thetis
|
|
March 04, 2018, 08:49:30 PM |
|
MHP eski MHP değil bence MHP Alparslan Türkeş varken MHP 'ydi. Bahçeli yerine Türkeş'in ceketini koysalardı daha başarılı olurdu. Alparslan Türkeş zamanında da Türkeş seçime girmemiş ve MHP'lilerin oylarını Erbakana vermelerini istemişti. Şimdi yapılan ile o zaman yapılan arasında fark nedir? Devletin yanında olunca istetme ama devlete karşı emperyalistlerle birlikte olunca sözüm olan vatansever. Önce devlet ve hükümetin farkını anlamak gerekiyor. AKP devleti var da biz mi bilmiyoruz? AKP iktidarı döneminde devletin ne hale getirildiğini görmek isteyen görüyor zaten. amerikayada gireriz almayaya da bak hepsi bizden korkuyor hülooooğ çılgınlığına girmeye gerek yok. sadece son olaya bakmaya da gerek yok. stepne olayı sadece sadece olacak başkanlık seçiminde değil bütün sıkıntılarda gösterdi kendisini. başkanlık yolunda ki referandum kararı unutulduktan sonra ilk ortaya atanda bahçeliydi. destekleyeceğini referandumun yapılmasını istedi.
|
|
|
|
oturanbilboa
|
|
March 05, 2018, 02:37:34 PM |
|
Bence Bahçeli’nin anormal bir kaseti var ondan böyle dansöz gibi bir anda döndü. Buna benzer şeylerde duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Mantıksız da gelmiyor aslında çünkü birinin bu kadar ani dönmesinin başka bir açıklaması yok.
|
|
|
|
thetis
|
|
March 05, 2018, 04:04:50 PM |
|
Bence Bahçeli’nin anormal bir kaseti var ondan böyle dansöz gibi bir anda döndü. Buna benzer şeylerde duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum. Mantıksız da gelmiyor aslında çünkü birinin bu kadar ani dönmesinin başka bir açıklaması yok.
o laf baya dolaşıyor zaten. ben de tek ihtimal o veriyorum yoksa çok zor
|
|
|
|
efecanhll
Newbie
Activity: 42
Merit: 0
|
|
May 22, 2018, 01:51:39 PM |
|
herzaman bu ıttıfak olmalı adamlar dogru olanı yapıyorlar nede olsun hep destek tam destek.
|
|
|
|
efeeyll
Newbie
Activity: 42
|
|
May 22, 2018, 07:56:36 PM |
|
adamlar nereyı destekleyecegını ıyı bıldıgınden desteklerını eksık etmemekte kararlılar.
|
|
|
|
elturcoman
Newbie
Activity: 4
|
|
May 22, 2018, 09:16:10 PM |
|
bu ülkede kim neyi neden yapıyor belli değil.dışardan gözüktüğü gibi olmayan o kadar çok şey var ki.. her şey olabilir..
|
|
|
|
cubukkraker
Jr. Member
Activity: 74
Merit: 1
|
|
May 23, 2018, 01:21:39 AM |
|
ülkeyi bu hale akp getirdi şimdide mhp ortak oldu. yazıklar olsun.
|
TREEBLOCK.io // TOKEN GENERATING EVENT ▶▶▶▶▶▶▶▶▶▶ ICO is LIVE 》 JOIN NOW! |■■■
|
|
|
Spack17
|
|
May 26, 2018, 02:49:11 AM |
|
Mhp'yi bitirdiler gerçekten yazık koskoca ülkücü parti ne hale geldi ya. Devlet Bahçeli artık bırakmalı o koltuğu hak etmiyor.
|
|
|
|
dumrul88
Member
Activity: 322
Merit: 15
|
|
May 26, 2018, 09:23:13 AM |
|
AKP'nin koltuk değneği haline geldi artık MHP. Ne zaman başı sıkışsa ortaya çıktı gerekeni yaptı. Devlet Bahçeli koca partiyi bitirdi
|
|
|
|
Spack17
|
|
May 26, 2018, 09:43:59 AM |
|
Akp'nin emirlerini gerçekleştiren biri oldu artık Devlet Bahçeli. Koskoca Milliyetçi Hareket Partisi'ni bu hale getirdiğine inanamıyorum gerçekten.
|
|
|
|
fatihguven
Newbie
Activity: 70
|
|
May 29, 2018, 07:05:41 PM |
|
Filler tepişir çimenler ezilirmiş... Olan hep millete oluyor...
|
|
|
|
riddickk
Newbie
Activity: 7
|
|
May 29, 2018, 08:37:49 PM |
|
hep destek tam destek sonuna kadar arkanızdayız allahın ıznıyle
|
|
|
|
torretto
Newbie
Activity: 5
|
|
May 29, 2018, 08:41:58 PM |
|
mantıklı bır destekleme devletımızın cokmesını ıstemeyen herkez destek olmalı bence
|
|
|
|
FenomenDayi
Newbie
Activity: 30
|
|
May 29, 2018, 09:49:42 PM |
|
bu formda akp li yok sanırım açılan başlıkların alayı muhalefet destekliyoruz iyi ediyoruz gocunan varsa gitsin terörist sevicilere oy atsın
|
|
|
|
ersmny1
Newbie
Activity: 224
|
|
May 29, 2018, 10:40:45 PM |
|
burası türkiye burada her şey olur sözüne örnek olaylardan bir tanesi..yarın öbür gün bir başka grup başka yöne kayar ama hiç bir şey olmamış gibi devam eder..
|
|
|
|
jembaba1
Newbie
Activity: 150
|
|
May 29, 2018, 11:14:40 PM |
|
devlet bahçelinin uyguladığı bir politika.mhp akp'yi destekliyordan ziyade devlet bahçeli, recep tayyip erdoğanı destekliyor demek daha doğru..
|
|
|
|
tutunkolonyasi
Newbie
Activity: 131
|
|
June 02, 2018, 10:14:54 AM |
|
akpnin nezaman başı sıkışsa yardımcısı mhp hep yanında zaten tek parti iki kola ayrılmış gibiler bu çok sinir bozucu hiç yakıştıramıyorum mhp nin ülküsüyle akp nin yaptıklarını bağdaşmıyorlar
|
|
|
|
a.hasat
Member
Activity: 252
Merit: 10
|
|
June 02, 2018, 10:59:13 AM |
|
devlet bahçelinin uyguladığı bir politika.mhp akp'yi destekliyordan ziyade devlet bahçeli, recep tayyip erdoğanı destekliyor demek daha doğru..
devlet bahçeli destekliyor o desteklediği için parlementodaki mhp'de destekliyor. Şu anda hiç bir partide hiç bir milletvekili liderin söylediği ile çelişen bir açıklama yapamaz. yaptığı an sonraki kurultaya kalmadan ipini çekerler. Ha taban bahçeli ve partisi gibi düşünmüyor o yüzden oy oranı her gün eriyor. bitirdi partiyi bahçeli. bitirdi Alparslan Türkeş'in partisini.
|
|
|
|
Expecto
Member
Activity: 980
Merit: 12
|
|
June 02, 2018, 11:20:53 AM |
|
Devlet Bahçeli adlı şahıs ikiyüzlü bir insandır. Zamanında birbirlerine 7/24 söven adamlar şimdi aynı ittifaktalar. O yüzden bu adam gerçek bir ülkücü olamaz.
|
|
|
|
a.hasat
Member
Activity: 252
Merit: 10
|
|
June 02, 2018, 11:43:28 AM |
|
Devlet Bahçeli adlı şahıs ikiyüzlü bir insandır. Zamanında birbirlerine 7/24 söven adamlar şimdi aynı ittifaktalar. O yüzden bu adam gerçek bir ülkücü olamaz.
sadece devlet bahçeli değil çoğu aynı. süleyman soylu aynı numan kurtulmuş aynı yıldırım tuğrul türkeş aynı. hepsi aynı bokun laciverti
|
|
|
|
|