phantasod
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
March 17, 2018, 09:44:36 AM |
|
Airdroptan gelen para ne ki kimlik gönderelim ya. Zaten borsalara gönderip durduk oralardan bir sıkıntı çıkmazsa iyidir
|
|
|
|
GrinZ
Legendary
Activity: 1572
Merit: 1002
|
|
March 17, 2018, 09:46:22 AM |
|
hacı ben şahsen göndermem airdrop için kaldıkı ben KYC için bile zar zor gönderen birisiyim ne kazandıracağı belli olmayan bir airdrop için kimlik bilgilerimi göndermem fakat, internetten ufak bi araştırma ile çakma kimlik iteleyebilirsin başarılar bu konuda
|
|
|
|
unois
|
|
March 17, 2018, 09:52:06 AM |
|
icolara da gönderilmez airdroplara da, bu piyasada kyc vesaire ayağına kimlik açıklatmak isteyen hiç bir oluşuma da gönderilmez. sonra kimlik bilgilerini sağda solda satacak patlatacaklar herkesi. müşteri datası topluyorlar ki başka icolarda ekmek hazır olsun.
|
TAYLOR Crypto Trading for Everyone | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | | ---- ---- ---- ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ------ ---- | | | [ | | ] |
|
|
|
erdemylmz99
Newbie
Activity: 168
|
|
March 21, 2018, 08:13:20 PM |
|
Gönderme bende düşünnüştüm fakat göndermekten vazgeçtim iyice bir araştır derim, iyice araştırmadan hareket etme.
|
|
|
|
criptolover12
Member
Activity: 238
Merit: 10
|
|
March 21, 2018, 08:32:14 PM |
|
verilmez bence. gelen en iyi 3 5 $ oluyor.
|
|
|
|
dedoleec
Newbie
Activity: 126
|
|
March 22, 2018, 06:38:25 PM |
|
Valla adamlara vermediğimiz bilgi kalmadı. Kimlik, ehliyet, resim, pasaport o bu şu.. Ne istediler de vermedik.. Çok tehlikeli çok. Adımıza ne isteseler yaparlar..
|
|
|
|
nazymzhu
Jr. Member
Activity: 248
Merit: 1
|
|
March 22, 2018, 06:41:04 PM |
|
gönderme airdrop için niye gönderirsinki zaten yollıyıcakları beş para etmiyicek boşuna bilgilerini vericeksin adamlara 3-5tl ye satıcaksan ben 10 lira veriyim bana sat
|
|
|
|
thepanicpoint
|
|
March 22, 2018, 06:46:27 PM |
|
Şimdiye kadar sadece bir bountyde kimlik verdim onun dışında bounty veya airdroplara kimlik vermemeye çalışıyorum, biara hepsinde istemeye başladılar sonra saçmalık olduğunu anlayıp istemeyi bıraktılar, bountyde kimlik nedir neyin kafası yani.
|
|
|
|
okanciftci74
Member
Activity: 448
|
|
March 22, 2018, 06:56:58 PM |
|
Tercih meseleside para etmeyen bişey için kmlik çok gereksiz bence hani 100 200 dolar edicekse affetmeyin bende etmem ama etmiyiceksede boşverin bounty kovalayın
|
|
|
|
turkmachiavelli
|
|
March 22, 2018, 09:55:33 PM |
|
Hocam genelde kimlik yerine ehliyette geçerli oluyor eğer öyle bir şansın var ise gönderebilirsin bence sonuçta üstünde fazla özel bir bilgin bulunmuyor fakat yinede sana kalmış. Eğer sadece kimlik istiyorlar ise kıllanman mantıklı.
|
|
|
|
KralSakir
Member
Activity: 196
|
|
March 22, 2018, 10:38:02 PM |
|
Hocam siber korsanlar bile ''Yok be o kadar kolay düşmezler bu kadar kolay alamayız'' diye yaklaşıyorlardır. Airdroptan kimlik alma olayına
|
|
|
|
Neo.op
|
|
March 22, 2018, 11:01:32 PM |
|
10 dolara kimlik bilgini satmak istiyorsan gönder, ama bence çok ucuza satmış olursun. icolarda bile kyc yeni çıkmışken bu soruyu sorman sencede çok saçma değil mi? Sakın öyle birşey yapma!
|
LYR | ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄█████▓▓▓▓▓▓▓▓█████▄ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▄▄▓████▓▓▓▓████ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███▄▓▓████▓███ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▄▓▓█████ ▓▓▓▓▓▓▓▓█████████▄▓███ ▓▓▓▓▓▓▓██████▀▓███▄▓█ ▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓█████ ▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓█████ ▓▓▓▓██████▄▄▄▄▄██████ ▓▓▓██████████████████ ▓▓███████████████████ ▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ ██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█████ | LYRA Loyalty Rewards on Blockchain
══════════════════════[ Main Features ]══════════════════════ ✓Customizable tokens ███✓NFT███ ✓DeFi███ ✓DEX███ ✓Revenue share | | | |
|
|
|
JetToken
Jr. Member
Activity: 98
Merit: 1
WWW.OAX.ORG - MARKET INTEGRATION PLATFORM
|
|
March 22, 2018, 11:29:46 PM |
|
Airdrop için kimlik bilgisi paylaşmak bana mantıklı gelmiyor. Bazı bountyler istiyor. Bir kaç ay vermişsin. Mecburen gönderiyorsun veya emeğine çizgi çekiyorsun da. Bu bence değmez. Ki bounty baştan KYC istese ben girmem.
|
OAX - BRIDGE TO TRADITIONAL FINANCE WORLD OAX - INTEGRATION OF CRYPTOCURRENCY MARKET ■ oax.org ■ bit.ly/BttANN ■ bit.ly/ActiveBounty ■
|
|
|
birfincankahve
Jr. Member
Activity: 280
Merit: 4
|
|
March 22, 2018, 11:32:05 PM |
|
Hocam öyle kimliğinizi her airdrop a verirseniz, onları photoshop yaparlar, borsaya atıp sizin paraları çekerler, şifrem kayboldu butonunu kullanarak, çok büyük risk
|
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
March 22, 2018, 11:33:02 PM |
|
Ulan airdrop için kyc mi istenir. Güvenilmeyen yerlere yollamayın kimlikleri kesinlikle. Normalde paylaşılmaması lazım ancak kycleri biriktirip sağlam icolara da giriş yapılıyor olabilir. Bu fikir kurnaz bir balinanın aklına gelmiştir muhtemelen. Artık kyc istemeyen ico kalmadı haliyle kyc de değerli birşey oldu
|
|
|
|
longthu
|
|
March 22, 2018, 11:58:26 PM |
|
güvenilir olana gönderilir hepsine değil kişisel bilgileri kullanan kötü niyetli insanlar var bence her yere sunmayın.
|
|
|
|
elismemish
Jr. Member
Activity: 462
Merit: 4
|
|
March 23, 2018, 01:06:55 AM |
|
Bi kere gönderdim bidahada gönderirim artık yapcak bi şey yok bi defa gönderince takmıyosun ama çokda gönderme tarafı değilim airdroplara bounty olsa eyvallah ama airdrop işte boş çıkabiliyo
|
__________ BetFury __________ 🎲 The first i-Gaming Crypto platform with BTC Dividends 🎲 https://betfury.tv/2VDCk7K
|
|
|
dedolee
Newbie
Activity: 189
|
|
March 23, 2018, 06:53:26 AM |
|
Airdrop için verilmez ama ico aşaması için çok çok güvenilen bir coin e vermedim değil. Ama tabi ki çok tehlikeli bir durum. Adam kimliğimiz ile teröriste sahte kimlik bile yapar valla...
|
|
|
|
afmfk06
Member
Activity: 365
|
|
March 23, 2018, 06:58:35 AM |
|
Kimlik airdroplar için verilmez. Hatta bu piyasada borsa kaydı dışında hiç kimlik verilmez diye biliyorum. Şu ana kadar ben vermedim. Verilmesi sakıncalı olabilir.
|
|
|
|
jhontwis
|
|
March 23, 2018, 01:24:00 PM |
|
Hocam airdrop işini ben bıraktım bence sizde bırakın hele böyle dünya kdar bilgi isteniyorsa sallayın gitsin, forum bilgilerini topladılar zaten bir furya oldu millet diyor abi katılmak için başvurduk bir airdroba bakıyoruz bizim bilgiler aynı eth adresi farklı biri katılmış bile.
|
|
|
|
|