ripplecanavari (OP)
Member
Activity: 630
Merit: 37
|
|
January 23, 2018, 12:11:28 AM |
|
arkadaşlar merhabalar bounty kampanyaları için geçenlerde mew cüzdanı oluşturmuştum ebitcoin den 70 ebtc gelmiş şu an güncel fiyatı 1.75 güzel yükselmiş ben şimdi bu coinleri nasıl bozdurabilirim bilgisi olan var mı ?
|
|
|
|
Atabey
Full Member
Activity: 224
Merit: 119
#Root
|
|
January 23, 2018, 06:33:39 AM |
|
myetherwallat sitesine girip json dosyan ve şifrenle yada privae keyin ile cüzdanına giriş yapmalısın daha sonra ebtc coin contrat ,coin name,decimal eklene lazım cüzdanın sağ altında daha sonrada en yukarı çık sol taraf hangi adrese yollıyacaksan yollıyabilirisn. https://www.youtube.com/watch?v=b4ZLtHKoK3I
|
|
|
|
etkisizeleman
Member
Activity: 170
Merit: 11
|
|
January 23, 2018, 07:43:50 AM |
|
etherscandan bakın adresinize ne gelmiş ne gelmemiş diye eğer gelen herhangi birşey varsa
metamaskı kurun chrome eklentisi privateye keyinizi girin
etherdeltada istediğinzi gibi alın satın
|
|
|
|
Nicker0102
Newbie
Activity: 14
Merit: 0
|
|
January 23, 2018, 09:34:59 AM |
|
etherscandan bakın adresinize ne gelmiş ne gelmemiş diye eğer gelen herhangi birşey varsa
bende bu yolu tavsiye ediyorum ED da alım satım yapılabilir
|
|
|
|
civilengineer
|
|
January 23, 2018, 10:37:42 AM |
|
bende bu yolu tavsiye ediyorum ED da alım satım yapılabilir eğer paraya veya eth'ye ihtiyacın yoksa etherdelta ile uğraşma. gerek yok private keyini importlamaya. kucoin, binance gibi hızlı, güvenli ve kullanımı rahat borsalara girmesini bekle. fiyatı da artmış olur zaten. girsin o borsalara sonra oraya gönderirsin. ve satışını gerçekleştirirsin. eğer ille de bozduracaksan. arkadaşların dediği gibi. walletın private keyini etherdelta'ya importla. sonra gelen coini coinlerden seç. daha sonra deposit var orada depositle satacağın kadar miktarı. bu şekilde mew'deki coini etherdeltaya göndermiş olursun. sonra da satarsın.
|
|
|
|
macit800
Member
Activity: 322
Merit: 40
“The Premier Digital Asset Management Ecosystem”
|
|
January 23, 2018, 11:10:44 AM |
|
Etherdelta ilk kullanim icin biraz karisiktir, bahsettiginiz koin sanirim HITBTC´de var; https://coinmarketcap.com/currencies/ebtcnew/#marketsEger orada hesabiniz varsa oraya aktarim yapabilirsiniz. Eger Etherdelta kullandim veya kullanabilirim diyorsaniz oraya aktariminda avantajlari cok. Yani sonuc olarak Etherdelta veya HitBTC su anki secenekleriniz arasinda eger bu bahsettiginiz coinu satmak istiyorsaniz.
|
|
|
|
TexasofblackseA
|
|
January 23, 2018, 01:07:00 PM |
|
Etherdelta kullanacaksanız öncelikle başka bir mew adresi oluşturup, etherdeltaya bu yeni oluşturduğunuz mew adresinin private keyini girin. Satacağınız tokenı öncelikle bu yeni oluşturduğunuz mew adresine yollayın ondan sonra etherdeltada alım satım yapın. Ben öyle yapıyorum bu yol daha güvenli.
|
|
|
|
apimembership
|
|
January 23, 2018, 01:10:14 PM |
|
arkadaşlar merhabalar bounty kampanyaları için geçenlerde mew cüzdanı oluşturmuştum ebitcoin den 70 ebtc gelmiş şu an güncel fiyatı 1.75 güzel yükselmiş ben şimdi bu coinleri nasıl bozdurabilirim bilgisi olan var mı ?
hitbtc.om dan yada etherdelta.com üzerinden bozdurabilirsin. Bu coini buralarda işleme sokabilmek için transfer ücretini karşılayacak ethereum un mew adresinde olması gerekiyor. Daha sonra bunu hitbtc.com a deposit ederek satabilir yada etherdelta.com üzerinde(ki burayı kullanmanı çok tavsiye etmiyorum) privatekeyini import ederek ebtc satım sayfasına gelip satabilirsiniz.
|
|
|
|
Man Drake
Newbie
Activity: 8
|
|
January 23, 2018, 05:58:23 PM |
|
Tecrübem yok ama sizin adresiniz etherdelta.
|
|
|
|
mtufan34
Newbie
Activity: 30
|
|
January 23, 2018, 08:42:45 PM |
|
myetherwallat sitesine girip json dosyan ve şifrenle yada privae keyin ile cüzdanına giriş yapmalısın daha sonra ebtc coin contrat ,coin name,decimal eklene lazım cüzdanın sağ altında daha sonrada en yukarı çık sol taraf hangi adrese yollıyacaksan yollıyabilirisn. https://www.youtube.com/watch?v=b4ZLtHKoK3Ibilgilendirme için teşekkürler üstat benimde böyle bir bilgiye ihtiyacım vardı katıldığım ico kampayalrında gelen tokenleri almam için çok makbule geçti eyvallah.
|
|
|
|
|
BACARAN
Jr. Member
Activity: 560
Merit: 1
|
|
January 24, 2018, 07:23:41 PM |
|
metamask ne kadar güvenilir bir uygulamadır?
|
|
|
|
bobita
Legendary
Activity: 2646
Merit: 1333
|
|
January 24, 2018, 07:34:54 PM |
|
metamask ne kadar güvenilir bir uygulamadır? Millet metamaska çok güveniyor ama etherdelta ne kadar güvenliyse o da o kadar güvenli, bu anlamda çok beklenti olmasın
|
|
|
|
Wirach
Newbie
Activity: 1
|
|
January 24, 2018, 07:45:50 PM |
|
Dosyasindaki private key ile etherdeltadan giris yapiyorsun boyle biliyorum.
|
|
|
|
BACARAN
Jr. Member
Activity: 560
Merit: 1
|
|
February 25, 2018, 10:12:03 PM |
|
metamaskta yanlışlıkla açılan add token nasıl silebiliriz bilen var mı?
|
|
|
|
sectorim
|
|
February 26, 2018, 08:03:20 AM |
|
mew cüzdanına 0.03 bile olsa ether at. mew de sende tıklayıp decimal ve contact adresini doğru şekilde gir. youtube da ve forumda alakalı yardım konuları bulunmakta transfer 5-10 dakika içinde gerçekleşir ve alakalı hangi borsa ise oradan satışını gerçekleştir. satıştan sonra sana ether verilecek onu da mew aktarıp saklayabileceğin gibi exchange borsasına atıp da dolara geçebilirsin veya farklı bir coin, token de alabilirsin.
|
|
|
|
DC Comics
Full Member
Activity: 182
Merit: 100
DIW - Decentralized Security
|
|
February 26, 2018, 10:14:55 AM |
|
HİTBTC ve KUCOİN adlı borsalarda listeleniyor bu borsalara üyelik açıp tokenleri bu adrese yolladıktan sonra satış işlemini gerçekleştirebilirsin. Yalnış işlem yapmaktan kaçın ve işlemi tamamlamadan önce 2-3 defa kontrolden geçir.
|
|
|
|
risinqsun
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 273
-
|
|
February 26, 2018, 10:17:12 AM |
|
metamask ne kadar güvenilir bir uygulamadır? Neredeyse herkes kullanmakta fakat ne hikmetse ben hiç ama hiç güvenemiyorum nedeni tarayıcıların güvensiz olmasına bağlı şifrelerden tutun çerezlerinize kadar çalma ihtimalleri çok yüksek.
|
|
|
|
agacsizkoala
Member
Activity: 294
Merit: 10
|
|
February 26, 2018, 10:31:58 AM |
|
hocam ne yapın ne edin, kesinlikle pvt keyinizi başkalarına vermeyin, bu olaya çok dikkat edin
|
|
|
|
|