Bitcoin Forum
March 29, 2017, 03:42:54 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.14.0  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 5830 phoenix Connecting...  (Read 477 times)
cieje
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
July 12, 2011, 05:31:52 AM
 #1

Specs:

OS: Win7 64 Ult
CPU: AMD 940 quad 3.0GHz
RAM: 4GB DDR2
Vid: Sapphire 5830 Extreme 1GB
OC: MSI Afterburner 970 core/ 500 mem
Miner: GUIMiner 2011-07-01
using built in OpenCL with these flags: -v -w128 -f60
temps: easily under 70C with fan at least around 70-80%

manually did the 3% Ma-function patch to the appropriate kernels.

With this setup I get 285/295 Mhash/s which I don't think is too bad. However I can't seem to get phoenix to work. I tried at first just to setup a new miner and use the phoenix.exe that came with GUIminer, but all it does is say "Connecting..." and never gets connected. I tried replacing the phoenix related files with whatever is on github for 1.5 with the same results.

Any pointers on how I can get phoenix working to see if I get better hash rates for my current setup?  Thanks
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1490758974
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1490758974

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1490758974
Reply with quote  #2

1490758974
Report to moderator
cieje
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
July 12, 2011, 05:44:40 AM
 #2

yea.... Umm definitely doesn't have anything to do with my original question but thanks.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!