hocam iyi imza kampanyalarını bulmak için gerçekten kendiniz araştırmalar yapın ve kolay değil güzel bir kampanya bulmak eskisi gibi değil yani başarılar dilerim
kesinlikle katılıyorum dostum sana mesela ben repux'a girmiştim 2 3 hafta durdum sonra baktım iş olmayacak çıktım cardstack'a girdim ama çıktığım için ister istemez takibinide bırakmadım
acaba zarar mı edeceğim yoksa kar mı diye aslında ben çok fazla türk forumunda imzacı bulduğu için çıkmıştım gelirleri çok düşecek diye ama adamlar ön satışla beraber bugün 2.günü icolarının daha 5.7 milyon dolar toplamışlar hedefleri 33 milyon dolar cok cok zor hardcap yapmaları e hardcap yapmasa imzacılarına da az dağıtacaklar boşyere 2 aydır 3 aydır imzasında olan adamlar var cardstack ta aynı zamanda başladı ama tam ico başlıcak dedik adamlar daha sonra public sale yapacaklarmış duyuracaklarmış bizede beklemesi kaldı artık inşallah pişman olmayız sizde olmazsınız imzada 1 ay durup bayağı para kazananlar varmış benim gözüm yükseklerde değil ilk imzam bu 1000 dolar getirse yine iyi