Hai ca am avut timp sa studiez mai bine proiectul si OP
Revin cu cateva intrebari si precizari / sugestii, sper sa ajute:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Unități:
1 nimic - cea mai mică unitate
1 fleac = 1.000 de nimic
1 P.U.L.A. = 1.000 de fleacuri
1 roabă = 1.000 de P.U.L.A.
1 caruță = 1.000.000 de P.U.L.A.
1 hambar = 1.000.000.000 de P.U.L.A.--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Total:
7,7 hambare de P.U.L.A.
7.700 căruțe de P.U.L.A.
7.700.000 roabe de P.U.L.A.
7.700.000.000 de P.U.L.A. - nu mai sunt suficiente ca să aibă fiecare câte una
7.700.000.000.000 de fleacuri
7.700.000.000.000.000 de nimicAici nu am inteles ceva. Care este cantitatea totala? In partea de sus scrie ca exista "7.700.000.000.000.000 de nimic" (adica un numar total de sapte trilioane sapte sute de bilioane), iar mai jos scrie "7.700.000.000 P.U.L.A. coins", adica sapte miliarde sapte sute de milioale, care este un numar de un milion de ori mai mic decat primul mentionat
E o mica neconcordanta.
Neconcordanta se poate observa si aici: "7.700.000 roabe de P.U.L.A." vs "7.700.000.000 P.U.L.A. coins" - adica numarul total e egal cu al roabelor, nu cu al nimicului
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
II. Recolta de P.U.L.A. Coins - "P.U.L.A. goala"
Data estimata: 1 Mai 2020
Ne apropiem cu pasi mari de recolta. Data de 1 mai 2020 mai e valabila?
La orice comandă se va plăti ca avans 1 Merit
Cine nu poate să plătească 1 Merit sau nu știe să folosească Ethereum, va trebui să cumpere prin
aplicația de portofelAmuzant, daca luam topicul ca un pamflet, dar am o mica sugestie: trading-ul de merite nu este interzis, dupa cum
spunea si LoyceV:
Selling merit isn't against the rules, but could get you red trust. Theymos said not to worry about merit trading too much, in the long run they won't have any sMerit left. Let them spend $100 on 5 Merit, that's not doing them any good, they're just wasting their money.
Insa poate conduce la red trust.
Merit sales, transfers to aliases, back-and-forth trading, etc. are not much of an issue. All illegitimate merit will decay, and will account for a tiny and very expensive fraction of the total merit economy. It's basically a rounding error; fight it where convenient, but waste no sleep over it.
Acum presupun ca daca nu s-a intamplat asta deja, membrii din sectiunea romaneasca stiu de gluma
Revenind insa la ce scriai, voiam sa iti spun ca link-ul mentionat de tine de pe Google Play nu functioneaza.