Bitcoin Forum
November 20, 2018, 01:18:07 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Antminer S7 hashing issues  (Read 56 times)
KingSwizy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
January 11, 2018, 04:53:03 AM
 #1

Alright so recently I ordered two antminer S7's. One of them works totally fine at the projected 4.73 TH. On the other hand, This other S7 got to full hashrate and quickly drops. The issue I'm seeing is that the one of the boards falls to start and hash and sometimes makes another board go with it on not hashing. There is still all o's across the asic status but the board never goes above 16 on the temp. I'm not sure what this is considering that there is no x's over the chips and none are missing. Firmware is up to date.

Here is a link to a picture of what it looks like https://imgur.com/a/3hCoE

Hoping to resolve this soon. Thanks!
1542676687
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542676687

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542676687
Reply with quote  #2

1542676687
Report to moderator
1542676687
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542676687

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542676687
Reply with quote  #2

1542676687
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542676687
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542676687

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542676687
Reply with quote  #2

1542676687
Report to moderator
1542676687
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542676687

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542676687
Reply with quote  #2

1542676687
Report to moderator
MinerMEDIC
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 6

EE Technician/NASA intern 2013


View Profile
January 11, 2018, 01:24:43 PM
 #2

Do us a favor and post your Kernel Log.

---Hi, I'm Jay & I FIX ANTMINER S9 HASH BOARDS---(& pay half of BITMAIN cost) Purdue AS EET Chicago txt(24/7):219.525.7771
KingSwizy
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
January 11, 2018, 01:54:36 PM
 #3

Do us a favor and post your Kernel Log.

Nothing is even showing up in my kernel log.
ricknamer
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 127
Merit: 1


View Profile
January 11, 2018, 02:16:55 PM
 #4

Looks more like a power issue than a hash board issue.
MinerMEDIC
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 98
Merit: 6

EE Technician/NASA intern 2013


View Profile
January 11, 2018, 03:22:44 PM
 #5

Do us a favor and post your Kernel Log.

Nothing is even showing up in my kernel log.
Very odd, The controller(and the Kernel Log of it booting) must boot and begin communication with the PIC before you'll see any boards or begin hashing at all.

---Hi, I'm Jay & I FIX ANTMINER S9 HASH BOARDS---(& pay half of BITMAIN cost) Purdue AS EET Chicago txt(24/7):219.525.7771
fanatic26
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 560


View Profile
January 12, 2018, 04:27:06 PM
 #6

Very odd, The controller(and the Kernel Log of it booting) must boot and begin communication with the PIC before you'll see any boards or begin hashing at all.

S7s depending on firmware do not always show the kernel log properly in the UI. You have to SSH in and look at the physical log file in that case.

Stop buying industrial miners, running them at home, and then complaining about the noise.
lightfoot
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1666
Merit: 1041


I fix broken miners. And make holes in teeth :-)


View Profile
January 13, 2018, 04:14:37 AM
 #7

Do all three boards do this, or just one? How about if you run one board at a time on the controller?

Isolate the problem, always try to isolate the problem.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!