|
patlicanmoru
Member
Activity: 239
Merit: 14
|
|
March 20, 2018, 03:42:44 PM |
|
vpn yasak mı değilmi
|
|
|
|
chepterone
Newbie
Activity: 33
Merit: 0
|
|
March 22, 2018, 06:31:00 PM |
|
operatörüm turktelekom, bende mobilden giremiyorum ama evden girebiliyorum. çok acayip bir durum, bir şeyleri yasaklamak kolay olduğu için hemen yasaklıyorlar, oysaki bu sistemi alıp kendi ülkemiz için kullansak daha iyi olmaz mı. belki de anlamadıkları için korkuyorlardır
|
|
|
|
gokboru00
Newbie
Activity: 42
|
|
March 23, 2018, 11:10:43 AM |
|
Yasaklar ülkesindeyiz ben vpn monster ile mobilden giriyorum şuana kadar sıkıntı çıkmadı
|
|
|
|
ziya1453
|
|
March 24, 2018, 12:09:02 PM |
|
ben kendim iş yerimde turkcell super online fiber internet kullanıyorum. bağlatıda herhangibir sıkıntı yok. vpn vs kullanmadan direk bağlanabiliyorum bitcointalk forumlarına.
|
|
|
|
Fevzi
Newbie
Activity: 30
|
|
March 24, 2018, 07:22:11 PM |
|
ben de çok merak ediyorum ama böyle daha zevkli oluyor dns değiştirip falan girmek sanki atomu parçalıyorum amerika da 51. bölgeye giriyorum.
|
|
|
|
Tor_Mund
Newbie
Activity: 33
|
|
March 26, 2018, 10:37:50 AM |
|
ben de çok merak ediyorum ama böyle daha zevkli oluyor dns değiştirip falan girmek sanki atomu parçalıyorum amerika da 51. bölgeye giriyorum.
böyle böyle herkes bilgisayar uzmanı oluyor. Her şerde bir hayır vardır diye boşuna dememişler.
|
|
|
|
salinizm
|
|
March 27, 2018, 10:07:30 AM |
|
Ben vpn ile rahatça mobilden girebiliyorum . Neden yasakladıkları malum çünkü bitcoin ve türevleri caiz değil diye fetva verildiği için. Ama bana kalırsa hükümetin hepsinin bitcoini var.
|
|
|
|
a.hasat
Member
Activity: 252
Merit: 10
|
|
March 27, 2018, 03:47:19 PM |
|
Ben vpn ile rahatça mobilden girebiliyorum . Neden yasakladıkları malum çünkü bitcoin ve türevleri caiz değil diye fetva verildiği için. Ama bana kalırsa hükümetin hepsinin bitcoini var.
vpn erişimine de kısıtlanma gelecek şeklinde haberler dolaşıyordu. bakalım ne kadar doğrudur ama yakında vpn'yi de yasaklarlarsa şaşırmam.
|
|
|
|
coinforumgentr
Member
Activity: 714
Merit: 82
|
|
March 28, 2018, 12:41:57 AM |
|
bir şeyin neden yasaklandığının açıklanması gerekiyor. sebep göstermeden yasaklamak çok saçma.
|
|
|
|
Cafex
Member
Activity: 392
Merit: 10
|
|
April 08, 2018, 07:54:25 AM |
|
Hem mobilden hem web'den girerken vpn istiyor, btk'nın bu foruma neden karşı çıkıp siteyi kapattığına anlam veremiyorum.
|
|
|
|
etzecet
Jr. Member
Activity: 238
Merit: 4
W12.io ▬ Blockchain protocol
|
|
April 08, 2018, 01:54:46 PM |
|
Yasak değil hocam, tamamen DNS problemi bu, o yüzden çok da kurcalamamak lazım, yani yasak değil derken resmi bir yasak yok, türkiyede el altında kapatmalar da çok sık oluyor
Aynen ben sıkıntı yaşamıyorum. VPN kullanıyorum bazen, kullandığım vpn baya yavaşlatıyor neti recaptcha doğrulamısını bile zor geçiyorsun.
|
W12.io ▬▬▬▬▬▬ Blockchain protocol Built F O R : ❤ Charity Market ⚫ ICO ֆ CROWDFUNDING [https://tokensale.w12.io/]
|
|
|
1kodumtek7
|
|
April 08, 2018, 02:13:18 PM |
|
Açıkcası ben de bir türlü bu yasağın sebebini anlayamadım.Bitcointalk'a vpn kullanmadan ya da dns değiştirmeden giremiyorum.Ama resmi olarak bir mahkemenin yasakladığı bilgiside kullanıcılarla paylaşılmadı.
|
|
|
|
Emrexa
Newbie
Activity: 78
|
|
April 08, 2018, 02:35:27 PM |
|
Komşunun Wi-Fi'si ile rahatça foruma girebilirken mobil veri açtığımda girmiyor. Çok ilginç bi durum. Bu ülkede her cihaza bir vpn uygulaması yüklemek farz olmuş artık 😆
|
|
|
|
bmgs
Member
Activity: 519
Merit: 16
|
|
May 17, 2018, 08:14:51 AM |
|
Çift telefon kullanıyorum. Turkcell mobil veri ile foruma girebiliyorum fakat vodafone mobil veri ile foruma giremiyorum. Tuhaf bir durum. Android cihazlarda mobil veriye dns ayarı yapabilsek güzel olurdu.
|
|
|
|
Dyatrev
|
|
May 17, 2018, 08:46:47 AM |
|
Sanırım bu durum kullandığımız internet sağlayıcılarla alakalı. Ev internetim ttnet, dns olmadan giremiyorum ama mobilde turkcell ve sıkıntı yaşamıyorum.
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
May 18, 2018, 01:58:48 AM |
|
Sanırım bu durum kullandığımız internet sağlayıcılarla alakalı. Ev internetim ttnet, dns olmadan giremiyorum ama mobilde turkcell ve sıkıntı yaşamıyorum.
mobilde TTelekom giremiyorum. evde DNS siz Vodafone ondan da giremiyorum.
|
signature not found.
|
|
|
mustafacemil
Newbie
Activity: 98
|
|
May 18, 2018, 03:34:09 AM |
|
Yasak olarak görünmüyor, ünlü Rıza Sarraf davası zamanına denk gelmesi de manidar
|
|
|
|
omorfi
|
|
May 18, 2018, 05:59:24 AM |
|
Linuxe gecin yasaklı site diye bir derdiniz kalmasın derim. Oyun oynamayı sevenlere pek önermem ama. Windows emulatörleri wine mesela adam gibi çalıştıramıyabiliyor windows uygulamalarını linuxte. Sırf bu yuzden geçen hafta windowsuda kurdum çift işletim sistemli devam ediyorum. Windowstada dns degistirme her zaman iş görmüyor. Openvpn ve vpnbook.com taki hazır opvn ayar dosyalarını tavsiye ederim arkadaşlar.
|
|
|
|
aly
Full Member
Activity: 312
Merit: 103
Beşiktaş.
|
|
May 18, 2018, 06:03:44 AM |
|
Evde ve iş yerinde girerken sorun yaşamıyorum. Evde (Superonline Fiber), iş yerinde Turk Telekom kullanıyorum. Fakat bazı arkadaşlarım girişte sorun yaşadıklarını söylüyorlar. Bunun için de şüphesiz kullanılacak en iyi yöntem VPN kullanmak. VPN kullanımını devamlı hale getirmenizi de ayrıca tavsiye ederim. Nedeni hem tutulan kayıtlarınıza büyük ölçüde önlem almış olursunuz, hemde sansürsüz internet nedir, keyfine daha güzel varabilirsiniz. Ayrıca ilgilenen arkadaşlar için yakında, kendi özel VPN serverınız aylık 4,99€ (500 GB) gibi bir bedelle nasıl kurulur, ayrıca bu server VPN, FTP/Web server ve Torrent (seedbox) istemcisi olarak aynı anda nasıl kullanılır, şeklinde bir konu paylaşacağım
|
|
|
|
|