Bitcoin Forum
January 20, 2018, 05:43:34 AM *
News: Electrum users must upgrade to 3.0.5 if they haven't already. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: CCC CPU bug  (Read 1338 times)
pandemic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 433


View Profile
July 11, 2011, 01:56:36 PM
 #1

What's the issue with CCC 11.6 and 11.7 regarding the CPU? I'm seeing much higher CPU usage but I thought that was due to putting in a faster GPU.

I hear that you can load up 11.2 and the CPU usage will be lower. Tried to load it up last night but my win7 machine complained because 11.2 is 32bit (at least the version I found.) Does anyone know where I can find CCC that doesn't cause higher than needed CPU usage and works on windows 7 64bit?
1516427014
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516427014

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516427014
Reply with quote  #2

1516427014
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1516427014
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516427014

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516427014
Reply with quote  #2

1516427014
Report to moderator
1516427014
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516427014

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516427014
Reply with quote  #2

1516427014
Report to moderator
1516427014
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1516427014

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1516427014
Reply with quote  #2

1516427014
Report to moderator
pandemic
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 433


View Profile
July 11, 2011, 02:16:15 PM
 #2

Just found them on. I'm getting 11.2-11.5. Which ones were the latest ones without that CPU bug?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!