Bitcoin Forum
November 17, 2018, 02:27:46 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Antminer configuration page. HELP!  (Read 45 times)
Bartowski
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 07, 2018, 06:15:58 PM
 #1

Hello guys, I can't access the configuration page of my Antminer on my PC which is connected to the router with a LAN cable, but I can access it through WiFi with my phone which is connected to the same router.
1542464866
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542464866

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542464866
Reply with quote  #2

1542464866
Report to moderator
1542464866
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542464866

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542464866
Reply with quote  #2

1542464866
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542464866
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542464866

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542464866
Reply with quote  #2

1542464866
Report to moderator
1542464866
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542464866

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542464866
Reply with quote  #2

1542464866
Report to moderator
1542464866
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542464866

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542464866
Reply with quote  #2

1542464866
Report to moderator
Raymond_B
Member
**
Offline Offline

Activity: 280
Merit: 36

Just Getting Started...


View Profile WWW
January 07, 2018, 06:20:05 PM
 #2

Hello guys, I can't access the configuration page of my Antminer on my PC which is connected to the router with a LAN cable, but I can access it through WiFi with my phone which is connected to the same router.

Is your Miner DHCP? Do you have the same IP range for both your wired and wireless networks? Make sure your PC is pointing to the correct IP, compare what it is on your phone vs what your PC thinks it is.

Bartowski
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
January 07, 2018, 07:12:32 PM
 #3

Well I don't understand a thing about these network things. When I use IP Scanner app, the miners don't even appear there, but when I go to
the routers page on 192.168.1.1 they are there.
castiel0504
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 266
Merit: 109

Ultra Mega Giga Super Cool Flying Oposum!


View Profile
January 07, 2018, 10:53:22 PM
 #4

Have you tried to use program on your PC called "Advanced IP Scanner". Use that and it will show you, maybe there is some problem with your app, you never know :S
A.Delaney
Member
**
Offline Offline

Activity: 238
Merit: 11


View Profile
January 07, 2018, 11:16:54 PM
 #5

I’ve only don’t this once so I’m no expert. I’ll throw some stuff out there.

Is your router and modem one unit?

Assuming your Antminer is plugged into the modem/router with eithernet cable and not wireless.

Google the IP address on the bottom of your modem given to you by your internet service provider.

Log in using the name and pass on the bottom of your modem.

You should see everything connected to it. Computer, cell phones, Antminer .

Copy the IP of the Antminer into the google search bar.

Use “root” for the name and pass to log in.

This is what I did. I did not have IP Scanner but you can try that too.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!