Teknolojiyle okadar çok haşır neşiriz ki sağımız solumuz her tarafımız bu aletlerden oluşuyor. bu zamana kadar sony, asus, iphone, nokia, samsung, lg, xiaomi ve birçoğu birebir kullandım. Bazısını kullanmaya devam edecekken bazısını da bedavaya vermedikleri müddetçe kullanmam. başıma iş açmam.
dizüstü bilgisayarım asustu. garantisi bitti bittiği gibi anakartı yandı. servise götürdüm ben bekliyorum ki anakart yanmış bizden kaynaklı değil aynen öyle oldu dedi bizden kaynaklı değil. ben öğrenciyim
ha dur ozaman bi şekilde hallederiz. anakart cd sürücüsü, fan menteşe değişimi temizlik. pırıl pırıl yeni bilgisayar ücret ücret yok. alsa alır mıydı alırdı. ben ne yaptım yıllarca onu kullandım sonraki bilgisayarım yine asus. masaüstü yaptım ekran kartı asus gt 970 ana kartı değiştireceğim şimdi yine asus alırım umrumda olmaz msi cart curt. güvendim bir kere.
iphone desem hiç bir zaman sıkıntı yaşamadım ne olduysa lg ye bulaştıktan sonra oldu.
lg g2 kullanmaya başladım. 2 yılını doldurdu güncelleme geldi güncelledim telefonu bu lolipopmu marsmelov mu ne zımbırtısı. telefon cortladı. günde 3 kere şarj ediyorum telefonu. öyle kasıyor ki işlem yapmak için arada çay falan koyuyorum kendime. geliyorum telefon mesajlara girmiş. o derece tabi ben kullanamadım bunu dedim android falan kasması normal. bunları ben yaşarken kardeşim gitti g4 aldı.
g4 ilk yılını doldurmadan telefon tamamen kapandı dipblock mu diyolarmış neymiş. kronik problemmiş sanırım servise gitti hemen yeni telefon verdiler zaten. ben tam abim o telefonu açma satalım iphone alalım demeye kalmadan telefonu açmış kullanmaya başlamış bile. şimdi ne sorun oldu sistem arayüzü hatası.
3. yılındaki telefon kağnı gibi hareket etmemesini geçtim birde sistem arayüzü hatası. müşteri temsilcisini aradım. bizlik bişey yok servise gönderin teknisyenlerimiz çözsün faturayı adınıza keseriz dedi kapattı telefonu. garantisi bittiği için birşey yapamıyorlarmış evet kadın haklı garantisi bitti birşey yapamıyorlar. yükümlülükleri yok bunun farkındayım. zaten ben bu konuda birşey demiyorum telefon çöp oldu zaten. o hatayı vermese yine çöptü yine çöptü. sadece siz siz olun lg nin telefonunu almayın. ha diyorsanız ki ben 2 yıl kullanırım sonra atarım çöpe yenisini alırım o zaman alın.
şimdi eminim aranızdan birileri çıkacak ben lg kullanıyorum işte öyle iyi ben sorun yaşamadım falan filan. yaşamamışsındır sende yaşa demiyorum zaten yaşama 5 yıl daha kullan telefonu. teknolojik cihaz bu. iyi çıkar kötü çıkar ha bide seri üretimde hatalı üretim sorunlu üretim vardır. lg de bu piyasada ki başı çeken markalara göre daha yüksek.
ürün bana göre dandik. müşteri hizmetleri daha bi dandik.
benden bir uyarıdır. aklınızın bir köşesinde bulunsun sadece. almayın demiyorum da alacaksanız bile daha çok araştırın. daha çok inceleyin.
kesinlikle verilen paraya değmeyen bir markadır bir ara ben de kullandım çok basit bir kasası var başlarda hoşunuıza gidiyor ama kullanım süresi gayet kısıtlı ama bazı arkadaşlarım var çok memnunlar modelden modele değişim olabilir bira saçma olsa da şimdi iphone kullanıyorum oldukça kullanışlı ve üç yıldır sadece ekran çatladı o da öyle düşmeye her telefon kırılırdı heralde