k4ys3rs0z3
Member
Activity: 101
Merit: 17
|
|
April 10, 2018, 06:11:56 PM |
|
Kayıp zamanlarını yaşamayan trader yok gibi, önemli olan kayıp sürecini iyi yönetebilmek, paniğe kapılmamak.
Benim aklıma yatan en uygun strateji: 1 BTC = 1 BTC. Dövize karşı değer kaybetse de BTC miktarını, oranını sabitlemek, ona yakın tutmak her zaman kaybın telafisini mümkün kılar.
Bu günler geçecek...
|
|
|
|
DarkAce
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
April 11, 2018, 04:04:56 AM |
|
hodl yapsaydınız kaybınız olmazdı.
|
|
|
|
necrofurian
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 1
|
|
April 13, 2018, 05:57:32 AM |
|
hisse senetleri yer alan borsada bitcoindeki gibi hareket olsa uzun seneler hatta 10 yıl bile beklemeniz gerekebilirdi ki o şartlarda bile yine zirve noktalarını göreceğinin garantisi yok. hisse senedi veya kripto olsun fiyat yükseldiğinde her zaman daha ileri fiyatları elde etmek zorlaşır. elinizdeki paranın önemi var. para biterse ne yapacak yani ne ile yükseltecek fiyatı. mecburen satış ağırlığını o yükseliş sırasın ve zirveden aşağıya doğru veriyor.
|
gemstra |▌ The Future of Social Selling |▌ A blockchain infrastructure ● ● ● ● for the biggest gig economy of tomorrow ● ● ● ●
|
|
|
needestor
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
April 13, 2018, 08:58:46 AM |
|
bir çok konuda risk olduğu gibi bunda da riskler fazla, çok iyi araştırmak lazım, azar azar kaybederek pişmek tam anlamı ile nasıl ilerlediğini öğrenmek lazım, bir arkadaşımında bu kadar olmasa bile bir kaybı oldu ama sonradan daha mantıklı ilerledi, sanırım bu konuda kendimiz bir şeyler okuyup araştırıp öğrenirken bu konunun içinde olan güvenilir kişilerden de akıl almalıyız.
|
|
|
|
erguse
|
|
April 13, 2018, 01:32:55 PM |
|
Piyasalar artışta, umarım kötü bir şey yapmamışsınızdır. Kaybı azaltmak hatta kara geçmek bile içten değil önümüzdeki dönemlerde. Zararına satış, coin-token değişimi yapmak kadar kötü bir şey yok şu piyasalarda. Sabretmek tek çözümü...
|
|
|
|
Turbolinea
Member
Activity: 560
Merit: 57
|
|
April 13, 2018, 09:32:29 PM |
|
Çiftlik bank gibi 2 ayda paramı bilmem ne katı yaparım mantığıyla gelen insanlar zaten 2-3 gün sonra korkup bu işten vazgeçiyorlar. Evet ihtiyacı var piyasanın her türlü yatırımcıya ama bu da madalyonun diğer yüzü işte
|
|
|
|
Sercanplayerz1
Newbie
Activity: 133
|
|
April 14, 2018, 06:50:45 PM |
|
Geçmiş olsun
|
|
|
|
bmgs
Member
Activity: 519
Merit: 16
|
|
April 16, 2018, 08:24:34 AM |
|
Bir yatırım aracında yüksek getiri varsa yüksek risk te vardır. Kaybetmeliyi göze alabileceğiniz kadar parayla yatırım yapın. Ocak ayına göre dolar bazında %60 zarar görmeme rağmen kripto paralar konusunda çok umutluyum. Savaş ihtimallerinin arttığı ve herşeyin dijitalleştiği bu günlerde kripto paralar hakettiği değeri görecektir.
|
|
|
|
leprakon
Member
Activity: 680
|
|
April 17, 2018, 07:45:04 PM |
|
Evet bu bitcoin isine baslayinca bir anda milyoner filan olacagimi hayal etmistim tabiki oyle olmuyor.. gercekten sabir gerektiren bir is.. Ve kisa vadede dusunmemek lazim ve her zaman riskleri göz önünde bulundurmak lazim gerisi biraz da sans isi bence..
|
|
|
|
aovacikliibc
Newbie
Activity: 6
|
|
April 17, 2018, 09:17:03 PM |
|
öncelikle geçmiş olsun. bu işi özendirmek için lambolar filan havada uçuşuyor. insan da iki günde sahip olacağını düşünüyor. beklentiler yüksek sabır az.
|
|
|
|
barlasb
Newbie
Activity: 96
|
|
April 18, 2018, 07:13:07 AM |
|
Geçmiş olsun tabi ama ilk başta ufak meblalarla girip öğrenip sonra büyük kazanmak daha doğru sanırım gerek borsa gerek bitcoinde korkuya kapıldığın an zaten zarar eden sen oluyorsun.
|
|
|
|
mdikmetas
|
|
April 18, 2018, 07:56:17 AM |
|
kendi çevremde birtek ben zarar ettim sanarken kimileri 200k tl gibi civarlarda zarar etmiş göz göre göre stop loss koymadan bu kadar yuklü hareket etmek nedir arkadaş anlamış değilim. %5-10 zararı göre alarak hareket etmli fazlasını değil
|
|
|
|
bekserson
Jr. Member
Activity: 266
Merit: 2
|
|
April 18, 2018, 09:07:03 AM |
|
35 bin dolar türkiye şartlarında çoğu askeri ücretlinin elde etmesi çok zor olan para. hep kirada kalıyorlar genelde. paranın kıymetini bilerek ve uzman desteğini birilerinden alarak sonraki adımı atmaya bakın. hatadan ders alınmıyorsa yeni hatalar kapıda demektir.
|
Connecting Dual-Crypto into the Real World G M B Platform Pre-Sale Coming Soon!
|
|
|
ynclksnr321
Member
Activity: 280
|
|
April 18, 2018, 03:53:01 PM |
|
hırs gerçekten çok öenmli bir faktör maalesef. bi yerden sonra kumara dönüyor iş ne yazıkki. kaybettiklerinin geri almaya çalışırken hepsi daha da gidiyor:(
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
GR
|
|
April 18, 2018, 04:58:43 PM |
|
Gecmis olsun, umarim zarariniz kapanmistir en azindan bir bolumunu kurtarmissinizdir. Birakin yillik yatirim yapmayi gunlik hatta saatlik yatirim yapanlsr vsr bu piyasada. Panik en buyuk dusmanimizdir zaten. Ayrica buyuk paralari kazanabilecegimiz gibi kaybedecegimizide bilmemiz lazim.
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
beynelmilel
Newbie
Activity: 146
|
|
April 19, 2018, 08:32:40 AM |
|
Geçmiş olsun.
Borsa alemine girdiğimde öğrendiğim iki temel kural oldu: Ayı piyasasında al-sat, boğada hold. Bu kural dışında para kazanmak düşük ihtimal.
|
|
|
|
nasituygun
Legendary
Activity: 952
Merit: 1006
|
|
April 19, 2018, 10:26:34 AM |
|
Geçmiş olsun.Hiç bir zaman kaybedeceğinde üzülecek rakamları yatırmamalısın bu işlere.Benim kaybımda 40 bin dolar civarı ama benim tamamen kardan zarar o yüzden umursamıyorum gerçi insan üzülüyor ama artık bakmıyorum bile
|
|
|
|
elithamal
Member
Activity: 210
ARIZN - Tokenised Crowdfunding Platform
|
|
April 19, 2018, 07:56:06 PM |
|
kendi çevremde birtek ben zarar ettim sanarken kimileri 200k tl gibi civarlarda zarar etmiş göz göre göre stop loss koymadan bu kadar yuklü hareket etmek nedir arkadaş anlamış değilim. %5-10 zararı göre alarak hareket etmli fazlasını değil
evet hocam, stop loss un önemine örnek olacak şekilde ibretlik bir konu olmuş, ne yazık ki stop loss a dikkat edilmiyor çok
|
|
|
|
anticrypto
Jr. Member
Activity: 105
Merit: 3
|
|
April 20, 2018, 08:27:06 PM |
|
dikkat etmek lzm bu işler basit işler değilki. herkes bu işlere yeni iken niye dalrsınız
|
|
|
|
tuncaysanli395
Newbie
Activity: 135
|
|
April 20, 2018, 09:16:33 PM |
|