|
February 03, 2018, 10:25:23 AM Last edit: February 03, 2018, 10:38:14 AM by Allats |
|
Καταρχήν το μηχάνημα το έχω 15 ημέρες ενώ το έχω πληρώσει πριν 5 μήνες!!! Δεύτερον όποιος θέλει μπορεί να το πάρει από τη μαμά εταιρεία η οποία δέχεται παραγγελίες με μίνιμουμ ποσότητα 6 τμχ. Και δεν το δίνει 3.000, αλλά, πολύ παραπάνω.... (και για όσους το επιχειρήσουν, καλή τύχη με τους Κινέζους!) 3ον το συγκεκριμένο μηχάνημα χασάρει 7 αλγόριθμους, πράγμα το οποίο σημαίνει οτι έχει πολύ ζωή μπροστά του. Δεν μιλάμε για D3. Και η κατανάλωσή του στο Myriad Groestl είναι 150 βάττ. Όχι 1300.... 4ον, όσοι θέλουν ας κάνουν μια βόλτα στο ebay και ας έρθουν μετά να μου πουν για το αν το πουλάω ακριβά... Καταλαβαίνω οτι κάποιοι μπορεί να θέλουν να κάνουν τη διόρθωση της αγοράς ευκαιρία, αλλά, αν θέλουν μπορούν να αγοράζουν «φτηνά», μπορούν να ξεροσταλιάζουν πάνω από το pc για μήνες, να περιμένουν την ανακοίνωση της εταιρείας, εν συνεχεία να καταφέρουν να προλάβουν να βάλουν την παραγγελία και εντός δύο ημερών να στείλουν τα λεφτά στο Χονκ Κονγκ και τέλος, να περιμένουν πέντε μήνες (τόσο περίμενα) την ΒΑΙΚΑΛ να δεήσει να τα στείλει. Απλά πράγματα!
ΥΓ: Σήμερα 3/2, το μηχάνημα έχει απόδοση 24 ευρώ, με κατανάλωση 150 βαττ
|