Bitcoin Forum
December 04, 2016, 02:11:09 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 2x6950  (Read 1110 times)
usagi
VIP
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 812


13


View Profile
July 11, 2011, 04:09:08 AM
 #1

2x6950
1480817469
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480817469

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480817469
Reply with quote  #2

1480817469
Report to moderator
1480817469
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480817469

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480817469
Reply with quote  #2

1480817469
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480817469
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480817469

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480817469
Reply with quote  #2

1480817469
Report to moderator
1480817469
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480817469

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480817469
Reply with quote  #2

1480817469
Report to moderator
IlbiStarz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 224


View Profile
July 11, 2011, 05:03:23 AM
 #2

Are the two cards right next to each other? If so, you can't really do anything about it. My suggestion is get a big house fan and blow the whole computer with the panel removed. That lowered my 6990 temp by about 10C.

It's better to be pissed off, than to be pissed on.
BTC : 1UgM1rqL9mFtH4PHF8TgvAaceymaKmhmP         LTC : LgCGw2WrRphr94RYS1qXHj2PUuYrTap4vk
FC : 6jc9PEmqxpMSxydfepHtshE4f2jMom1dAJ
sethmo
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 24


View Profile
July 11, 2011, 05:18:33 AM
 #3

Running my unlocked shader 6950s right now at core 900/mem 500 in an open case at 61C and 64C @ ~66% fan speed.  Only additional cooling is two 120mm fans sitting on top of the two cards.

Both of my cards are the MSI reference 6950s

Also, what do you have your fan speeds set to?
cryptomint
Member
**
Offline Offline

Activity: 60


View Profile
July 11, 2011, 07:42:32 AM
 #4

You've tried manually setting your fan speed right?

DISPLAY=:0 aticonfig --pplib-cmd "set fanspeed 0 80"
DISPLAY=:0.1 aticonfig --pplib-cmd "set fanspeed 0 80"
etc.

That sets it to 80%

Set it to 100% if you have to, your card is gonna fry at that temperature.

Have you underclocked the memory? That will should help.

I recently changed all of my 58xx series cards to run at 305 memory and the temperature dropped significantly.
Reckman
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 712


View Profile
July 11, 2011, 01:16:29 PM
 #5

You can install the fans off a molex rail, just cut the ends off one and splice your fans on with a wire nut, set them to blow into the gap between the cards.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!