kolinasnum
Newbie
Activity: 154
Merit: 0
|
|
December 23, 2017, 08:25:44 PM |
|
bence en çok yılbaşı bileti kazandıran yer nimet abla'nın yeri
antalyada bir ilçe vardı benim hatırladığım hep ordan da çıkardı ona da bir bakın derim
kardeş bi karar ver istersen, mesaj kasayım demişsin ama aynı konuda 2 farklı kişi gibi yorum atmışsın, attığın mesajlara dön bi bak istedim
|
|
|
|
nobetci
Member
Activity: 238
Merit: 10
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
December 24, 2017, 08:20:56 PM |
|
Olasılık bilimi literatürüne ilk sıradan girecek ''mp bileti alınacak yer'' önerilerilerinde bulunan herkese acil şifalar diliyorum.
|
|
|
|
dewildance
|
|
December 24, 2017, 09:02:40 PM |
|
Matematiksel olarak düşündüğümüzde böyle bir kaide yok fakat, nüfus yoğunluğundan dolayı istanbulda ankadara daha fazla bilet satılıyor. Bu yüzden büyük şehirlerde çıkıyor genelde
|
|
|
|
coingainer01
Member
Activity: 266
Merit: 10
|
|
December 24, 2017, 09:03:59 PM |
|
Milyonlarcası arasından denk gelme olasılığını düşünürsek nerdeyse imkansız, bunlarla uğraşmak da zaman kaybıdır benim görüşüme göre:)
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
December 24, 2017, 10:08:22 PM |
|
nereye cıkıo bılmemde bana bıkere amorti bıle vurmadı.belkı bu sene trılyoner olurumda btc alırım bolbol
|
|
|
|
seje
|
|
December 24, 2017, 10:30:45 PM |
|
Geçmiste bilet alıp kazanan insanların durumlarının şu anda nasıl bir içler acısı halde olduklarını araştırırsanız bilet almak şöyle dursun bir daha o biletin adını dahi anmazsınız... Şahsen o kazanan bilet bende olsa basarim cakmağı yakarım videoya da çekerim yotube ye de koyarim
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
December 24, 2017, 10:44:41 PM |
|
Geçmiste bilet alıp kazanan insanların durumlarının şu anda nasıl bir içler acısı halde olduklarını araştırırsanız bilet almak şöyle dursun bir daha o biletin adını dahi anmazsınız... Şahsen o kazanan bilet bende olsa basarim cakmağı yakarım videoya da çekerim yotube ye de koyarim onlar beyınsızse biz napalım. adamlar parayı bulunca sapıtmıslar cahıllıkte var batmıslarrrr mk salakları
|
|
|
|
forbidden
|
|
December 24, 2017, 11:22:12 PM |
|
Aynen Nimet abla çok meşhur ama bilet satışı en fazla olan yer neresi ise çıkma ihtimali de orasıdır, matematik diye bir şey var yahu Adamın birini gördüm haberlerde kalbimi değişecem her yerimi değişecem diye bağırıyordu bu tip insanlara çıkan ikramiyeler hiç hayatlarını olumlu etkilemiyor fazla yaşamıyorlar
|
|
|
|
arnaldoortega
Newbie
Activity: 30
|
|
December 25, 2017, 04:05:20 AM |
|
antalya da bı yer vardı neydı orası bıde ankarada bıyer onların yuzunden bılet almayı bıraktım ben
|
|
|
|
seje
|
|
December 25, 2017, 05:49:35 AM |
|
Geçmiste bilet alıp kazanan insanların durumlarının şu anda nasıl bir içler acısı halde olduklarını araştırırsanız bilet almak şöyle dursun bir daha o biletin adını dahi anmazsınız... Şahsen o kazanan bilet bende olsa basarim cakmağı yakarım videoya da çekerim yotube ye de koyarim onlar beyınsızse biz napalım. adamlar parayı bulunca sapıtmıslar cahıllıkte var batmıslarrrr mk salakları 2015 in sanirim kazanani cinayetten cezaevinde.. Sapitmisliktan da degil adami gasp etmeye calisiyorlar adam da kendini savunuyor… neyse kimsenin garantisi yok..
|
|
|
|
Cixboy61
|
|
December 26, 2017, 11:58:35 AM |
|
Her sene Nimet ablanın önünde uzun bir kuyruk olur ve biletlerin çoğu ordan satılır. Aslında işin mantığı çok belli 10 biletin 1 veya 2sini orada satsalar ihtimalin otomatik olarak artıyor. Bu iş tamemen şans işi. Sizi nerede ve nasıl bulur veya bulur mu hiç belli olmaz.
|
|
|
|
avarel
Newbie
Activity: 41
|
|
December 26, 2017, 01:50:35 PM |
|
nesineden aldım birşeyler çıkar inşallah
|
|
|
|
nevzatdoner
Newbie
Activity: 32
|
|
December 26, 2017, 03:58:09 PM |
|
|
|
|
|
seje
|
|
December 27, 2017, 06:59:27 PM |
|
Turkiye nufusunun 7 de 2 si istanbulda yasiyor ondan olabilir mi acaba
|
|
|
|
EUROPEANTURK
|
|
December 27, 2017, 07:28:59 PM |
|
Kendimi bildim bileli yılbaşı bileti alırım ve her sene hüsrana uğrarım ve çoğu seneler büyük ikramiyeler büyük şehirlere çıkar bakalım bu sene ne olcak . Herkese şimdiden iyi seneler bol şanslar dilerim.
|
|
|
|
sessiz_gemi
Newbie
Activity: 70
|
|
December 28, 2017, 12:36:00 PM |
|
Bitcoinden iyi yılbaşı biletimi olur bir 5 sene sonra ortaya çıkacak zenginliğimiz inşallah. Benim çeyrek bitcoinim olduğu halde ben ümitliyim
|
|
|
|
2run
|
|
December 28, 2017, 12:56:15 PM |
|
Nimet abla olması çok normal zaten biletlerin %85 i buradan satılıyor. Geçen gün önünden geçtim bir iki bilet almak istedim.. sabah saat 09:15 de yaklaşık 3 futbol sahası büyüklüğünde kuyruk vardı. buradan çıkması çok normal yani. ben genelde Bahçekapı gişesinden alıyorum.. hem şans aynı değişmiyor
|
|
|
|
kimkimokoki
|
|
December 30, 2017, 02:13:54 AM |
|
Kısmetse her yerden çıkar.
|
|
|
|
deepdivers
Newbie
Activity: 23
|
|
December 30, 2017, 08:41:06 AM |
|
anatlya ankara bıde manısa genelde cok ılgınc ama
|
|
|
|
Tiyatroibo
Newbie
Activity: 112
|
|
December 30, 2017, 10:40:50 AM |
|
Burda şehirden ziyade ana faktör şans tabiki ama şunu da göz ardı etmemeli İstanbul başta olmak üzere talihlilere baktığımızda genelde 3 büyük şehirden çıkıyorlar
|
|
|
|
|