bitpazari
|
|
April 01, 2018, 11:29:09 AM |
|
Waves Bir sonraki boğa piyasasında eğer ki beklenen performansı gösteremezse kendisiyle olan tük bağlarımı kopartacağım. Orta ve uzun vadede getirisi olabileceğini düşündüm ancak yaklaşık 1 yıl oldu ama nafile smartcontract gelecek ti ne oldu acaba?
Waves'in tek artısı şu an için güvenliği ve merkezsiz oluşudur tabii ki daha fazlası var ama artık karın doyurmuyor yine de piyasa bu haldeyken yatırımı en azından korumak için waves güvenli liman benim için. Bugünün tarihi ve fiyatına bakarsak yatırım için alım fırsatı diyebilirim tavsiye değil ama böyle görüyorum. Nisanda testnet olacak mayıs haziran gibi mainnet olur. Bu süre yine aşılırsa bağlarını koparabilirsin.
|
|
|
|
Hc01
|
|
April 01, 2018, 11:31:51 AM |
|
Waves Bir sonraki boğa piyasasında eğer ki beklenen performansı gösteremezse kendisiyle olan tük bağlarımı kopartacağım. Orta ve uzun vadede getirisi olabileceğini düşündüm ancak yaklaşık 1 yıl oldu ama nafile smartcontract gelecek ti ne oldu acaba?
Ben sana dedım abi kopar zincirlerini, sat waveslerını yenı umutlar yenı hodl'luk coınlerım var, neblıom var credıtsım var pundıxım var, alayı wavese 10 basmazsa ben de adam degılım bekleyelım bakalım bogayı
|
|
|
|
mymerlia
Member
Activity: 633
Merit: 15
|
|
April 01, 2018, 12:00:29 PM |
|
aklınıza getirmeyeceğiniz miktarda waves alıp unutmanız gerekir uzun vadede kazandıracaktır, uzun vade dediğim 1-2 yıl zaman diliminden bahsediyorum.
|
|
|
|
HCRT
|
|
April 01, 2018, 12:04:49 PM |
|
waves cidden şu aralar almayı düşünüyordum ama piyasa yüzünden nadasa bıraktım alışı biraz daha bekleyeceğim piyasa aşağı görünüyor şu an o yüzden geciktirdim
|
|
|
|
erdemylmz99
Newbie
Activity: 168
Merit: 0
|
|
April 01, 2018, 01:56:39 PM |
|
Waves ocak ayında zannedersem 16 dolarlara kadar çıkmıştı, uzun zamandır takip etmiyordum nolmuş buna? 3 dolar neredeyse.
|
|
|
|
Osmanli42
Sr. Member
Activity: 434
Merit: 250
★YoBit.Net★ 1400+ Coins Exchange
|
|
April 01, 2018, 01:59:10 PM |
|
Yükseleceğini bilsem toplardim da wavesden ümidi kestim artık. Piyasaya girdiğim günden beri bir gıdım ilerlemedi. Piyasa yükselirse buda yükselir yoksa kendi başına bir şey yapamaz
|
yobit.net is banned from signatures
|
|
|
zhrsltn
Newbie
Activity: 112
Merit: 0
|
|
April 02, 2018, 12:13:08 PM |
|
eveet wawesciler burda mı bi ses versin ya ne warmıs bu waweste birazda bize anlatsın bende alım fırsatı demek isterdim ama ne yazıkki değil hiç bence hiç bir zamanda olmayacak.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
April 02, 2018, 12:39:10 PM |
|
yalniz o degil de icodan girmistim, sata sata bitiremedim bu waves i cok bereketli mubarek. cok da almadim ama envai cesit token geldi platformdan. ekmegini fazlasiyla yedim. almak icin firsat olarak gormesem de satmak icin de bir neden goremiyorum kendi haline biraktim gitti
|
|
|
|
onesalt
|
|
April 02, 2018, 01:28:31 PM |
|
Zamanında kaçırdığım güzel bir airdropu vardı Waves'in. Bittrex'e girip sağlam para getirmişti arkadaşlarıma, onun için Waves'in gözardı edilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Birkaç tokenında yatırımım var, beklemedeyim.
|
|
|
|
Sakaleyn_40
|
|
April 02, 2018, 05:27:34 PM |
|
Wavese 12 dolara düşmüşkende alım fırsatı diyenler vardı. 10 dolara düşüncede, 8 dolara düşüncede... Hala düşüyor. Waves değil diğer koinlerin hiçbirinin tadı tuzu yok. Çünkü piyasaya sisli hava hakim.. Tedbirli olun..
|
|
|
|
ugurum15
Member
Activity: 532
Merit: 22
|
|
April 02, 2018, 07:42:51 PM |
|
waves in neyine güvenip te yatırım yapıyorsunuz anlamış değilim. ne zinciri zincir. bir sürü waves alt yapılı airdrop gördüm hepsi çöp. tek wawes almam. alana bol şans dilerim
|
|
|
|
dodocum
|
|
April 02, 2018, 07:54:26 PM |
|
Paylaşan oldumu göremedim ama waves smart contract testnet'e girdi arkadaşlar. Github da yayınlandı. Ek olarak bu senenin waves için çok memnun edici geçeceğini düşünenlerdenim.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
April 02, 2018, 08:02:05 PM |
|
Paylaşan oldumu göremedim ama waves smart contract testnet'e girdi arkadaşlar. Github da yayınlandı. Ek olarak bu senenin waves için çok memnun edici geçeceğini düşünenlerdenim. aynen. pıyasa canlandıgında maın nette aktıf edecekler sanırım. waves ve tum waves tokenlerı pusuya yatmıs pıyasanın canlanmasını beklıyolar
|
|
|
|
skcdaking
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 5
|
|
April 02, 2018, 09:29:38 PM |
|
Waves dexte sadece bir miktar simdaq kaldı arada bakıyorum ne var ne yok diye geri çıkıyorum pek bir hareketlilik yok hala ama yatırımım olmasa da waves ile girdiğim için bu platforma wavesin başarılı olmasını istiyorum inşallah iyi yerlere gelicektir
|
|
|
|
jerseymal
|
|
April 02, 2018, 10:24:22 PM |
|
waves güçlü bir platform ve başarılı olma yolunda ilerliyor
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
April 02, 2018, 10:40:28 PM |
|
Wavess dahil pek çok proje için alım fırsatı oluşmuş durumda sağlam projeler zaten ilk boğada kar bırakır plana sadık kalıp doğru projede sabretmek lazım. Zor olan kısımda bu zaten.
|
|
|
|
Hopewithmoney
|
|
April 02, 2018, 11:42:33 PM |
|
Yaklaşık 6-7 ay önceye kadar ben de wavesciydim nitekim beklediğim performansı gösteremediği için bıraktım wavesci olmayı yine de içim de bi umuttur artacak. Waves'in daha yolu var artış göstermek için ama yatırımcısı da önemli bir rol oynuyor bu konuda.
|
|
|
|
tfntvl
Member
Activity: 252
Merit: 11
|
|
April 02, 2018, 11:54:13 PM |
|
waves diyorki ben merkezsiz borsayım çok güvenliyim paranızı bana yatırın. şimdiii waves bir zamanlar rakipsiz gibiydi adınıda iyi duyurdu ve herkese umut verdi. fakat binance bile kendi altyapımızı kuracağız ve merkezsiz borsaya gerçekten ihtiyaç duyuyduğunda biz o yenilikle karşınızda olacağız dediyse artık waves eşsiz değil demektir. son olarak hiç bir coin ile duygusal bağ kurmayın btc hariç
|
|
|
|
zorbit
|
|
April 02, 2018, 11:56:26 PM |
|
bıktık artık bu wavesin alım fırsatlarından. adı üstünde fırsat, yani bir daha zor bulunur bu seviye demek istiyorsunuz. ama malesef waves dönüp dolaşıp dolar bazında hep bu seviyelere geliyor. son 1 yılda kime ne kazandırdı ki şu anki seviyelerini fırsat olarak görelim. artık wavesten vazgeçtim.
|
|
|
|
edora
|
|
April 02, 2018, 11:59:41 PM |
|
waves uzun süre insanları uğraştırdı bence de, ama ne yapalım türkler olarak bir kere gönülden bağlandık. vazgeçemiyoruz. mesela digilira. bakın waves platformuyla ne kadar ilgileniyoruz. bizim için waves her zaman alım fırsatıdır. kazanamasakta. alıp beklemenin alemi yok aslında. en güzel yöntem herşeyi olduğu gibi wavesi de alıp satıp kar elde etmeye çalışmaktır.
|
|
|
|
|