blogmanya
Member
Activity: 364
Merit: 10
GR
|
|
April 18, 2018, 08:34:53 PM |
|
Sia coin her zaman destekledigim bir projedir. Fakat sia coin hizli bir coin olmadigi icin eksikleri vardir. Bu bulut depolama olayi gercrkten mukemmel bir sistem. Her dosyayi 1er Mb haline getirip daginik bilgisayarlarda depolamak.
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
April 20, 2018, 10:54:18 PM Last edit: April 20, 2018, 11:37:40 PM by wolwoo |
|
yani düşünüyorum da geçen defaki ayı piyasasında lümen, ada, verge, ripple ve benzeri coinler iyice dip yapıp pump döneminde yeni ath'ler yapmışlardı. Bunda da böyle bir atraksiyon yapıp pump devresinde 1k üstüne atma potansiyeli görüyorum. "çıtır" diye tabir ettiğim çerezlik-az satoshili -bol coinli- kısa isimli -akılda kalıcı- acı soslu- bol köpüklü bir nane! Yalnız o hareketi yapana dek (yaparsa) iskeletor BTC'nin hışmından kendini ne kadar koruyabilecek şüphelerim mevcut açıkçası!
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
mstkmstk
|
|
April 21, 2018, 09:14:19 AM |
|
uzun süredir elimde sia var onunda zamanı yavaş yavaş geliyor bir kaç ay içinde yukarı yönlü bir hareket yapacaktır. bulut depolama da sistemleri diğer bulut depolamalara göre oldukça ucuz fiyatları var
|
|
|
|
YsfYlmz
Full Member
Activity: 175
Merit: 100
Why not!
|
|
April 21, 2018, 02:46:33 PM |
|
Sia aslında bulut depolama sistemi sunan altında büyük yatırım yatan bir proje düzgün pazarlama ile çok daha iyi yerlere gelebilecek bir proje ama bu camia spekülatif haberlerle ayakta durduğu için pekte gerçek anlamda iş yapabilecek projeler maalesef olduğu değer de değil
|
|
|
|
edutBTC
|
|
April 21, 2018, 03:10:53 PM |
|
Bir ara herkesin diline çok dolanmıştı bu sia. Başta beni çekmemişti sonra forumda okudum araştırdım ve hiç bulaşmamaya karar vermiştim, pişman değilim
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
April 23, 2018, 10:07:03 PM Last edit: April 24, 2018, 12:54:18 AM by wolwoo |
|
300 satoshi üzerine atar yakında kendini, çok geride kaldı. "Siafunds Jetonlu Menkul Kıymetler Salı günü Cumartesi sabahı sonuçlandı. SIA gelişimini desteklemek için 231 Siafund'u her biri 7.500 $ 'dan sattık ve yaklaşık 1,5 milyon dolar kazandık. " gibi de bir haber yayınlamışlar 1 saat önce BTC çok hareketlenmeden şöyle bir ath gelse ne gözel olurdu bu arada bittrex'te usdt ile işlem görmeye başlamış tron ile birlikte... ucuz malın alıcısı çok olur
|
|
|
|
usakli64
|
|
April 24, 2018, 07:03:52 AM |
|
3-4 ay oncenin populer coinlerinden bir tanesiydi. Asic cihaz cimacak filan deniyordu. Cikti mi bilmiyorum ama reklami iyi yapmis oldu bu haberle. Simdi alim firsati diye dusunuyorum. Bir miktar elimde var bekletiyorum.
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
April 24, 2018, 07:29:40 AM |
|
Bu boğa sezonunu çok iyi degerlerir umarım. Geçen yıl 35 den 700 lere doğru yol almıştı. Bu sene bende 236 dan bindim. Gider ümidiyle geri geldi biraz ama umutluyum bu sene iyi yerlere gelebilir. Biraz uyuz essegi andiriyor
|
|
|
|
Republicofizmir
|
|
April 24, 2018, 10:42:10 AM |
|
Sia eski ve onemli bir coin ama her projesi iyi ama harcanan coin gibi o da bi sure bu gelgitlerde yani arafta kaldi simdi bu piyasanin iyi gidisatinin sia icin de bir sans olacagini dusunuyorum.
|
|
|
|
jhontwis
|
|
April 24, 2018, 11:26:14 PM |
|
Pump dump coini olduğunu düşünüyorum en başta madencilik yapanlar güzel vurgunlar yapmış olabilir ancak btc nin artışı ile beraber onlar da şimdiye kadar hodl yapsalar daha çok kazanırlardı heralde.
|
|
|
|
felixesteban
Member
Activity: 294
Merit: 10
World’s First Decentralized ICO Platform
|
|
April 25, 2018, 12:12:19 AM |
|
Ocak ayında bayağı tavan fiyattan alıp uzun süre tuttum ama en fazla değer kaybeden coinlerden biri oldu maalesef, dipte iken yine aldım birkaç hafta önce kadar, umarım iyi bir yükseliş yapar da biraz yüz güldürür. Her yerde projesi çok iyi olduğundan bahsediliyor ama piyasada açıkçası bunlar fazla da işlemiyor. Bir trend yakalarsa bir coin yürüyüp gidiyor Tron gibi mesela, whitepaper ın copy paste olduğu ortaya çıkmasına rağmen hala varlığını sürdürebiliyor. Böyle de ilginç bir yer burası.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
April 25, 2018, 01:18:06 AM |
|
btc çıkıyor sia düşüyor, sonra tekrar yukarıya hareket etmeye çabalıyor gibi bir izlenim veriyor. Dalgalara ya da akıntıya karşı kürek çekmeye çalışıyor, zorlanıyor ama direniyor yau bırakın bu işleri balina ahalisi! ben bir küçük yatırımcı olarak btc'ye geçip usdt'den kazanıp tekrar btc'ye geçip sia alamazken siz nasıl böyle bir hareket yapabileceksiniz ki? tamamen dümenden bezdirme hareketleri, bakalım daha ne kadar devam ettirebilecekler...
|
|
|
|
birfincankahve
Jr. Member
Activity: 280
Merit: 4
|
|
April 25, 2018, 11:53:53 AM |
|
ben açıkçası sia koini beğenmiyorum bana güzel gelmiyor bu koin
|
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
April 25, 2018, 12:03:54 PM |
|
Gidiyor diye 230 dan aldım. Kısa süre tutup satacaktim. Ben aldım o düşmeye başladı. Tam dün kıvama geldi derken bugün baktım aşağıya herkesten önce gidiyor. Sia coin liman ben bir gemi, bir daha o limana yanaşırsam sevsinler beni
|
|
|
|
pomknos
Jr. Member
Activity: 126
Merit: 1
|
|
April 25, 2018, 03:38:31 PM |
|
Bitcoin şu sıra eski günlerdeki kadar iyi olmayabilir tamam ama yinede alternatiflere yönelip kaybetme riskini göze almaktansa sabır ile bitcoinin yükselişini beklemeyi tercih ederim.
|
|
|
|
freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
April 25, 2018, 03:49:51 PM |
|
Ocak başında 0,093 dolar seviyelerine çıkıp peak yapmış. BTC bazında şu anki seviyesinin 3 katı imiş. Yatırım tavsiyesi yapamayacağım bir coin.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
April 25, 2018, 04:18:48 PM |
|
sadece aşağıda linkini verdiğim sitede gördüm coinburn yazıyor. ama başka herhangi bir yerde rastlamadım. eğer doğru ise ciddi yerlere gelebilir. zaten ben sc ve doge gibi coinlerde bu tarz haberler bekleyip fiyatında ciddi artma bekliyorum. tabi gerçeklik payı varsa. dediğim gibi başka bir site de görmedim. herkes kendi araştırmasını yapsın. http://www.coincalendar.info/events/siacoin-sc-coin-burn/
|
|
|
|
torrentco
|
|
May 25, 2019, 05:27:16 PM |
|
adam gibi çalışan ekibi olupta bu kadar sıcık vaziyette olan koin cok az cidden. bir koin hiçbir bull da bir gram pump gormez mi yav 41 sattan giriyorum bir miktar.200 sata kadar yolu var gibi gozukuyor. ama ben %30 dan 52 sat civarlarında cıkarım sanırım. tabii haftalıkta 36-37 sat filan gorursem gozunun zarara filan bakmam satar cıkarım.
|
|
|
|
lossnet
Legendary
Activity: 1820
Merit: 1123
|
|
May 25, 2019, 05:38:08 PM |
|
Geçen seneki boğadan sonra bir daha kendine gelemedi. Düşüş eğilimi sert şekilde devam ediyor. Ayrıca sirkülasyon adedi de acayip yüksek! Yeni bir boğa geldiğinde neler yapacağını görmek lazım.
|
|
|
|
torrentco
|
|
May 25, 2019, 05:56:45 PM |
|
zaten alır almaz 15 btc sell wall geldi şansımı skim.beni bekliyorlarmış. 250 dolar zararla cıktım.
|
|
|
|
|