Bitcoin Forum
April 01, 2020, 02:25:52 AM *
News: The virus is now s̴͜͠p̶̰͝r̷̰̅e̶̦̽a̵̼͂d̴͉̑ỉ̷̖n̸̙̏g̷̬͝ even online; practice social distancing!
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Problem with second vga card.  (Read 606 times)
telegdyd
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 371
Merit: 101



View Profile
July 06, 2011, 05:44:15 PM
 #1

I have an Asrock N68C-s motherboard with a HD5830 in it.
Today i bought a PCI-e 1X extender(like this:http://img.alibaba.com/wsphoto/v0/425428622/PCI-E-extender-riser-card-1x-16x.jpg), and a HD6850(because it was cheap).
I plugged them in, but windows 7 doesn't recognizes it.
I have a dummy in the second card.
What's the problem?

Please help me! Huh


◆  ◆  ◆  ◇      P L A Z A      ◇  ◆  ◆  ◆            The Intersection of Lifestyle & Technology
[ WHITEPAPER ]     PRE-SALE Starts  │  March 15th, 2018     [ ANN THREAD ]
TELEGRAM        GITHUB       MEDIUM        YOUTUBE        TWITTER        FLIPBOARD        REDDIT        LINKEDIN        FACEBOOK        EMAIL
1585707952
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585707952

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585707952
Reply with quote  #2

1585707952
Report to moderator
AWARD-WINNING
CRYPTO CASINO
ASKGAMBLERS
PLAYERS CHOICE 2019
PROUD
PARTNER OF
1500+
GAMES
2 MIN
CASH-OUTS
24/7
SUPPORT
100s OF
FREE SPINS
PLAY NOW
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1585707952
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585707952

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585707952
Reply with quote  #2

1585707952
Report to moderator
1585707952
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585707952

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585707952
Reply with quote  #2

1585707952
Report to moderator
1585707952
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1585707952

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1585707952
Reply with quote  #2

1585707952
Report to moderator
willphase
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 769
Merit: 500


View Profile
July 14, 2011, 09:44:26 PM
 #2

is your dummy working correctly? Try switching your monitor to your second card and seeing if it works then.

Will

Matter
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
July 14, 2011, 09:48:36 PM
 #3

Check if the drivers are in.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!