Bitcoin Forum
December 10, 2016, 12:58:17 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »  All
  Print  
Author Topic: Bitcoin MineField - 10%-2300% winings, fully automated, with cool technologies:)  (Read 83053 times)
Konzul
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
July 13, 2011, 01:40:34 AM
 #21

I can not deposit. I click "generate" but no payment address ever shows up.

just reloading the page should fix your problem.

if reloading doesn't help you, you are probably using a browser that my site doesn't support, in that case, if you are up for it, give me its version and I'll check it out Smiley

Just found it works in chrome but not in FF 7.01a (64 Bit Windows Nightly build).

Just deposited and now:
Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

;( I am certain you will have fixed it soon.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481374697
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481374697

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481374697
Reply with quote  #2

1481374697
Report to moderator
1481374697
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481374697

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481374697
Reply with quote  #2

1481374697
Report to moderator
holorga
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 354



View Profile WWW
July 13, 2011, 02:09:35 AM
 #22


Just found it works in chrome but not in FF 7.01a (64 Bit Windows Nightly build).

Just deposited and now:
Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

;( I am certain you will have fixed it soon.

yup, something strange broke, I've restarted it, seems like a glitch in a external lib I'm using, I'll investigate if this repeats. and thanks for the browser info.

holorga
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 354



View Profile WWW
July 13, 2011, 02:18:41 AM
 #23

Cool, fun game Smiley

I played on 5 mines for a while after doing this little spreadsheet. (Still lost though Cheesy)

<snip, table>


yeah, the house is taking 5% Smiley those differences are due to rounding, I'll disclose the algo if anyone cares.

Konzul
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
July 13, 2011, 02:21:36 AM
 #24

Yeah its back.. thanks for fixing it so quickly... Money has not showed up in game yet.

Sent 1 BTC to 1ERKxS***. Will wait until tomorrow to see if it shows up.
Alex Beckenham
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
July 13, 2011, 02:25:39 AM
 #25

Cool, fun game Smiley

I played on 5 mines for a while after doing this little spreadsheet. (Still lost though Cheesy)

<snip, table>


yeah, the house is taking 5% Smiley those differences are due to rounding, I'll disclose the algo if anyone cares.

If those differences are due to rounding, and the cut is always exactly 5% then that means those advertised rewards you display are rounded?

holorga
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 354



View Profile WWW
July 13, 2011, 02:43:17 AM
 #26

Quote
yeah, the house is taking 5% Smiley those differences are due to rounding, I'll disclose the algo if anyone cares.

If those differences are due to rounding, and the cut is always exactly 5% then that means those advertised rewards you display are rounded?


aha, no, that rounding affects the real cut I'm making, what I display is what I use to calculate the winnings.
actually, that multiplication number you see after a game is started is a number received from a server when it creates a new 'field'

(even though there is no need for that, I'm doing the same calculations client side when changing the slider. (so its already 'disclosed' Smiley exactly the same peace of code is running on the server))

Alex Beckenham
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
July 13, 2011, 02:48:55 AM
 #27

what I display is what I use to calculate the winnings.

Which is exactly what I used to calculate my table, hence your cut calculation.

Anyway, in other news, I played the '24 mines' game and clicked the same square each time and it took me 53 times to win Smiley Just my luck.

But the real news was that after I got the right square, and there are only 24 squares left, each with a mine, it should have ended the game, but instead it still lets you pick another square even though 100% of the remaining ones contain a mine.

I'm assuming that's the same for other games too (eg. Play on '15 mines' and pick the 10 free squares, the game should automatically end there, not let you blow your entire winnings by clicking on another square - certain death).

holorga
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 354



View Profile WWW
July 13, 2011, 02:54:26 AM
 #28

what I display is what I use to calculate the winnings.

Which is exactly what I used to calculate my table, hence your cut calculation.


you are right, yes, by saying  "the house is taking 5%" I didn't mean to say you are wrong but to say "yup, the house is taking ~5%, your table is correct" Smiley

Quote
Anyway, in other news, I played the '24 mines' game and clicked the same square each time and it took me 53 times to win Smiley Just my luck.

But the real news was that after I got the right square, and there are only 24 squares left, each with a mine, it should have ended the game, but instead it still lets you pick another square even though 100% of the remaining ones contain a mine.

I'm assuming that's the same for other games too (eg. Play on '15 mines' and pick the 10 free squares, the game should automatically end there, not let you blow your entire winnings by clicking on another square - certain death).


right, I missed this. thanks, I'll implement it.

Alex Beckenham
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
July 13, 2011, 02:57:46 AM
 #29

Something else Smiley

I just deposited 0.5 btc and I've ONLY been clicking the 0.01 button, but my balance went down somewhat like this:

0.49
0.48
0.469
0.459
0.448
0.438

Like it's also charging an extra 0.001 occasionally for no reason.

Edit: Does each game get recorded in a database? I've played so many games now for 0.01 btc, that all the extra little 0.001 charges have added up to more than 2 bitcents so far.
Balance going down slightly faster than it should be.

holorga
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 354



View Profile WWW
July 13, 2011, 03:04:32 AM
 #30

Something else Smiley

I just deposited 0.5 btc and I've ONLY been clicking the 0.01 button, but my balance went down somewhat like this:

0.49
0.48
0.469
0.459
0.448
0.438

Like it's also charging an extra 0.001 occasionally for no reason.

Edit: Does each game get recorded in a database? I've played so many games now for 0.01 btc, that all the extra little 0.001 charges have added up to more than 2 bitcents so far.
Balance going down slightly faster than it should be.



yes, javascript can get weird with small floats occasionally, I feared this might show sometimes, I'll need to investigate this a bit. this is serious and I'll make this a priority.

and the games are recorded yeah, I'll repay it to your account

Alex Beckenham
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
July 13, 2011, 03:07:00 AM
 #31

Yeah definitely accuracy issues... my balance is on 0.007 now after only ever playing the bitcent button... it seems to be charging more like 0.0105 for each game.

holorga
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 354



View Profile WWW
July 13, 2011, 03:14:16 AM
 #32

Yeah definitely accuracy issues... my balance is on 0.007 now after only ever playing the bitcent button... it seems to be charging more like 0.0105 for each game.


I've credited your acc with 0.5 btc, its more then needed, but I'm grateful for your good feedback. gonna go to sleep now Smiley

Alex Beckenham
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 154


View Profile
July 13, 2011, 04:11:10 AM
 #33

Yeah definitely accuracy issues... my balance is on 0.007 now after only ever playing the bitcent button... it seems to be charging more like 0.0105 for each game.


I've credited your acc with 0.5 btc, its more then needed, but I'm grateful for your good feedback. gonna go to sleep now Smiley

Thanks very much! But I just logged in and did SHIFT-refresh and it's still on 0.007 balance.

holorga
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 354



View Profile WWW
July 13, 2011, 04:18:17 AM
 #34

Yeah definitely accuracy issues... my balance is on 0.007 now after only ever playing the bitcent button... it seems to be charging more like 0.0105 for each game.


I've credited your acc with 0.5 btc, its more then needed, but I'm grateful for your good feedback. gonna go to sleep now Smiley

Thanks very much! But I just logged in and did SHIFT-refresh and it's still on 0.007 balance.

there ya go. forgot to update something Smiley

Konzul
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44


View Profile
July 13, 2011, 08:03:30 AM
 #35

Thank you holorga for fixing my account. Man I am a dynamite magnet ;(
holorga
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 354



View Profile WWW
July 13, 2011, 10:26:34 AM
 #36

Thank you holorga for fixing my account. Man I am a dynamite magnet ;(
hah I'm sorry  Smiley

DaMan
Member
**
Offline Offline

Activity: 84



View Profile
July 13, 2011, 11:08:53 AM
 #37

I deposited a test value, clicked on play and thats what I see now:

Service Temporarily Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.

Apache/2.2.19 (Debian) Server at minefield.bitcoinlab.org Port 80
holorga
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 354



View Profile WWW
July 13, 2011, 11:26:36 AM
 #38

I deposited a test value, clicked on play and thats what I see now:

Service Temporarily Unavailable
..

aha, the server was down for a few minutes, the site is working now.

it was down due to update,
I updated the code to fix a rounding problem mentioned by Alex Beckenham.

server now stores and works with values in 8 decimal places (bitcoin implementation maximum) but it displays money in 4 decimal places so that it doesn't bother users with useless numbers. if somebody cares, I'll add an option to show full precision numbers.

holorga
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 354



View Profile WWW
July 13, 2011, 01:43:00 PM
 #39

I'm scared of double payments, so now the site requires 5 confirmations before it registers the payment.

I'm working on a better way to handle this, users will be able to play with their unconfirmed bitcoins, but the site will pay it out once they get confirmed. also, you'll be able to set the server to withdraw the money automatically when it gets enough confirmations.

Stupidpal
Member
**
Offline Offline

Activity: 84


View Profile
July 13, 2011, 03:14:36 PM
 #40

This seems fun. Just deposited 0.05 to try it out. Waiting for 5 confirmations.

EDIT: Lost it all lol

If I helped, tip me! Smiley http://btc.to/a7
The easiest way to earn Bitcoins! BitCatch Randomizer
Pages: « 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!