canuzay (OP)
Newbie
Activity: 25
Merit: 0
|
|
December 18, 2017, 05:04:19 PM Last edit: December 19, 2017, 01:06:06 PM by canuzay |
|
Sanalpazardan gelen bilgi doğrultusunda bitcoin içerikli satışlara izin vermediklerini öğrendim.
Bu sebeple satışlar bir süreliğine durdurulmuştur. Gerekli izinler ve anlaşmalar sağlandıktan sonra, UzayWallet ön ödemeli bitcoin yüklü kartlarını D&R ve Migroslardan alabileceğinizi umuyorum. Görüşmeler bugün itibariyle başlamış olup gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim.
|
|
|
|
osmanismet
Full Member
Activity: 182
Merit: 100
Hakuna Matata
|
|
December 18, 2017, 06:31:20 PM |
|
Hayırlı satışlar. Yapacağım dedin yaptın. Helal.
|
|
|
|
HartmaniA
|
|
December 18, 2017, 07:27:57 PM |
|
Hayırlı satışlar. Güzel düşünülmüş bir uygulama. Umarım herhangi bir sorun yaşamadan kazanç sağlarsınız
|
|
|
|
canuzay (OP)
Newbie
|
|
December 18, 2017, 08:16:00 PM |
|
Hayırlı satışlar. Yapacağım dedin yaptın. Helal.
Teşekkürler iyi dilekleriniz için Hayırlı satışlar. Güzel düşünülmüş bir uygulama. Umarım herhangi bir sorun yaşamadan kazanç sağlarsınız
Teşekkürler iyi dilekleriniz için, inşallah
|
|
|
|
MSZCoin
Sr. Member
Activity: 346
Merit: 250
Revolution
|
|
December 18, 2017, 09:48:10 PM |
|
Fiyatı da uygun bence. Hayırlı satışlar güzel düşünmüşsünüz
|
BTG KING
|
|
|
KaraSena
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
December 19, 2017, 08:38:19 AM |
|
Güzel düşünülmüş tebrikler . Önü açık olan bir eko sistem varken bu tarz etkileşimler görmek gerçekten güzel . Hayırlı satışlar .
|
|
|
|
canuzay (OP)
Newbie
|
|
December 19, 2017, 01:05:39 PM |
|
Sanalpazardan gelen bilgi doğrultusunda bitcoin içerikli satışlara izin vermediklerini öğrendim.
Bu sebeple satışlar bir süreliğine durdurulmuştur. Gerekli izinler ve anlaşmalar sağlandıktan sonra, UzayWallet ön ödemeli bitcoin yüklü kartlarını D&R ve Migroslardan alabileceğinizi umuyorum. Görüşmeler bugün itibariyle başlamış olup gelişmelerden sizleri haberdar edeceğim.
|
|
|
|
canuzay (OP)
Newbie
|
|
December 20, 2017, 06:20:57 AM |
|
usta epki btc dki dalgalanmaları kartlara nasıl yansıtacaksınız, yani bu amazon gift card gibi bir şey değil ki,
Anlık fiyat güncellemeleri olacak. Mağazalarda boş kartları alıp kasada anlık fiyattan yükleme yapabileceksiniz
|
|
|
|
koin_34
|
|
December 20, 2017, 06:54:06 AM |
|
gün içinde %10 %20 gibi oynayan bir şeyden bahsediyoruz, sigaraya 1 tl zam gelince mağazasında raflardaki sigaraları saklayan bir toplum da, marketler bu iş nasıl olacak, başarması zor, ama başarırsanız çok çok iyi olur
|
|
|
|
thewarriors
Full Member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
|
|
December 20, 2017, 07:13:11 AM |
|
Güzel proje umarım çok daha iyi yerlere gelirsiniz
|
|
|
|
ziya1453
|
|
December 20, 2017, 08:08:35 AM |
|
sanalpazar izin versede aman diyeyim ödemeler çok sıkıntılı orda uzak durun. ilk açıldığı günden beri mağzam var orde 2-3 yıl kadar önce patladı orası sahipleri inşaat işinden battı.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
December 20, 2017, 08:39:49 AM |
|
sanalpazar izin versede aman diyeyim ödemeler çok sıkıntılı orda uzak durun. ilk açıldığı günden beri mağzam var orde 2-3 yıl kadar önce patladı orası sahipleri inşaat işinden battı.
Sanal pazar gold bilgisayarındı yanlış hatırlamıyorsam ve gold bilgisayar battı. Sadece online olarak satış yapıyorlar hergun mail atıyorlar. Ürünleri teslim ediyorlarmı bilmiyorum ama bence de oradan satış yapmayın. Çok kişi zarar gördü diye biliyorum. Sahibinden yada gittigidiyor, n11 gibi platformlardan satmayı deneyin. Fikir çok iyi bu arada tebrik ederim
|
|
|
|
Baltazaar
Full Member
Activity: 168
Merit: 106
Smart Micro-Insurance
|
|
December 20, 2017, 08:44:55 AM |
|
çok anlamadığım konular ama bu kartın güvenilirlik kısmı nasıl olucak yani gift card mı yoksa kullanıma açık bir kart mı olucak.
|
|
|
|
ziya1453
|
|
December 20, 2017, 09:46:44 AM |
|
bunun harici tüm güvenli e ticaret sitelerinde kötü niyetli müşteriler baya baş ağrıtabilir. düşünün adam itiraz etti müşteri hizmetlerine nasıl dert anlatacağınız. benim ürün ilanımda açıkça oyuncak plastik malzemeden diye belirtiğim ürün kesici delici alet diye yayından kaldırıldı. adam zahmet edip ilanın ilk cümlesine bakmamış.
|
|
|
|
canuzay (OP)
Newbie
|
|
December 21, 2017, 08:52:27 AM |
|
çok anlamadığım konular ama bu kartın güvenilirlik kısmı nasıl olucak yani gift card mı yoksa kullanıma açık bir kart mı olucak.
Gift card tarzında tek kullanımlık private key olacak üzerinde.
|
|
|
|
followm3
Full Member
Activity: 322
Merit: 126
EndChain - Complete Logistical Solution
|
|
December 21, 2017, 09:06:07 AM |
|
Sanal pazar gold bilgisayarındı yanlış hatırlamıyorsam ve gold bilgisayar battı. Sadece online olarak satış yapıyorlar hergun mail atıyorlar. Ürünleri teslim ediyorlarmı bilmiyorum ama bence de oradan satış yapmayın. Çok kişi zarar gördü diye biliyorum. Sahibinden yada gittigidiyor, n11 gibi platformlardan satmayı deneyin. Fikir çok iyi bu arada tebrik ederim Evet gold bilgisayyarında tamimiyle haklısınız bir çok kişi parasını alamadı bile hala sürünenler var sanal pazarı boşverin n11 veya gittigidiyor sahibinden get ile de satabilirsiniz.
|
|
|
|
mrproblem
Member
Activity: 392
Merit: 24
|
|
December 24, 2017, 11:43:10 AM |
|
usta epki btc dki dalgalanmaları kartlara nasıl yansıtacaksınız, yani bu amazon gift card gibi bir şey değil ki,
Anlık fiyat güncellemeleri olacak. Mağazalarda boş kartları alıp kasada anlık fiyattan yükleme yapabileceksiniz Anlık fiyat olarak hangi pazarı kullanacaksınız ? Bitfinex mi btcturk mu ?
|
|
|
|
yaniman
Member
Activity: 378
Merit: 14
|
|
December 26, 2017, 08:31:12 AM |
|
Fikir çok güzel ama uygulamadan sorun yaşanabilir. Anlık fiyat dalgalanması olan bişeyden bahsediyoruz. Umarım amacınıza ulaşırsınız.
|
|
|
|
Checkup
Newbie
Activity: 23
|
|
December 26, 2017, 08:10:32 PM |
|
çok iyi fikir olmalı
|
|
|
|
aya54
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 1
|
|
December 26, 2017, 08:56:24 PM |
|
yok artık şakamı bu .
|
Faireum.io Pre-Sale: 25 March 2019 ──── Invest / Play ...Or why not both?
|
|
|
|