OrtaDirek
|
|
March 07, 2018, 11:20:06 AM |
|
Telcoin presented before the Department of Telecoms and Postal Services in SA on its mobile money solution for financial inclusion and it’s plans to expand into SA and the African market. In pic: Mr Mabuse Nkuna: Director General for Department of Telecoms and Postal Services adamlar çalışıyor hadi bakalım her ne kadar büyük zararda olsamda şuan tutmaya devam
|
|
|
|
entr
|
|
March 07, 2018, 11:50:13 AM |
|
İş yapacak projelerden birine benziyor ama sırf tepe noktasında aldı ve şu anda zararda olan arkadaşlardan bok atan çok çıkacaktır. Yatırımcıların boş yorumlara çok aldırış etmemesini tavsiye ederim.
|
|
|
|
edora
|
|
March 07, 2018, 01:00:42 PM |
|
telcoin cok iyi yukselde o zaman elinizdekileri satip cikmaliydiniz. artik o seviyeleri gormesi mumkun degil. genelde bir coin veya token borsaya ilk girdiginde bir hype olusur ve fiyati artar. daha sonra sert dusuler baslar. bu fiyatlar alim icin uygun bence. tekrar yukselir telcoin ama oyle kendini bese ona falan katlamaz diye dusunuyorum
|
|
|
|
Gwerimos
Member
Activity: 210
Merit: 10
|
|
March 07, 2018, 01:03:57 PM |
|
Zamaninda en iyi yerlerden tel'i satmistim da onun yerine yeni aldigim coinde yukselmiyor. Biraz wepower vardi yukseldi tekrar ayni yere dondu satamamistim.
|
|
|
|
Lebraam
|
|
March 07, 2018, 07:51:38 PM |
|
Şuan Gvt hariç hepsi düşüşte olduğu için bunun düşmesi de normal. Telcoin'de ufak bir yatırımım var alırken yaz aylarında satışı hedef koymuştum. Bakalım o zamana kim öle kim kala. Ek olarak Tel mi alsam Kucoin mi alsam diye ikilemdeydim o zaman. Kucoin de 10 küsür dolarlardaydı. o para neye yatırırsam yatırayım kısa vadede düşecekti zaten )
|
|
|
|
byzodiac
|
|
March 07, 2018, 08:30:43 PM |
|
Kucoin baya ekstra düştü ama, 150k lardan geldi 30a ki çıkışı çok hızlıydı normal bukadar düşmesi, neredeyse boğa öncesi seviyelerine geldi coğu coin, bakalım daha neler görcez nezaman çıkışa geçcez merak ediyorum.
|
|
|
|
yns1903
|
|
March 07, 2018, 08:34:44 PM |
|
Şu aralar biraz durgun gibi Telcoin. Konu açıldığı zamanlarda bayağı iyi değer kazandı. Bu aralar alım yapılmaz bana göre. Yakında değeri yüksek seviyede olur
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
March 25, 2018, 03:47:53 PM |
|
bugün btc karşında %30 değer kazandı sebebi neydiki? daha zarardayım tabi en bi 3 4x yapması lazım tutmaya devam.
|
|
|
|
HCRT
|
|
March 25, 2018, 03:56:24 PM |
|
ben bugün sattım güzel kar bıraktı düşerse geri alırım düşmezse başka coin alırız ama sanki boğa geliyor her şey artmaya başladı gibi geldi bana ama bilemedim
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
March 25, 2018, 03:58:46 PM |
|
ben bugün sattım güzel kar bıraktı düşerse geri alırım düşmezse başka coin alırız ama sanki boğa geliyor her şey artmaya başladı gibi geldi bana ama bilemedim
ben satmam bunu alırken ya herro ya merro dedim. 1 2 seneye güzel yerlere gelir borsalara girer ekip sağlam.
|
|
|
|
kontraatak
Jr. Member
Activity: 153
Merit: 4
|
|
March 25, 2018, 03:59:56 PM |
|
Kucoin'de yaklaşık 4-5 saattir 20 satlardan 27 sat'a kadar çıkmayı başardı. Uzun süredir düşüş altında idi. Başka bir borsaya gireceği sinyalini almış olabilirler. Şu an fena zarardayım 60-70 satlara gelirse hemen çıkacağım.
|
|
|
|
OrtaDirek
|
|
March 25, 2018, 04:05:36 PM |
|
Kucoin'de yaklaşık 4-5 saattir 20 satlardan 27 sat'a kadar çıkmayı başardı. Uzun süredir düşüş altında idi. Başka bir borsaya gireceği sinyalini almış olabilirler. Şu an fena zarardayım 60-70 satlara gelirse hemen çıkacağım.
%40 oldu var kesin altında birşey binance gibi bir borsaya girerse üfff storm gibi olur. ya güzel bir ortaklık yaptılar yada borsaya girecekler var birşeyler hadi hayırlısı..
|
|
|
|
zhrsltn
Newbie
Activity: 112
Merit: 0
|
|
March 25, 2018, 04:10:05 PM |
|
valla ilk cıktıgında x10 la cıkan bi coindi düşe düşe buralara geldi %100 %200 gitse hala ilk kucoine girdiği fiyata yetişmesi için 1 hafta gitmesi lazım herhalde..
|
|
|
|
mtahanci48
|
|
March 25, 2018, 04:54:28 PM |
|
mart ayında yeni borsa deniyordu, belli olan bir gelişme var mı?
|
|
|
|
jopen
|
|
March 25, 2018, 05:59:26 PM |
|
mart ayında yeni borsa deniyordu, belli olan bir gelişme var mı?
Umarım yeni bir borsaya girer. Sadece Kucoin üzerinden hacim oluşturması zor olacak gibi. Bir kaç borsaya girdiği anda x2 yapacağından eminim.
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
March 25, 2018, 06:11:27 PM |
|
malesef çok değer kaybına uğrayan bu coin artık tek umut olarak uuzn vadede bekletmek olur başka türlü işimiz zor.
|
|
|
|
cyrptoturkey
|
|
March 25, 2018, 06:48:58 PM |
|
0015 usdlere kadar gerilemişti gireyim dedim, pc başında olmadığım için alamadım malesef bugün ise %25 prim yapmış.Hala girilir ama biraz daha bekleyeceğim daha alttan almaya çalışacağım.belki ölücü diyeceksiniz ama bu piyasada 1 aydır herşey dibin dibini görüyor o yüzden tekrar geri çekilmesini bekleyeceğim bakalım hakkmızda hayırlısı artık
|
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
|
|
March 25, 2018, 06:56:43 PM |
|
ICO sonrasinda 1 cent civarinda kadar yukselmisti ama elden cikartmakta maalesef gec kaldim. Su asamada hodl modundayim ama tekrar 1 cent veya uzerini gorecegine inaniyorum. Iyi ortakliklar yapabildigi takdirde projenin cok daha iyi noktalara gelebilecegini tahmin ediyorum. Yeni girecek arkadaslar icin su an ki fiyati girilebillir noktada.
|
|
|
|
ozm0823
Member
Activity: 294
Borderless for People, Frictionless for Banks
|
|
March 25, 2018, 06:58:22 PM |
|
bu aralar var bir yükseliş ve bence zamanla Artis olacak inanıyorum ve inatla tutuyorum elde.. Insallah değecek beklediğime:)
|
|
|
|
zdrovie
|
|
March 25, 2018, 07:02:42 PM |
|
Benimde umudum olan bi coin ama çok fazla düştü be, icodan alanlar halen 2x yapmış durumdalar takip ettiğim halde bende almdım nedense dahada düşer diyerek halbuki 0015 centi taban yapmış gibi duruyor.tekrar o seviyelere gelmesi halinde hatrısayılır bi miktarla girmeyi düşünüyorum bakalım.boğa sezonunda tekrar eski seviyelerini çok rahat görecektir
|
|
|
|
|