vvthd
Member
Activity: 194
Merit: 10
|
|
March 02, 2018, 11:37:32 AM |
|
Başlık herkesin ilgisini çekmiş 10 katlar 20 katlar olunca konu tabi sonuç böyle oluyor:) bir tahminim yok açıkçası bukadar sürede bukadar katlamayı yapabilecek, piyasa çok karışık bir düzelsin de hele bir.
|
|
|
|
kukoc
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
March 02, 2018, 11:53:48 AM |
|
6 ay içerisinde altcoinden ziyade bitcoinde pozisyon almak daha mantıklı hale gelecek yorumları var değerlendirmek gerekir
|
|
|
|
markandum
Member
Activity: 266
Merit: 10
|
|
March 02, 2018, 12:47:07 PM |
|
unify denen coinin bir altyapısı olduğunu düşünmüyorum onunla ilgili geçmişte çoğu borsada ciddi sorunlar yaşadığı kesin onun yerine oax ve mth daha kaliteli projeler
|
|
|
|
mehmet312
|
|
March 02, 2018, 01:09:52 PM |
|
Unify'da hacim yok bişey yok doğru düzgün bir borsaya bile çıkamadılar ondan artık o projeden bişey olcanı sanmıyorum. Binance'da olmayan hiçbir düzgün proje x10 x20 yapamaz bence, ayakları yere basmayan projelerde de o riski almam zaten.
|
|
|
|
The Management
|
|
March 02, 2018, 04:39:50 PM |
|
10x-20x yapılabilcek bir coin bulunmaz bir proje bulunur. Coin dediğimiz şey grafikten ibaret ve piyasa psikolojini kimse tahmin edemez 10x-20x kadar. Ha bir projeyi görrürsün önümüzdeki aylarda güzel atılımlar yapacaktır 5-6 ay sonra büyük bir atılım yapacaktır ona güvenip girersin.
|
|
|
|
snipetr
|
|
March 03, 2018, 04:54:30 PM |
|
Refereum, Pundix, Wepower, Electreneum. 2018 bir çok altcoin için yatırım fırsatlarıyla dolu. Ekibe, beyaz kağıda yol haritasına bakın inceleyin, piyasa açıldığında altı ayda 10x yapar diyeceğiniz altcoinleri bulacaksınız.
|
|
|
|
karasaplisekerr
Member
Activity: 88
Merit: 12
|
|
March 03, 2018, 06:11:03 PM |
|
piyasada altın oran var, reel para altına göre sözde hacim kazanır,
bu piyasanın da kim ne derse desin altın oranı şimdilik btc.
bu yüzden btc x2-x3 yaptığı takdirde, market hacmininde eş zamanlı gelişeceğini varsaymak yanlış olmaz.
bu yüzden ben 500 usd üzeri fiyatlanmış coinlerin min. 3 x,
100 usd üzeri fiyatlanmış coinlerin 5x,
5 usd üzeri fiyatlanmış coinlerin 10x yapabileceğine inanıyorum.
5 usd ve altı coinlerde ise; 20x ve üzeri katlanmalar görürüz btc 30 k seviyesine vardığında, şu gün için 10 k seviyelerinde ..
tabi çoğunuzun mesajlarda yazdığı coinleri ele alarak söylüyorum, çok az çöp olabilecek coin gördüm bence doğru yerlerde herkes kendine göre yatırımını yapmış. birde supp miktarı var bunu da denkleme katmak lazım, projeye ilgi ve inancın yanında buda önemli..
özellikle 5 usd altında şu sıralar listelenmiş coinlerin supp etkisini, fiyat için olumlu veya olumsuz mu olduğunu, yıl sonunda gözle görünür farkla gösterecektir.
ilerleyen zamanda ise wawes tabanlı, neo tabanlı,, ether tabanlı vb. coinlerin birbiri arasında fiyat rekabetleri de oluşacaktır. ama şu an kim ne derse desin terazinin kefesi btc ye göre çalışıyor. hem hacim için hem reklam için, işin en iyi tanınan reklam yüzü btc .
coinlerin fiyatları düştükçe sayıları ve riskleri artmakta, garanti yatırım ve paramı üçe katlayacağım diyenler etherde sabit kalabilir örneğin, 5 e katlamak istiyorum bu yıl diyenler neo da sabit kalabilir. 10 dolar altında ki her yatırımda risk yükselir ama kar beklentimizde artar .
bu yüzden 5 dolar altı fiyatlanmış coinlerin içlerinden iyisini bulmak lazım, çoğunu zaten geçmiş mesajlarda arkadaşlar yazmışlar. çok fazla ne olduğu belirsiz projelere girip, uçmaya gerek yok gibi.
|
|
|
|
Matthewww
|
|
March 03, 2018, 07:32:57 PM |
|
Valla 6 ay içinde 10x kadar degerlenecek altcoinden emin olan varsa varını yoğunu satar basar zaten. 2x-3x belki olabilir birkaç coin bulunabilir ama 10x çok uçuk bence.
|
|
|
|
|
Risotto
|
|
March 03, 2018, 07:43:16 PM |
|
Eveet uzun zamandır takipte olduğum bir coini artık yazma zamanı geldi Şimdi neoyu bilen biliyor fakat yaptığı sistem ciddi anlamda güzel bu da onu diğerlerinden bir tık daha güçlü yapıyor Bir iki ayda 2x yapacağını düşünüyorum hocam bu fiyatı bile yatırım fırsatı olabilir
|
|
|
|
salinizm
|
|
March 03, 2018, 07:48:12 PM |
|
Eveet uzun zamandır takipte olduğum bir coini artık yazma zamanı geldi Şimdi neoyu bilen biliyor fakat yaptığı sistem ciddi anlamda güzel bu da onu diğerlerinden bir tık daha güçlü yapıyor Bir iki ayda 2x yapacağını düşünüyorum hocam bu fiyatı bile yatırım fırsatı olabilir
Neo hakkında bence de dedikleriniz çok doğru. Neo için bence bu fiyatlar alım fırsatıdır. Her ay maaşımın yarısına abartısız Neo alıp köşeye atıyorum. Haziran 2018 de en az şuan ki fiyatını 3x yapacak. Doğrusu 2x bile yeter de bir çok Çinli arkadaşımdan duyduğum Nisan sonu gibi Neo da bir fork olacağı. Bu da fiyatını katlayacak.
|
|
|
|
Defloration
|
|
March 03, 2018, 11:01:43 PM |
|
Ben bi süredir izlediğim bir coini önerebilirim şu an fiyatı çok düşük olduğu için iyi bir borsaya girdiğinde rahatlıkla 10x yapabilir hem de projesi de çok sağlam. Matrix Al Network(MAN). Bence bundan sepetinde kesinlikle olmalı zarar edebileceğin kadar yüksek bir fiyatı yok biraz olsun bulundurabilirsin
|
|
|
|
unihamburg
Member
Activity: 411
Merit: 21
|
|
March 04, 2018, 07:00:48 PM |
|
Yani 10x yapar mıbilmiyorum ama PoA coini yatırım için önerebilirim. Fiyatı, bir sidechain coini için oldukça düşük.
|
|
|
|
rasputincoin
|
|
March 04, 2018, 08:00:36 PM |
|
Tahminler iddia kuponuna dönmüş, 10-20x ler ne kolay telafuz ediliyor. Piyasa kripto çöplüğüne dönüyor eskisi gibi sermayenin toplanması çok zorlaştı artık sermaye çok parçaya bölündü, piyasanın kimsayı değişti, Yılda 2x-3x harika oranlar bence.
|
|
|
|
Diexis
Jr. Member
Activity: 210
Merit: 3
|
|
March 04, 2018, 08:04:54 PM |
|
10x kadar yüksek bir beklenti olur mu bilmiyorum ama ICX, hazır fiyatı bu kadar düşükken değerlendirilmesi gerekenlerden birisi bana kalırsa, sene sonunda şu anki seviyesinden çok daha farklı bir noktada olacağına inandığım coinlerden. Bir de VEN, thor üretimine başlamadan önce alım yapılması taraftarıyım yakında bu ikisi de değerlenecektir.
|
|
|
|
batuhantstknn
Member
Activity: 566
Merit: 29
|
|
March 04, 2018, 08:18:35 PM |
|
Aslında yoruma çok açık bir konu kimse kimsenin lafıyla bir şey almaz sonuçta, dev teame bakın, whitepapera bakın, roadmape bakın, ama bence neo tabanlı projeler tutmaya başlayacak artık.
|
Community & Social Media Manager
|
|
|
hisarardi
Member
Activity: 532
Merit: 12
|
|
March 04, 2018, 08:37:14 PM |
|
token lerden ben olsam uzak dururdum ama illaki bişey alacaksam monetha alırdım 31 mart ta çok önemli bir etkinliği var. eğer o tarihlere doğru boğa piyasasına da girersek monetha iyi gidebilir. ayrıca qlink te olabilir. bence araştırmanı yap. ama token olaylarında uzak dur derim. coin bak onun yerine...
|
|
|
|
mustafa1876
Newbie
Activity: 191
|
|
March 04, 2018, 08:46:36 PM |
|
Ben ocak başından beri bu konulara baka baka 50 çeşit coin aldım . Şuan en iyisi 1/2 en kötüsü 1/4 olarak değerini kaybetti .
|
|
|
|
gelgelelim
Newbie
Activity: 168
|
|
March 04, 2018, 08:48:32 PM |
|
borsa coinleri düşünülebilir sonucta herkes al sat peşinde ve sektör gittikce büyüyor binance kucoin zamanında girenlere cok güzel kazandırdı sonuçta hem riskide çok az ...
|
|
|
|
teamsah5416
Newbie
Activity: 182
|
|
March 04, 2018, 08:52:26 PM |
|
Bir gazetenin iddaa sayfası , ya da altılı programı gibi oradan yok şu yapar yok bu yapar. Market döngüsüne baksan zaten on tane coin sallarsın. Ama neye göre kime göre. Yazanların bir çoğu projelerini bilmediği ekiplerinden bir kişiyi bile tanımadığı araştırmadığı jetonları yazıyor. Gene de bazı arkadaşlar güzel şeyler yazmışlar. Birşeylere dayanarak yazmışlar. Onların ellerine sağlık.
|
|
|
|
|