Bitcoin Forum
June 23, 2018, 08:13:04 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: [ANN] Open sourcing the bitcoin trading bot  (Read 6838 times)
gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1000


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
August 25, 2013, 09:11:14 PM
 #1

{DELETED}

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
1529784784
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529784784

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529784784
Reply with quote  #2

1529784784
Report to moderator
1529784784
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529784784

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529784784
Reply with quote  #2

1529784784
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1529784784
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529784784

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529784784
Reply with quote  #2

1529784784
Report to moderator
1529784784
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1529784784

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1529784784
Reply with quote  #2

1529784784
Report to moderator
td services
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 448
Merit: 250


black swan hunter


View Profile
August 27, 2013, 07:12:06 AM
 #2

Thank you very much for posting this. I've been looking for a Trade Bot, figure I can work out the trading algorithm, needed a jump start on the API stuff, etc.
gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1000


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
August 27, 2013, 07:49:12 AM
 #3

Thank you very much for posting this. I've been looking for a Trade Bot, figure I can work out the trading algorithm, needed a jump start on the API stuff, etc.

No problem good luck trading!

Again if anyone or you find a bug, or add a new API market, send in a pull request and I will test it and add it to the main client.

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
daybyter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 965
Merit: 1000


View Profile
August 27, 2013, 02:10:25 PM
 #4

Thanks for the sources!

Why do you retire?


gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1000


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
August 27, 2013, 06:41:16 PM
 #5

Thanks for the sources!

Why do you retire?

No problem! Because my strategies weren't being profitable anymore and I don't have time to work on new strategies, so I decided to focus on my other project rather than this.

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
Oety
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15
Merit: 0


View Profile
August 27, 2013, 07:08:19 PM
 #6

Thanks for the sources Smiley nice way to get started.

Domain for sale -> quickcoins.com <-PM me for details.
gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1000


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
August 27, 2013, 07:47:21 PM
 #7

Thanks for the sources Smiley nice way to get started.

No problem enjoy!

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
daybyter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 965
Merit: 1000


View Profile
August 28, 2013, 09:30:43 AM
 #8

Did your btc-e implementation work until recently? Mine has stopped working now... Sad

Invalid sign ... guess they modified their api again ... Sad

gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1000


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
August 28, 2013, 05:18:45 PM
 #9

Did your btc-e implementation work until recently? Mine has stopped working now... Sad

Invalid sign ... guess they modified their api again ... Sad


It does look like it isn't working, I am going to see if I can fix it today or tomorrow.

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
joesmoe2012
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 784
Merit: 500


Ching-Chang;Ding-Dong


View Profile WWW
August 28, 2013, 07:00:41 PM
 #10

Any chance you could release a sample arbitrage strategy?

daybyter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 965
Merit: 1000


View Profile
August 28, 2013, 07:16:42 PM
 #11

Arb on one exchange? That's simple: usd => btc => ltc => usd on btc-e as an example.

Using 2 exchanges:

http://i.imgur.com/OoP0aNo.jpg

gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1000


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
August 28, 2013, 08:26:36 PM
 #12

Any chance you could release a sample arbitrage strategy?

Yeah this bot wasn't made for arbitrage thru many exchanges, it is meant to only run one exchange at a time, I just packaged the api's together since I would run multiple instances of the bot one per exchange. Mostly bitstamp and mtgox

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
daybyter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 965
Merit: 1000


View Profile
August 29, 2013, 01:55:15 PM
 #13

Gweedo, Btc-E API v3 seems to be the problem (thanks to Jasmin68K for the hint):

https://btc-e.com/api/3/documentation

But I can only find Russian docs at the moment, which I don't understand... Sad

gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1000


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
August 29, 2013, 07:31:22 PM
 #14

Gweedo, Btc-E API v3 seems to be the problem (thanks to Jasmin68K for the hint):

https://btc-e.com/api/3/documentation

But I can only find Russian docs at the moment, which I don't understand... Sad

Yeah I saw this, as well as I am waiting for the english version.

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
daybyter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 965
Merit: 1000


View Profile
August 29, 2013, 11:32:54 PM
 #15

But it seems the Trade method is identical to the older versions?

So my older code should still work .. I'm somewhat confused ...

Btw: look how old the v3 announcement is. Don't think it makes sense to wait for a translation.

01BTC10
VIP
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 756
Merit: 500



View Profile
August 29, 2013, 11:39:02 PM
 #16

Thanks, I will take a look.
gweedo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246
Merit: 1000


Java, PHP, HTML/CSS Programmer for Hire!


View Profile WWW
August 30, 2013, 12:49:12 AM
 #17

But it seems the Trade method is identical to the older versions?

So my older code should still work .. I'm somewhat confused ...

Btw: look how old the v3 announcement is. Don't think it makes sense to wait for a translation.

I mean I will take a look tonight for sure. I know that the current marketapi for btc-e isn't working, I tested so I got to see which part isn't working as should be and replace that. But if anyone wants to open a pull request on this I be more than happy to test it and make sure it is working correctly.


Thanks, I will take a look.

No Problem enjoy!

Want to earn 2500 SATOSHIS per hour? Come Chat and Chill in https://goseemybits.com/lobby
daybyter
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 965
Merit: 1000


View Profile
September 03, 2013, 09:51:51 PM
 #18

gweedo, I solved my sign issue. The problem was actually the decimal separator of amounts and prices. I had used ',' before (i.e. 2,35), but btc-e stopped working with that. Now I use '.' (i.e. 2.35) and it works again. Had nothing to do with the encoding of the sign.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!