Bitcoin Forum
October 23, 2017, 01:52:16 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: proper format of address to mine on GMP  (Read 325 times)
Inkogneeto
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
July 27, 2013, 03:43:59 PM
 #1

I'm using cgminer and I'm thinking about mining on Galaxy MP.
I need to setup my mining software to connect with Galaxy.

Examples I saw on the site was:
cgminer -o galaxy-mining.com:3333 -u username.worker1 -p password

but all other other pools using stratum I have seen include "stratum+tcp://" before the address:
cgminer -o stratum+tcp://Pool-Name.com:port# -u username.worker1 -p password

What is the difference- why would a person use one over the other?

-Ink
1508766736
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508766736

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508766736
Reply with quote  #2

1508766736
Report to moderator
1508766736
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508766736

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508766736
Reply with quote  #2

1508766736
Report to moderator
1508766736
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508766736

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508766736
Reply with quote  #2

1508766736
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508766736
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508766736

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508766736
Reply with quote  #2

1508766736
Report to moderator
1508766736
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508766736

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508766736
Reply with quote  #2

1508766736
Report to moderator
ZirconiumX
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 136



View Profile
July 27, 2013, 03:47:55 PM
 #2

stratum+tcp:// means that CGMiner won't look for a deprecated getwork connection, and instead will just connect with stratum.

As long as there isn't a getwork server on the exact same port, it shouldn't matter, but it's best to use stratum+tcp:// just in case.

Matthew:out
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!