memoweb (OP)
Newbie
Activity: 2
Merit: 0
|
|
January 21, 2018, 09:48:32 PM |
|
Merhaba arkadaşlar, bildiğimiz üzere 4-5 tane türk borsası var btctürk - paribu - koineks - koinim (bunlar dışında varsada belirtebilirsiniz) olumlu/olumsuz bir çok yorum var insan haliyle ikilemde kalıyor, ödeme alırken sıkıntı yapmayan komisyon oranları vs yani herşeyiyle önerebileceğiniz türk borsası hangisidir?
|
|
|
|
Lebraam
|
|
January 21, 2018, 09:50:05 PM |
|
Koinim çünkü; Ltc alıp borsaya düşük masraflarla yollayabiliyorum.
Btcturk çünkü; Papara desteği ile 7/24 para yatırıp çekebiliyorum
|
|
|
|
HartmaniA
|
|
January 22, 2018, 07:51:23 PM |
|
Para çekmek istediğimde paribu kullanıyorum. Hızlı transfer yapıyorlar. Borsalara transfer için de koineks kullanıyorum şimdiye kadar bir sorun yaşamadım
|
|
|
|
|
alikaya58
|
|
January 23, 2018, 12:32:50 AM |
|
Türk borsalarının hepsı aynı sadece destek bakımından parıbu ıyıdır para çekımlerınde hıcbırının bır sorunu yok hızlı gönderırler )
|
|
|
|
Prisis
Member
Activity: 182
Merit: 11
|
|
January 23, 2018, 04:36:16 AM |
|
Sadece para giriş çıkışları için Koinim kolluanıyorum şuana kadar btc al sat arasına 1.5k ya kadar koydukları fark hariç herhangi bir sorun görmedim.
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
January 23, 2018, 07:25:56 AM |
|
Keşke bir tanesine "yüzde yüz tavsiye ediyorum, her şeyinden memnunum" diyebilseydik. Hepsi "idare eder" seviyede iş görüyor.
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
seslimesaj
Jr. Member
Activity: 139
Merit: 1
|
|
January 23, 2018, 07:52:16 AM |
|
koinim kullanıyorum direk eth sat yapmayı hesaplıyorum yine elime az para geçiyor bir kere bile fark benim gözümde kapanmadı
|
|
|
|
wpt1wpt1
|
|
January 23, 2018, 11:03:47 AM |
|
Koineks diyorum ben genellikle yurtdışı kurundan çok daha yüksek miktara elimdekilerini satabiliyorum. Bir de koinekste bir çok coin bulunuyor yani ihtiyacıma göre alıp satabiliyorum. En son koinekste eklenmişti zaten.
|
|
|
|
holdmycoins
Member
Activity: 294
Merit: 11
|
|
January 23, 2018, 01:05:52 PM |
|
Ne kullanırsanız kullanın ama koineks kullanmayın. Bıktım kaç saattir paramı alıp işlem yapamıyorum zarardayım. Siteyi şimdi plansız bir şekilde bakıma aldılar kaç saat oldu hala erişemiyorum. Böyle rezalet görmedim.
|
|
|
|
natureltiqqy
|
|
January 23, 2018, 01:39:32 PM |
|
en az komisyon vereceğim ve para transferlerinde sorun yaşamayacağım borsa benim için en iyisidir. bu niteliklerde digilira.com bize hizmet etmek için hazır ancak biz nedense komisyonu fazla verme taraftarıyız. digilirada hacim oluşsa önünde hiç biri duramaz. bu arada digilira borsa değil , waves platformunda bur TL geçidi.
|
|
|
|
Hasuta
Newbie
Activity: 14
|
|
January 23, 2018, 02:25:18 PM |
|
Ben koineks kullanıyorum. Fee ödememek içinde dogecoin alıp borsalara transfer ediyorum. Tabi bunu yaparken alış satıştaki farkı gözetiyorum
|
|
|
|
llcj
Newbie
Activity: 40
|
|
January 25, 2018, 01:24:22 PM |
|
koineks baslikli konuda herkes sikayetci. gercekten ne durumda oldugunu bilen tavsiye eden varmi?
|
|
|
|
hero_coin
Member
Activity: 322
Merit: 16
|
|
January 25, 2018, 01:28:25 PM |
|
satacağım şeye göre değişiyor kullandığım borsa; eth var ise elimde doğrudan btctürk fakat btc ise koinim kullanıyorum. oldukça hızlı çalışıyorlar. çekim talebinde bulunuyorum yarım saatte elimde.
btc alacaksam da koinim. lth alıp borsaya gönderiyorum orada btc ve trade. lth fee oldukça düşük.
|
|
|
|
llcj
Newbie
Activity: 40
|
|
January 25, 2018, 02:31:43 PM |
|
btc transferin yavasligini biliyorum, fakat Turk borsalarinda transfer yapan varmi? koinim den btcturk'e btc ne kadar surede gidiyor?
|
|
|
|
Palpatinee
Member
Activity: 102
Merit: 25
|
|
January 25, 2018, 03:49:55 PM |
|
Koineks kadar sıkıntılı bir borsa yok açıkcası. Bana göre şu anda paribu iyi olanı bir diğeri btctürk ama oda aslında Kimlik onayı çok sıkıntılı. Onaylayanlar için bir Problem yok tabiki.
|
|
|
|
NYGMA_35
|
|
January 25, 2018, 05:41:21 PM |
|
Alıp satacağın şeye göre değişir. btc, ether, altcoin icin Binance, elinizdeki btc, etherleri TL ye çevirmek yada TL ile ether, btc almak istiyorsanız btctürk ü tavsiye ederim. Ben pek kullanmam ama sinirlerinize hakimseniz etherdeltayı da tavsiye ederim
|
|
|
|
Bheze
|
|
January 25, 2018, 11:11:39 PM |
|
Ben sadece Paribu'yu tavsiye ediyorum hatta internette borsalar hakkında söylenen hiçbir olumsuzluğu birebir olarak yaşamadim. Paribu çekim taleplerine 20 dakika içinde cevap veriyor.
|
|
|
|
suram
|
|
January 26, 2018, 08:41:05 AM |
|
En eski ve en oturmuş olanı tercih edin derim btcturk yani, ama paribu daha hızlı ve daha stabil bir platform haline gelmiş durumda finansal işlemler vs açısından, güven veren bir yapısı var. Paribu ve btcturk nokta
|
ADVERTISEMENT SPACE FOR RENT, PM
|
|
|
kartalgiunti
Member
Activity: 490
Merit: 13
BIB Exchange
|
|
January 26, 2018, 12:07:36 PM |
|
Bildiğim kadarıyla hiçbir Türk borsası ile ilgili bariz kötü yorumlar ve düşünceler yok. Bu bizim için gerçekten büyük bir şans. Kendi adıma gerek duyduğum zamanlarda Koinim kullanıyorum ve çok memnunum.
|
|
|
|
|