Dzisiaj mamy dla was bardzo ważny temat, który musi byc nagłośniony. Naganiacze mają znowu swoje 5 min i od początku chcemy chronić ludzi
https://kryptowaluty.expert/omega-best/ zapoznaj się z tym programem i zastanów się czy chcesz aż tak ryzykować?
I po raz kolejny zapytam: Co to ma wspólnego z rynkiem kryptowalut czy z bitcoinem??? Jak dla mnie nic - więc to chyba nie miejsce na promowanie takich artykułów?
Ja myślę że kolega ostatnio publikuje tu linki do artykulów związanych tematycznie z krypto i Polską.
Ten ostatni jest niezbyt trafiony ale nie robił bym z tego większego problemu ponieważ nie spamuje i wrzuca swoje linki co kilka tygodni jeżeli nie ma komentarzy żeby podtrzymać swój temat na widocznej pierwszej stronie co uważam za zrozumiałe.
Jest na tym blogu już trochę artykułów i każdego tygodnia przybywaja nowe. Raz lepsze czasami trochę mniej ale ogólnie można poczytać. Szczególnie ze co jakiś czas publikują cakiem niezłe analizy nowych ICO.
Dajmy szanse polskemu blogerowi niech się reklamuje. Pewnie już więcej nie bedzie umieszczał tu linków do artykułów o MLM
.