gustavroy
|
|
February 24, 2018, 02:56:01 PM |
|
Ben dovu,dadi ve stratis tutuyorum elimde bol miktarda lend,kaiber falan tam hodl portföyü yaptım bekliyorum
|
|
|
|
Sundiego
Newbie
Activity: 274
Merit: 0
|
|
February 24, 2018, 03:05:25 PM |
|
Stratis,waves gibi coinlerle zamanında çok uğraştım ve hiç güvenmiyorum. Daha kesin coinlere eth,neo gibi odaklıyım artık.
|
|
|
|
KenannT
Member
Activity: 596
Merit: 14
|
|
February 24, 2018, 06:06:25 PM |
|
bence MANA .. vr teknolojisini en iyi kullanan ve pazarlama olarak en güzel şekilde yapmış bir coindir.. ama yakın zamanda token burn flan denildi kücük yatırımcıları topladılar o yüzden biraz beklemek lazım
|
|
|
|
|
valley365
|
|
February 25, 2018, 08:48:59 AM |
|
Ethereum, Neo ile garanti altına alınmış, gelecek vadeden, geçerli proje ve ekibe sahip tokenlere baharat tadında serpiştirilmiş düşük bütçe bir sepet her zaman iyidir. Geleceği garanti olması durumu en yüksek olan örnek kafada duruyor zaten.
|
|
|
|
hjbn
Newbie
Activity: 154
Merit: 0
|
|
February 25, 2018, 11:02:11 AM |
|
bu listede ICX icon coini var merak ediyorum neden ümit bağlanan coinler arasında yer alıyor henüz çok yeni yada bir clone olan XVG 2 yıldır önemsenmezken şimdi neden değerli oldu
|
|
|
|
Neo--
|
|
February 25, 2018, 11:09:13 AM |
|
Tam sepet yapmalik baslik olmus guzel coin onerileri var yalnis birsey yok sadece bazi sepetlerde eksikler var, BTC hala her sepette olmali 3 ay oncesini unuttukmu ?
|
|
|
|
baskanx
|
|
February 25, 2018, 11:10:36 AM |
|
Neo, stratis, vechain ve neblio benim en çok güvendiğim projelerin başında geliyor. Neo ve stratisi güvenililirliği açısından, neblio'yu güzel ve hızlı kar ettirebilmesi açısından, vechaini de çok sağlam bir community ve masternode olayı olması açısından seviyorum.
|
|
|
|
bney
|
|
February 25, 2018, 11:27:44 AM |
|
Benim umut bağladığım güvenilir bulduğum dijital paralar listesinde Bitcoin, Ethereum, Neo, Stratis, Monetha, Stellar ve Waves var. Tahminler farklı farklı. 2018 sonunda neler olacak bakalım.
|
|
|
|
hisalih (OP)
Jr. Member
Activity: 104
Merit: 2
|
|
February 25, 2018, 11:40:56 AM |
|
yapılan önerilere göre konuyu biraz güncelledim bazı coin ve tokenleri ekledim zaman ile güncelleyeceğim biraz daha
|
|
|
|
The Rose Rain
|
|
February 25, 2018, 11:57:13 AM |
|
OAX a büyük umut bağladım, bakalım ileride ne olacak bu koinde. bunun yanında eth ve dash de tutuyorum.
|
|
|
|
hasyurt
|
|
February 25, 2018, 12:54:56 PM |
|
5 USD bölümüne Qlc, bcpt ve mth yı de tavsiye ederim. Şimdi dgb de diyeceğim ama şuan dgb bin kendine hayrı yok. Ayrıca bcpt şuan için gidiyor diye yazmıyorum. Ben 2 aydır elimde tutuyorum. 20-30 bin Satoshi aralığında satmayı planlıyorum. Herkese berekekli kazançlar diliyorum
|
|
|
|
hisalih (OP)
Jr. Member
Activity: 104
Merit: 2
|
|
February 25, 2018, 01:02:58 PM |
|
5 USD bölümüne Qlc, bcpt ve mth yı de tavsiye ederim. Şimdi dgb de diyeceğim ama şuan dgb bin kendine hayrı yok. Ayrıca bcpt şuan için gidiyor diye yazmıyorum. Ben 2 aydır elimde tutuyorum. 20-30 bin Satoshi aralığında satmayı planlıyorum. Herkese berekekli kazançlar diliyorum
yorum için teşekkürler mth listeye eklenmişti birde emin olmamak ile birlikte liste dışı öneride qlc , telcoin , zil , ve lend ekledim aslında bunların fiyatları baya uygun olmak ile birlikte bunlara direk yatırım yerine al sat işlemi yapan kişiler var ise sürekli arada elinde bulunan bir kaç kuruşu bunlara yatırıp unutmaları iyi olur diye düşünüyorum
|
|
|
|
trc22@gmail.com
Member
Activity: 378
Merit: 11
|
|
February 25, 2018, 01:12:28 PM |
|
Neo bence iyi bir tercih bu kadar düşen piyasada yerini koruyor aynı ethereum gibi yükseliş başladığında 1000 dolara çıkacaktır bence
|
|
|
|
The Management
|
|
February 25, 2018, 01:40:09 PM |
|
Yatırım yaptığım coinler arasında umut bağladıklarım ; zrx , sc ve dgb
Yatırım yapmayı düşündüğüm ve uzun vadeli tutacağım coinler ; eth neo waves
|
|
|
|
Night Trader A
|
|
February 25, 2018, 01:44:32 PM |
|
Umut bağlamak değil de uzun vade tuttuklarım mothership, vechain, icon, qtum, omisego, neo.
|
|
|
|
blue_way
Member
Activity: 173
Merit: 50
|
|
February 25, 2018, 07:34:28 PM |
|
ven, icx, neo
|
|
|
|
icegeekfresh
|
|
February 25, 2018, 07:46:03 PM |
|
En güvendiklerim ve güzel kazandıracağını düşündüklerim neo, stratis ve vechain'dir. Çok aşırı güvenmesem de güvendiklerim INS,nebl ve monetha'dır. Hepsinden beklentim uzun vadede 3-5 katına çıkmaları, bakalım en azından bu hedefleri yapacaklardır diye düşünüyorum inş.
|
|
|
|
beklenmeyenmisafir
Member
Activity: 210
Merit: 10
|
|
February 25, 2018, 07:47:06 PM |
|
Hocam benden size bir abi tavsiyesi, asla koinlere umudunuzu bağlamayınız, umudunuzu çok daha hayatın içinden hayata dair şeylere bağlayınız.
|
|
|
|
bitcoinmuseum
|
|
February 25, 2018, 08:04:58 PM |
|
Shift, QTUM, Ethereum, Neo, bitcoin... Bu piyasada kopya olmayan çalışmalar bunlar herbiri farklı amaçlar hedefliyor. Eğer bu piyasa günün birinde Dünyanın her tarafında geçerli bu projeler çok değerlenecek
|
|
|
|
|