Rebelwamp (OP)
Jr. Member
Activity: 51
Merit: 11
|
Yahu şu ülkeyi yöneten saçma kişilerden iyice tiksinmeye başladım dns ayarı yapılmada. Siteye giriş yapamadım vpn indirdim adamlar vpn i bile yasaklamış sonunda dns ayarlarını değiştirerek girmek zorunda kaldım
|
|
|
|
Atabey
Full Member
Activity: 224
Merit: 119
#Root
|
|
January 15, 2018, 02:03:49 AM |
|
saçma salak hareketleri işte bitcoin ve ethereum caiz deilmiş odan heralde
|
|
|
|
kmlkkl
Member
Activity: 196
Merit: 10
|
|
January 15, 2018, 05:51:20 AM |
|
Hocam ben mobil vpn ile girebiliyorum. Sağlam vpn indirdiğinizden emin misiniz? Bende de açmıyor Vpn'ni indirdikten sonra rahtça giriş yapabiliyorum. Normal pc de vpn siz orası biraz garip dns ayarları ile ilgili sanırım.
|
|
|
|
gileri
|
|
January 15, 2018, 06:58:06 AM |
|
vpn ile girmiyorum ben de dns ile girmek isterseniz; 80.80.80.80 80.80.81.81
birkaç ay önce başlayan rıza davasından sonra bu hali aldı. sonra bir daha düzelmedi.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
January 15, 2018, 07:07:52 AM |
|
vpn ile girmenin yasak oloduğunu duydum doğrumudur?
|
|
|
|
muteahhit
Member
Activity: 364
Merit: 20
|
|
January 15, 2018, 07:27:40 AM |
|
vpn ile girmenin yasak oloduğunu duydum doğrumudur?
vpn ile bağlanan hesaplar banlanabiliyormuş. o şekilde bi yorum görmüştüm de yerini falan hatırlamıyorum. yanlış bilgi de olabilir.
|
|
|
|
neCrypto
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
January 15, 2018, 07:47:15 AM |
|
Foruma mobilden girenler için Aloha programını tavsiye ederim. Basit bir arayüzü var ve kullanımı çok basit.
|
|
|
|
civilengineer
|
|
January 15, 2018, 07:52:03 AM |
|
Foruma mobilden girenler için Aloha programını tavsiye ederim. Basit bir arayüzü var ve kullanımı çok basit.
ücretli mi program ben supervpn kullanıyordum. 60 günlük bi deneme süresi verdiler o doldu dolacak. ücretsiz kaliteli bi vpn bulmalıyım
|
|
|
|
osman.uysal
Member
Activity: 70
|
|
January 15, 2018, 08:19:17 AM |
|
Ağırlıklı olarak siyaset ve ekonomi ile kanalize olan dünyada şu iki alanda yetişmiz yetersiz eleman eksikliğinden dolayı bu gibi durumlar oluyor malesef.
|
|
|
|
zfrey
|
|
January 15, 2018, 08:32:21 AM |
|
neden yasak olmasın ki adamların işlerine gelmiyor vergi üstüne vergi halkı sömüren bir zihniyet oldukça , daha çok yasak gelir. Diyanetin üstüne düşmüş caiz olup olmaması. Alkol caiz değil ama satışı gerçekleşiyor
|
|
|
|
neCrypto
Newbie
|
|
January 15, 2018, 08:34:39 AM |
|
ücretli mi program ben supervpn kullanıyordum. 60 günlük bi deneme süresi verdiler o doldu dolacak. ücretsiz kaliteli bi vpn bulmalıyım Çok uzun süreler kullanmadım ama ücretsiz olduğunu düşünüyorum. OperaVPN tarzında.
|
|
|
|
yenivera
|
|
January 15, 2018, 09:32:19 AM |
|
ben vps dns bir şey yapmadım giriyorum
|
|
|
|
Jhonkar
Member
Activity: 522
Merit: 13
|
|
January 15, 2018, 09:44:34 AM |
|
bende iostelefondan giremiyorum ona nasıl bir çözüm bulabiliriz acaba? tel.de vpn kullanmak istemiyorum çünkü.
|
|
|
|
civilengineer
|
|
January 15, 2018, 09:56:59 AM |
|
ücretli mi program ben supervpn kullanıyordum. 60 günlük bi deneme süresi verdiler o doldu dolacak. ücretsiz kaliteli bi vpn bulmalıyım Çok uzun süreler kullanmadım ama ücretsiz olduğunu düşünüyorum. OperaVPN tarzında. yükledim güzel bir uygulamaymış normal tarayıcı. üzerinde vpn'de mevcut. istediğin zaman vpn'yi doğrudan aktifleştirebiliyorsun. teşekkür ederim.
|
|
|
|
Renovatioo
Member
Activity: 159
|
|
January 15, 2018, 10:13:10 AM |
|
Google DNS ile çok rahat girebiliyorsunuz vpn indirmenize gerek yok ben hem mobil hemde laptop ile aynı ayarlarda giriyorum sorunsuz
|
|
|
|
minldem
Member
Activity: 252
|
|
January 15, 2018, 11:23:26 AM |
|
garip olan aynı wifi'den bağlandığım halde mobilden direkt site açılırken pc'deyken vpn'siz bağlanmıyor. sebebini bilmemekle birlikte, neden cidden bu denli normal hiçbir siteye giremiyoruz. wikipedia, youtube, twitter, gün geliyor hepsi yasaklanıyor. içeriğindeki her şey çok doğru kesin ve net gibi bir durum olamaz ki, sıkıntılı içerikler her yerde olabilir olacaktır. tümden engellemenin mantığını anlamak mümkün değil.
|
|
|
|
neCrypto
Newbie
|
|
January 15, 2018, 11:45:40 AM |
|
ücretli mi program ben supervpn kullanıyordum. 60 günlük bi deneme süresi verdiler o doldu dolacak. ücretsiz kaliteli bi vpn bulmalıyım Çok uzun süreler kullanmadım ama ücretsiz olduğunu düşünüyorum. OperaVPN tarzında. yükledim güzel bir uygulamaymış normal tarayıcı. üzerinde vpn'de mevcut. istediğin zaman vpn'yi doğrudan aktifleştirebiliyorsun. teşekkür ederim. Rica ederim. Yardımcı olduğuma sevindim
|
|
|
|
GeopByte
Member
Activity: 90
|
|
January 15, 2018, 11:52:49 AM |
|
bilgisayarın/telefonun bir köşesinde tor mutlaka kurulu olsun. vpn süresi bittiğinde ya da dns işe yaramadığında en azından erişiminiz kopmaz
|
|
|
|
arkadyev
Newbie
Activity: 2
|
|
January 15, 2018, 01:19:02 PM |
|
Level dns de iyi bir seçenek
|
|
|
|
benzinkokusu
Member
Activity: 280
|
|
January 15, 2018, 03:43:39 PM |
|
valla birde mahkeme kararı ile de engellemiyorlar, direk alttan alta dns engelliyorlar, kanun kural nizam yok yani.
Türk milletinin teknolojiye erişmemesi için ellerinden geleni yapıyorlar
|
|
|
|
|