, it is Intel Core i7-970! I think that he have to use it too. Wink
It's not worth the electricity, heat and noise. If you have a GPU, don't mine with the CPU.
teosanru
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 1386
Merit: 543



View Profile
July 15, 2013, 12:10:17 PM
 #5

5870 gives somewhere around 300,000 to 325,000 kHash/sec.

hello can you tell me you hash rate of radeon HD 7770? the hash rate is given by the clock speed of the GPU? since the HD 7770 has 1000 Mhz clock speed. as knowing which card to buy? I want to buy a graphics card and undermine assemble in crosfire Litecoin, could you clarify me as knowing the hash rate cards, between May guess is the hash rate greater its efficiency, since I thought that the HD series cards 7000 would be much more than their previous potenetes.

I appreciate your response

███████████████████████████
█████████▀▄▄▄▄▄██▀▀████████
█████▀▄█▀▀▄▄▄▄▄▄▄▀▀▄▄▀█████
████ █▀▄███████████▄▀██████
███▄█ ███████▀ ██████ █ ███
██▀█ ███  ▀▀█  ▀██████ █ ██
██ █ ████▄▄      ▀▀▀██ █ ██
██ █ █████▌        ▄██ ████
███▄█ █████▄▄   ▄▄███ █▀███
████▀█▄▀█████▌  ▀██▀▄█ ████
█████▄▀▀▄▄▀▀▀▀   ▄▄█▀▄█████
████████▄██▀▀▀▀▀▀██████████
███████████████████████████
.
█ █▀█ █▀█ █▀█  ▄  ▄▀▀ █   ▄▀█ ▀█▀ ▄▀▀ ▄███▄
█ █▀█ █ █ █ █ ▀█▀ ▀▀█ █   █ █  █  ▀▀█ ▀███▀
█ █▄█ █▄█ █▄█     ▄▄▀ ▀▄▄ █▄▀  █  ▄▄▀   
                                        █
████████████████████████████████████ 
███▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀▀▀▀███ 
█▀▄██▀███▄▀██▀▄██▀███▄▀██▀▄██▀███▄▀████▄
█ █ ▀ ▀███ ██ █ ▀ ▀███ ██ █ ▀ ▀███ █████
█ ██    ▄█ ██ ██    ▄█ ██ ██    ▄█ █████
█▄▀██  ▀█▀▄██▄▀██  ▀█▀▄██▄▀██  ▀█▀▄████▀
███▄▄▄▄▄▄██████▄▄▄▄▄▄██████▄▄▄▄▄▄███
████████████████████████████████████
CRYPTO'S FASTEST
GROWING CASINO
               ▄███▄
            ▄████████

        ▄▄██████████
       █▀▀▀██▀▀▀████
      ███████████
    ▀▀▀████████████
      ▀███████████▀
      ▄███████████▄
 ▄
    ▀▀▀▀▀▀▀▀███▀▀   ▄
▀▀█▀▀
███████████▀▀▀█▀▀
    ████████████████
   ▄████████████████
▄█████████████████████▄
        ▄██▄
     ████████▄
     ██████████

    ████████████
     ▄████████▄
    █████████████
  ▄██████████████
  ▀██████████████▀
   █████████████▄
 ▄████████████████▄
████████████████████
 ▀▀▀████████████▀▀▀
       ██████
..PLAY NOW..
Saturn7
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 147
Merit: 100



View Profile
July 15, 2013, 07:15:42 PM
 #6

5870 at 900Mhz Clock speed and 300Mhz Ram will give you 430M/hashes no problem.

Use the AMD Overclock tool to set Ram and clock speed

http://www.techpowerup.com/downloads/1641/amd-gpu-clock-tool-v0-9-26-0-for-hd-5870/

First there was Fire, then Electricity, and now Bitcoins Wink
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!