Sigarayı bırakmak için elektroniğe başlayacaksan hiçbir işe yaramıyor dostum, tavsiye etmem. Ama keyif için içersen gayet keyifli, nargile niyetine fokur fokur çekiyorsun dumanı. Bir de tadı güzel bir likit buldun mu yaşadın.
Ateşliyi, elektronik sigarayla bırakmıştım hocam 1 senedir içmiyorum. Özellikle mtl tarzı sıkı içim bagımlısı oldum cıktım diyebilirim. Hali hazırda likit stogum 1 litre altına düştügünde rahatsız olacak ölçüde hemde. Basit ciger cekim tipte havadar esigaralar kullanırken cok icmiyordum cok sarmamıstı ama sonra mtl tarzı atolarla içmeye baslayınca özellikle taifun gt2, tam anlamıyla e sigara bagımlısı oldum. Normal sigara yakınca bogaz vurusu bile hissedemiyorum artık bogaz glikol vurusuna alısmıs iyice
Günde 2 tank yani 9ml kadar tüketiyorum. gecen sene nicotin 12 mg ile baslamıstım. Su anda 3 mg a kadar indim. Olumlu etkilerinide gördüm özellikle üşüme konusunda. Ateşli içerken üşürdüm baya kışları.
Siren kullanan arkadaşlar varmı acaba bir denemek istiyordum bu tankıda. Hem taifun gt2 içmiş hem siren deneme imkanı olmuş arkadaşlar yorum yapsa çok sevinirdim. Çok sıkı içim seviyorum taifun gt2 efsanevi tankım.
Ben siren kullanıyorum pico üzerinde gayet memnunum, yeni çıkanını (siren v2) almanı öneririm.
Zararlı mı değil mi tartışmalarına gelirsek.Kesinlikle zararlı ama kesinlikle de sigara kadar zararlı değil hatta sigaranın yanında küçücük kalır zararı.Bir de modifikasyon yapabildiğiniz için varolan zararlarını da minimuma indirebiliyorsunuz.Aromayı bırakıp sek nbase içmek, nikotin miktarını azaltmak vs.
Sigarayı bıraktırıyor mu ? Sigarayı bırakmak isterseniz bıraktırıyor ama sigara alışkanlığınızın yerine oturuyor.Bir yıl olmak üzere başlayalı ve 6mg nikotine kadar düştüm.Hiç bir kötü yan etkisini görmedim bu süre içerisinde de.
Sigarayı bırakmak istediğinizde hiç bişey size engel olmaz.