aly
Full Member
Activity: 312
Merit: 103
Beşiktaş.
|
|
September 07, 2018, 06:38:25 PM |
|
Bunun kesinlikle sermayenin miktarı ile alakası var. Ne kadar bir sermayeden bahsediyoruz mesela? Yüklü miktarlarda riski dağıtmak en mantıklısı, düşük miktarlar da ise altcoinler ile al/sat yapmak ve paritelere göre eldeki coin miktarını arttırmak daha doğru gibi geliyor.
|
|
|
|
catbtc
Jr. Member
Activity: 94
Merit: 1
|
|
September 08, 2018, 04:45:55 AM |
|
Yatırılan sermaye ile ilgili bence. Düşük bir mebla ise bunu katlamak için al sat ve fırsatlar kovalanır. Büyük bir mebla ise belli oran BTC de tutulup geri kalanların bir kısmı sağlam projelerde bir kısmı da yeni ve gelecek vaat eden projelerde değerlendirilebilir.
|
|
|
|
absurde
Jr. Member
Activity: 532
Merit: 5
|
|
September 08, 2018, 08:50:55 AM |
|
Benim görüşüme göre, en doğru strateji Btc sayınızı arttirmak Dolar'a bakmaksızın. Günün sonunda sizin kazanacağınızdan şüphe yok eğer yeteri kadar sabırlıysanız.
|
|
|
|
Srkndrl83
Jr. Member
Activity: 154
Merit: 8
|
|
September 08, 2018, 09:18:21 AM |
|
Sık al sat risktir bunun yerine sabırla bekleyip düştükten almak ve makul bir kar oranını görünce satmak ve sabırla düşük noktayı beklemek le bu dönemde kar edilebilir bunun dışında sık sık al sat kaybettirir
|
|
|
|
aakgezen
|
|
September 08, 2018, 11:19:58 AM |
|
Alsat işinde iyi olsam o şekilde ticaret yapmayı tercih ederdim. Bu konuda kendimi geliştirebileceğim bilgileri bulabileceğim bir yer veya önerilere açığım. Aslında bazı şeyleri inceledim ama çok mantıklı gelmedi.
|
|
|
|
trevor13241324
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
September 08, 2018, 05:36:06 PM |
|
yatırılan sermayeye göre değişebilecek durum. on bin lira koyulduysa o sermayeye sabit tutmaya çok da lüzum olmaz diye düşünüyorum.
|
|
|
|
67semih
Jr. Member
Activity: 630
|
|
December 18, 2018, 06:51:38 AM |
|
Katlamayi basarabildiyseniz bence mantikli olan yatirimin yarisini alip baska bir coine gecmektir. Boylece kar satisi gelirse daha az etkilenirsiniz. Bu sekilde kazanma ihtimalide artar.
|
|
|
|
Neo.op
|
|
December 18, 2018, 11:19:23 AM |
|
Katlaya katlaya giderken.Bir gün sana katlarlar hocam.O yüzden kar cebe yakışır demişler.EĞER KRİPTOLARDA İSENİZ kesinlikle karınızı cebinize koyup devam edin.
|
LYR | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄▓███ ▓▓▓▓▓▓▓██████▀▓███▄▓█ ▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████ ▓▓▓██████████████████ ▓▓███████████████████ ▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ | LYRA Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════ ✓Customizable tokens ███✓NFT███ ✓DeFi███ ✓DEX███ ✓Revenue share | | | |
|
|
|
sagul
Jr. Member
Activity: 420
|
|
December 18, 2018, 12:59:57 PM |
|
Sermayeyi sabit tutmak en mantıklısı bence. Sabit olunca en azından paranızın değeri azalmıyor diye can sıkıntısı yaşamazsınız.
|
BankDex.io / Decentralized Exchange
|
|
|
Allonee
Member
Activity: 392
Merit: 11
|
|
December 18, 2018, 03:49:10 PM |
|
bin lira bile olsa sermayeyi çekip devam etmek yapacağımız hamleler için de, psikolojimiz için de daha sağlıklı olacaktır.
|
|
|
|
miller14
Member
Activity: 602
Merit: 11
|
|
December 18, 2018, 03:54:44 PM |
|
Katladikca derken nasil katladikca eger sermayeni sabit tutarken katliyabiliyorsan ne hos yani diye turlu beklicen
|
|
|
|
antisocial77
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 4
|
|
December 18, 2018, 04:09:44 PM |
|
belirledigin kazanca gore olusturman gereken bir strateji.ben piyasa kotuyken %3-5 ne ise karimi alip cikiyorum.ama sermayem az oldugu icin katlayarak devam etmek zorundayim.buyuk meblag ile girmis olsaydim kar realizasyonu yapardim.kisa yoldan emekli olayim, hep all in gireyim dersen cok guzel para kazanip gercekten emekli de olabilirsin ama daha olasi olan tum paranin eriyecegidir.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
beypazmad
Jr. Member
Activity: 406
|
|
December 18, 2018, 04:52:10 PM |
|
sermayeyi sabit tutup kardan katlamayı denemek en güzeli olur bence. hem olası kötü gidişte müdahale şansı da verir bu şekilde.
|
|
|
|
sernofus
Jr. Member
Activity: 378
Merit: 3
|
|
December 18, 2018, 06:42:41 PM |
|
Piyasanın yükseliş trendinde olduğu zamanlarda katlayarak gitmek daha iyi ama belirsizliklerin ve düşüş trendinin olduğu dönemlerde sabit tutmak daha iyi. Her halükarda ilk fırsatta anapara çekilmeli.
|
▀▀▀▀▀█████████ CRYPTON ▬▬▬▬▬▬▬▬ ▬▬ Revolutionary Cryptocurrency Exchange
|
|
|
zorbey
|
|
December 18, 2018, 06:49:54 PM |
|
Benim fikrim her ne olursa olsun katlanarak büyütmek şu piyasada sıkıntı olabilir. Anaparayı çekip, sonra belirli rakamlarda karı almak mantıklı gibi geliyor. Tabi bu dediğim şuan ki piyasada. Yarın ki piyasa şartlarına göre bunu yeniden değerlendirmek gerekir.
|
|
|
|
iskendercnr
Jr. Member
Activity: 448
Merit: 2
|
|
December 18, 2018, 11:34:52 PM |
|
Herkesin ortak fikri ilk fırsatta sermayeyi çekmek. Birden olmasa bile parçalı bir şekilde sermayenizi geri çekmelisiniz ki işler tersine dönerse en azından zarar etmemiş olun.
|
|
|
|
greatbambino
|
|
December 21, 2018, 11:50:31 AM |
|
En güzeli %100 kazançta eldekileri nakite dönüştürmek gibi görünüyor. Kazanç elde ettikten sonra kalan parayı hiç düşünmüyorsunuz. Ama diğer şekilde düştü yükseldi çok stresli . Tabi ihtiyaç dışı para ile yatırım yapmak gerekiyor
|
|
|
|
67semih
Jr. Member
Activity: 630
|
|
December 22, 2018, 09:35:05 AM |
|
Son aylarda kripto para piyasasinda yasadiklarimizdan sonra sermaye katlama olayini gercekten ozler bir duruma geldik. Keske yeniden 10x ler baslasada ne yapsak diye dusunsek.
|
|
|
|
cbIpok
|
|
December 22, 2018, 11:05:54 AM |
|
Bu biraz yatırdığın paraya bağlı. Ben şuanda az bir para bağladım, anaparayı çekmeden üzerine ekleyerek kazanmaya çalışıyorum. Biraz riskli ama kaybetsemde üzülmeyeceğim.
|
|
|
|
ramsay snow
|
|
December 22, 2018, 07:40:22 PM |
|
Son aylarda kripto para piyasasinda yasadiklarimizdan sonra sermaye katlama olayini gercekten ozler bir duruma geldik. Keske yeniden 10x ler baslasada ne yapsak diye dusunsek.
bu saatten sonra 10x zor 2x yapsa bile insanlar elinde ne var ne yok satıp gitmeye bakıyor herkes sahte yükselişlere tamah eder hale gelmiş ve bu piyasalardan bıkmış durumda 10x günler malesef artık geride kaldı
|
|
|
|
|