Acestea s-au întâmplat astăzi. Eu întrebam ieri. Nu știu nici azi ce s-a întâmplat ieri.
Sunt abonat la acel subreddit.
De fapt, în Coreea de Sud vor să oprească crearea de conturi temporare, pe o durată de circa 3 ore, dar care nu sunt anonime, pe care le poți crea și pentru a depune bani la bancă. Este un topic unde se explică pe Reedit, pe larg.
Că ar fi fost azi razii ale poliției la două-trei case de schimb online mari din Coreea de Sud și să fie piața în continuare roșie, mi se pare penibil.
Înseamnă că dacă tușește o țară, toată piața mondială de cryptomonede se panichează?
Se face foarte multă speculă, sunt foarte mulți boți și grupuri rău intenționate de Pump&Dump, care fac tot felul de manevre, extrem de profitabile pentru ei.
Ce poate fi mai profitabil decât să vinzi scump (sus), să prăbușești piața prin vânzări masive, că și mulți fraieri or să vândă de frică, mult mai ieftin (jos) decât șmecherii, apoi să cumpere de la alți fraieri și mai mari, care vând foarte foarte ieftin, să crești prețurile, căci tocmai (tu cu grupul de pompat sau de boți) ai cumpărat de zeci/sute de milioane/miliarde de dolari, apoi s-o iei de la capăt de N ori?
Și în tot acest timp, victimele inocente privesc cu ochi înlăcrimați de căprioare un fenomen pe care nu-l înțeleg și cu inima franjuri speră să fie bine!!