BigRasputin
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
|
February 23, 2018, 09:58:38 PM |
|
Diw token icobench gibi birçok sitede neredeyse tam puan almış olarak gözüküyor, reklam kampanyalarına iyi yatırım yapmışlar fakat dağıtılan token miktarı bana çok az gibi geldi bundan dolayı ödül kampanyası yerine icoya katılmayı düşünüyorum.
Anladığım kadarıyla haftalık sayım tamamlandıktan sonra kampanyadan ayrılabiliyoruz. son hafta tamamlandıktan sonra ben de değiştirmeyi düşünüyorum, daha cazip kampanyalar var.
|
|
|
|
CryptoBey (OP)
|
|
February 23, 2018, 10:03:02 PM |
|
Diw token icobench gibi birçok sitede neredeyse tam puan almış olarak gözüküyor, reklam kampanyalarına iyi yatırım yapmışlar fakat dağıtılan token miktarı bana çok az gibi geldi bundan dolayı ödül kampanyası yerine icoya katılmayı düşünüyorum.
Bu şekilde ödüller düşürüldü. Ama token kalitesine göre fena değil. Hala iyi sayılır. Legendary'ler haftalık 2100 token alıyor.. 2. Signature & Avatar Campaign Final price during ICO for DIW Tokens is 1 ETH = 8000 DIW Tokens
Payment will be based on the number of posts made (view rules for details): Member: 800 560 DIW Tokens / $80 $56 for 20 posts in one week. Full Member: 1200 840 DIW Tokens / $120 $84 for 20 posts in one week. Sr Member: 2000 1400 DIW Tokens / $200 $140 for 20 posts in one week. Hero/ Legendary: 2600 1820 DIW Tokens / $260 $182 for 20 posts in one week.
You will receive 400 280 additional DIW Tokens every week for wearing the DIW avatar.
Full member, Sr. Member, Hero & Legendary that proceed with up to 30 posts per week, will earn 50 40 additional DIW Tokens for each additional post (over and above the initial 20).
|
Yolu bilmek ile yolda gitmek arasında büyük bir fark vardır. Morpheus
|
|
|
Rhego
|
|
February 23, 2018, 10:07:16 PM |
|
Bunun bounty müdürü insan degil herhalde android gibi bisey twitter raporu cekiyorum yarım saat sonra cart diye herif stake i yapistiriyor tabloya oteki lavuklar teeee 1 hafta sonra falan giriyor
|
|
|
|
CryptoBey (OP)
|
|
February 23, 2018, 10:11:41 PM |
|
Bunun bounty müdürü insan degil herhalde android gibi bisey twitter raporu cekiyorum yarım saat sonra cart diye herif stake i yapistiriyor tabloya oteki lavuklar teeee 1 hafta sonra falan giriyor Aynen bilader adam sağlam çalışıyor, spreedsheet müzeye konmalık yani o derece güzel helal olsun seviyorum böyle çalışkanları. Bounty konusu 500 sayfa oldu. O kadar adamla uğraşmak kolay değil
|
|
|
|
jameshugo17
|
|
February 23, 2018, 10:42:04 PM |
|
Bunun bounty müdürü insan degil herhalde android gibi bisey twitter raporu cekiyorum yarım saat sonra cart diye herif stake i yapistiriyor tabloya oteki lavuklar teeee 1 hafta sonra falan giriyor Aynen bilader adam sağlam çalışıyor, spreedsheet müzeye konmalık yani o derece güzel helal olsun seviyorum böyle çalışkanları. Bounty konusu 500 sayfa oldu. O kadar adamla uğraşmak kolay değil Aman nazar değmesin. İmzaları biraz güncellememişler ancak yine de gerçekten sağlam çalıştıklarını görüyorum. Neler görüyoruz son günlerde sağlam işlerde olsun ki güvenimizi yitirmeyelim.
|
|
|
|
CryptoBey (OP)
|
|
February 23, 2018, 11:39:09 PM Last edit: March 18, 2018, 07:55:56 PM by CryptoBey |
|
Son günlerin popüler capsini paylaşmadan olmaz
|
|
|
|
yusufmirza
Member
Activity: 742
Merit: 19
|
|
February 24, 2018, 12:02:03 AM |
|
Diw token geliyor gümbür gümbür.Tanıtımları kampanyaya katılımlar müthiş.Bounty miktarının az çok olmasını pek önemsemiyorum.Borsaya çıktığında fiyatının katlayarak yükseleceğini düşündüğümden Diw'le yola devam.
|
|
|
|
CryptoBey (OP)
|
|
February 24, 2018, 02:59:37 PM |
|
DIW'i destekleyen ekip, Alcaeus Labs; CEO ve kurucularından Stefanos Constantinou'dan gelen mesajlarla takipçilerine proje hakkında bazı özel bilgiler verdi. Buradan ulaşabilirsiniz: LinkedIn Sayfası.
|
|
|
|
Rhego
|
|
February 24, 2018, 08:49:55 PM |
|
Bunun bounty müdürü insan degil herhalde android gibi bisey twitter raporu cekiyorum yarım saat sonra cart diye herif stake i yapistiriyor tabloya oteki lavuklar teeee 1 hafta sonra falan giriyor Aynen bilader adam sağlam çalışıyor, spreedsheet müzeye konmalık yani o derece güzel helal olsun seviyorum böyle çalışkanları. Bounty konusu 500 sayfa oldu. O kadar adamla uğraşmak kolay değil Aman nazar değmesin. İmzaları biraz güncellememişler ancak yine de gerçekten sağlam çalıştıklarını görüyorum. Neler görüyoruz son günlerde sağlam işlerde olsun ki güvenimizi yitirmeyelim. Abi normalde ico pico işlerini sevmem ama adamların bounty işinde bile böyle ciddi davranması bana şahsen güven verdi kısmet olursa az birsey girerim buna.
|
|
|
|
CryptoBey (OP)
|
|
February 25, 2018, 11:54:55 PM Last edit: March 18, 2018, 07:56:22 PM by CryptoBey |
|
Blockchain bir şeyi yapar: Bir şey olduğuna dair matematiksel kanıtlarla üçüncü tarafın güvenini değiştirir. ADAM DRAPER Blockchain teknolojisi, dijital çağımızda her geçen gün büyümekte ve zor matematiğe dayalı birçok konuda bize güven vermektedir!
Takipçilerimize, Ön Kayıt'ın özel döneminin bitmek üzere olduğunu hatırlatırız - tokenlarınızı ayırmak için DIW'in sitesini ziyaret edin ve Ön Kayıt'a katılın.
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
|
|
February 26, 2018, 12:01:59 AM |
|
O kadar söylediniz adama nazar değdi, çarşamba 5 postum vardı, yarın tekrar kontrol edilecek diye not koydu tamamladım ama güncellemedi.
Bu hafta son stake alıp çıkarım artık.
|
|
|
|
CryptoBey (OP)
|
|
February 26, 2018, 12:14:02 AM |
|
O kadar söylediniz adama nazar değdi, çarşamba 5 postum vardı, yarın tekrar kontrol edilecek diye not koydu tamamladım ama güncellemedi.
Şimdi baktım senin durumuna, kazandığın token miktarını yazmamış ama kırmızı olarak da işaretlememiş. Sen post miktarını tamamladıysan güncelleyecektir. DIW'e bir PM gönder post miktarını tamamladığına dair, mutlaka bakıyor cevap veriyor sallamıyor. İmzadan çıktığında bugüne kadar kazandıkların iptal olur mu bilmiyorum henüz.
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
|
|
February 26, 2018, 01:05:51 AM |
|
Şimdi baktım senin durumuna, kazandığın token miktarını yazmamış ama kırmızı olarak da işaretlememiş. Sen post miktarını tamamladıysan güncelleyecektir. DIW'e bir PM gönder post miktarını tamamladığına dair, mutlaka bakıyor cevap veriyor sallamıyor. İmzadan çıktığında bugüne kadar kazandıkların iptal olur mu bilmiyorum henüz. anakonusuna da yazdım PM da attım, listede yarın kontrol edilecek yazarken tamamladım ama kabul etmedi, sağlık olsun. kuralara baktığımda tarih belirtilmemiş imza taşıma için. listeye de baktığımda belli tarihte imzayı bırakanlar not alınmış kırmızı yapılmış..
|
|
|
|
CryptoBey (OP)
|
|
February 26, 2018, 04:53:30 PM Last edit: March 18, 2018, 07:57:13 PM by CryptoBey |
|
DIW, sanal hayatınızı, Dijital Kimlik Cüzdanınızı depolamanız için son derece güvenli bir cüzdan sunarak kişisel güvenliğinizi değiştiriyor!
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
February 26, 2018, 05:41:48 PM |
|
Bu piyasada güvenlik en önemli etkenlerden biridir.Diw token'in projesi bu yüzden değerli ve güzel gelişmeler gösterecektir.Yatırımcılar artık gece yatarken sabah hesaplarının boşaltılmış olduğunu görmemek için Diw tokeni tercih edeceklerdir.Proje tutarsa güzel artış sağlayacaktır.
|
|
|
|
georgemamat
Member
Activity: 476
Merit: 75
|
|
February 26, 2018, 11:47:06 PM |
|
Projeden beklenti resmen tavan yapmış durumda umarım sukutu hayale uğratmaz. İmza kampanyası hero dan sr den geçilmiyor. Bakalım vaadettikleri miktarı dağıtabilecekler mi?
|
|
|
|
CryptoBey (OP)
|
|
February 27, 2018, 09:29:25 AM |
|
Bu piyasada güvenlik en önemli etkenlerden biridir.Diw token'in projesi bu yüzden değerli ve güzel gelişmeler gösterecektir.Yatırımcılar artık gece yatarken sabah hesaplarının boşaltılmış olduğunu görmemek için Diw tokeni tercih edeceklerdir.Proje tutarsa güzel artış sağlayacaktır.
Klasik bit tokendan farklı olarak güvenli cüzdan, escrow gibi özellikleri gerçekleştirebilirse gerçekten kullanışlı olacaktır. O yüzden talep de fazla olacaktır. Kısa bir zamanda cmc'de ilk 50'ye girebilir belki. Projeden beklenti resmen tavan yapmış durumda umarım sukutu hayale uğratmaz. İmza kampanyası hero dan sr den geçilmiyor. Bakalım vaadettikleri miktarı dağıtabilecekler mi?
Bence dagıtacak yeteri kadar token mevcut ellerinde.
|
|
|
|
CryptoBey (OP)
|
|
February 27, 2018, 09:47:23 AM |
|
Heyecan verici projemizi başlattığımızdan bu yana bir aydan fazla süre geçti ve şimdiye kadarki geri dönüş harika oldu!
DIW'in ilerleyişiyle ilgili kapsamlı bilgi için Tıklayın.
|
|
|
|
CryptoBey (OP)
|
|
February 27, 2018, 09:28:40 PM |
|
Elektronik Sağlık KayıtlarıGelişmekte olan bir teknoloji olan Elektronik Sağlık Kayıtları (EHR), sağlığınızı iyileştirmenin yeni yollarını sunar. Daha az evrak işi, tıbbi kayıtlarınıza kolay erişim, sağlık çalışanları arasında daha iyi uyum, doğru reçeteler, daha az test ve prosedür içeren sayısız yararlar bulunmaktadır.
EHR ile ilgili vizyonumuz hakkında daha fazla bilgiyi websitemiz'den ve Whitepaper'dan öğrenebilirsiniz.
|
|
|
|
itsmamedoff
Newbie
Activity: 154
Merit: 0
|
|
February 28, 2018, 01:50:19 AM |
|
twitter ve facebook bountylerine katılmak istiyorum da, şartları tam olarak anlayamadım. hem bounty işinde daha ilk deneyimim olucak. lütfen biri anlata bilir mi?
|
|
|
|
|