Bitcoin Forum
November 19, 2017, 02:41:34 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: cgminer: ATI 6950 and 7950 - both devices showing as tahiti devices  (Read 3364 times)
alexuk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
April 18, 2013, 06:26:20 PM
 #1

/cgminer-2.11.4-x86_64-built# ./cgminer -n
 [2013-04-18 19:23:02] CL Platform 0 vendor: Advanced Micro Devices, Inc.
 [2013-04-18 19:23:02] CL Platform 0 name: AMD Accelerated Parallel Processing
 [2013-04-18 19:23:02] CL Platform 0 version: OpenCL 1.2 AMD-APP (1016.4)
 [2013-04-18 19:23:02] Platform 0 devices: 2
 [2013-04-18 19:23:02]  0       Tahiti
 [2013-04-18 19:23:02]  1       Tahiti
 [2013-04-18 19:23:02] GPU 0 AMD Radeon HD 7900 Series hardware monitoring enabled
 [2013-04-18 19:23:02] GPU 1 AMD Radeon HD 6900 Series  hardware monitoring enabled
 [2013-04-18 19:23:02] 2 GPU devices max detected
 [2013-04-18 19:23:02] USB all: found 10 devices - listing known devices
 [2013-04-18 19:23:02] No known USB devices


I *think* this causing my 6950 to have almost 0 performance -

im running Ubuntu 12.04, and got these packages from apt.

dpkg -l | grep fgl
ii  fglrx-amdcccle-updates                   2:9.000-0ubuntu0.3                       Catalyst Control Center for the AMD graphics accelerators
ii  fglrx-updates                            2:9.000-0ubuntu0.3                       Video driver for the AMD graphics accelerators
ii  fglrx-updates-dev                        2:9.000-0ubuntu0.3                       Video driver for the AMD graphics accelerators (devel files)


not sure what else to do, any ideas?
1511102495
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511102495

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511102495
Reply with quote  #2

1511102495
Report to moderator
1511102495
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511102495

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511102495
Reply with quote  #2

1511102495
Report to moderator
1511102495
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511102495

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511102495
Reply with quote  #2

1511102495
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511102495
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511102495

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511102495
Reply with quote  #2

1511102495
Report to moderator
1511102495
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511102495

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511102495
Reply with quote  #2

1511102495
Report to moderator
alexuk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
April 18, 2013, 06:41:12 PM
 #2

just tried installing an odler fglrx driver:

http://www2.ati.com/drivers/linux/ati-driver-installer-11-11-x86.x86_64.run

but now, only one card shows up, hmm.

DISPLAY=:0 aticonfig --lsa
* 0. 04:00.0 AMD Radeon HD 6900 Series

alexuk
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 322


View Profile
April 18, 2013, 07:14:48 PM
 #3

tried the 13.3 beta drivers, and its ok now Smiley
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!