Aceeakell
|
|
March 22, 2018, 08:50:06 PM |
|
Ben waves için şu sıralar pek de alım fırsatı görmüyorum, çünkü waves ne zaman alım fırsatı desek daha da aşağıya çakan bir koin
|
|
|
|
turkmachiavelli
|
|
March 22, 2018, 09:11:15 PM |
|
Neden hep waves waves muhabbeti geziyor local alanımız da anlamış değilim açıkcası. Tam manası ile bir araştırmam olmadığı için bir şey söyleyemeyeceğim fakat wavese kadar önümüzde çok daha güzel fırsatlar var VeChain, Cardano, Credits gibi.
|
|
|
|
Bitinator
|
|
March 22, 2018, 09:39:49 PM |
|
Bu waves alım fırsatı türk forumuna göre hiçbir zaman bitmemiştir, her düşüşte waves'in alım fırsatı olur ama waves asla düştüğü gibi yükselmez.. Düşerken diğer coinler gibi düşer, çıkarken diğer coinlerin 4'te 1'i kadar yükselir yani waves pişmanlıktır.
|
INVALID BBCODE: close of unopened tag in table (1)
|
|
|
klebsiella5843
Newbie
Activity: 11
Merit: 0
|
|
March 22, 2018, 10:22:11 PM |
|
Arkadaşlar bu piyasaya şansız bir şekilde ayı sezonu başında girdim. İncelediğim coinler arasında waves var ve gerçekten geleceği olduğunu düşünüyorum. Grafiğine baktığımda 52 küsürlerden alınıp uzun vadeciler için ağustos eylül orta vadeciler için nisan ortalarına kadar beklemeleri yeterlidir. Buralardan aşağı düşeceğini sanmıyorum açıkcası
|
|
|
|
RaltcoinsB
Legendary
Activity: 2310
Merit: 1174
|
|
March 22, 2018, 10:31:11 PM |
|
waves çok birşeyi yok ya eski popülaritesini kaybetmiş durumda tr de bile artık waves kötüleniyorsa daha da duramaz . bana kalırsa etheruma güzel bir alternatifti ama erc20 tokenlerle kıyaslanamaz şekilde waves platformda çıkan tum tokenler çöpleşti
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
KralSakir
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
March 22, 2018, 10:36:04 PM |
|
Şu an genel olarak tüm coinler için bir alım-fırsatı var sadece waweste sınırlı kaldığına inanmıyorum. Sonuçta piyasa dipte
|
|
|
|
aniden
Member
Activity: 231
Merit: 10
|
|
March 22, 2018, 10:56:39 PM |
|
waves gerçekten bu kadar iyi olup da kendi ayağına sıkmış ender koinlerden, şu wavesin 10 da biri olmayan ne koinler nerelere geldi
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
March 23, 2018, 12:39:46 PM |
|
Her tarafta Waves duyuyorduk, yahu GVT diye bir proje çıktı bir ara 50 doları dahi gördü gerçekten anlamıyorum WAVES ölü resmen beklemekten çatlatacak insanları.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
March 30, 2018, 06:23:24 PM |
|
uzun zamandir waves basliklarini goremiyorum yukarilarda. diger basliklari aradim ama en yakin baslik bu cikti noldu bu waves e yau. hadi fiyatini gectim dex de 2 islem yapayim ne var ne yok bi bakayim diyorum ne mobile ne chrome eklentisi hata veriyor. major bir guncelleme falan mi oldu/olcak teknik bir aksaklik mi var?
|
|
|
|
batturkey
Full Member
Activity: 336
Merit: 100
The World’s First Blockchain Core
|
|
March 30, 2018, 09:50:00 PM |
|
daha ne waves alim firsatlari gelecektir hala cok yukseklerde coinmarketcapta kendinden asagida bircok token var daha kaliteli olan. waves almayin aldirmayin.
|
|
|
|
Egosmaster
|
|
March 30, 2018, 09:56:31 PM |
|
uzun zamandir waves basliklarini goremiyorum yukarilarda. diger basliklari aradim ama en yakin baslik bu cikti noldu bu waves e yau. hadi fiyatini gectim dex de 2 islem yapayim ne var ne yok bi bakayim diyorum ne mobile ne chrome eklentisi hata veriyor. major bir guncelleme falan mi oldu/olcak teknik bir aksaklik mi var? chrome eklentisi artık kullanılmıyor. https://wavesplatform.com/productburdan işletim sisteminize göre uygun versiyonu indirerek kullanabilirsiniz.
|
|
|
|
skcdaking
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 5
|
|
March 30, 2018, 10:11:49 PM |
|
daha ne waves alim firsatlari gelecektir hala cok yukseklerde coinmarketcapta kendinden asagida bircok token var daha kaliteli olan. waves almayin aldirmayin.
Sanırım daha önce wavesten ağzınız yanmış öyle bir haliniz var O kadar da değil biraz fazla abartmıyor musunuz? Alınabilir şu fiyattan o kadar da değil yani yiğidi öldür hakkını yeme
|
|
|
|
trako
|
|
March 30, 2018, 10:26:49 PM |
|
waves icin gecen haftalarda alim icin daha da iyi zaman olacagini soylemistim. ben alim yapmak icin biraz daha bekliycem. ama cok da asagilara inmaz simdiki seviyesinden.
|
|
|
|
kontraatak
Jr. Member
Activity: 153
Merit: 4
|
|
March 30, 2018, 11:02:13 PM |
|
Waves için her zaman bence alım fırsatı vardır. Ne zamandır adam akıllı bir sıçrama yapamadılar.
Waves bu senede bizi perişan etmeye devam edecek galiba...
|
|
|
|
dewilboys
|
|
March 30, 2018, 11:05:32 PM |
|
2018 yıl sonunda güldürecek mi yoksa ağlatacak mı hep beraber görecez, umarım yüzlerimizi güldürecek
|
|
|
|
wesleyyy
Newbie
Activity: 36
Merit: 0
|
|
March 30, 2018, 11:50:41 PM |
|
Şu sıralar o kadar çok alım fırsatı varken kalkıpta Waves almam yani. Gider Ethereum'a basarım en azından waves'den daha hızlı büyüme sağlar.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
March 31, 2018, 05:38:00 AM |
|
Waves bitti artık altın çağını yaşadı ve bitti, ben elimdekileri sattım çok yoktu ama iyiki sattırdım dedirtti waves. Tutan arkadaşlara geçmş olsun waves gerçekten kendin bitirdi. Bu kadar büyük bir topluluğa sahip çıkamadı
|
|
|
|
Taratoor
Sr. Member
Activity: 630
Merit: 251
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
March 31, 2018, 06:43:17 AM |
|
eski konu hortlamış ben wavesleri elimden çıkaralı çok oldu 2USD altını görürse alım yapmayı düşünürüm ama şuan yatırım için pek uygun görünmüyor.
|
|
|
|
ziya1453
|
|
March 31, 2018, 09:16:37 AM |
|
şu an her şeyin fiyatı zaten çok düştüğü için waves in alım fırsatı verdiği düşünmüyorum. waves di stratis ti bunların yakasını bırakmalı artık bence türk kripto para kominitesi. wan , icx, zrx, bnb, neo gibi şeyler varken uğraşmayın artık bunlarla.
|
|
|
|
icegeekfresh
|
|
March 31, 2018, 09:49:47 AM |
|
şu an her şeyin fiyatı zaten çok düştüğü için waves in alım fırsatı verdiği düşünmüyorum. waves di stratis ti bunların yakasını bırakmalı artık bence türk kripto para kominitesi. wan , icx, zrx, bnb, neo gibi şeyler varken uğraşmayın artık bunlarla.
Bunların yanına bcpt, pundix, neblio gibi projeleri de ekleyebiliriz, insanlar şu wavesin peşini bir bıraksa para kazanıcak da saplanıp kalınmış wavese malesef, umarım kar ederler dicek pek bişey yok waves için.
|
|
|
|
|