pancupan1903
Jr. Member
Activity: 364
Merit: 5
|
 |
March 02, 2018, 03:57:56 AM |
|
Ben de 1.5 aydır katılıyorum airdroplara . 200 e yaklasmıstır katıldıklarım . Bazen yorucu oluyor . Kendi sitesine yüklüyor bakiyeyi , aktarmak isterken farklı şeyler çıkıyor , bazıları hiç göndermiyor , bazıları kyc istiyor v.b . Gelen tokenler oldu bilmiyorum 1 sene sonra baktığımda bir işe yarar mı . Bir tek ucashten 20 dolarlık gelmişti , onu da satmadım , şimdi 5 dolara düştü .
|
BLOCKMASON LINK Create Web APIs From Any Smart Contract
|
|
|
jaypete
|
 |
March 02, 2018, 05:46:49 AM |
|
Az evvel airdroplarla ilgili başka bir konuda airdroplardan bir ayda 10.000 TL kazandığını söyleyen birini gördüm. Ya fazla şanslı biri herhalde. Şahsen çoğu airdrobun reklam amaçlı yapıldığını ve heryere kişisel bilgilerimizi vermenin sakıncalı olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|
cleante
Jr. Member
Activity: 476
Merit: 2
|
 |
March 02, 2018, 05:58:59 AM |
|
Önceden yaptığım airdroplardan sadece 3 4 tane para etmişti ama yeterli oldu. Yenilerde %90 ı scam ama içlerinde cidden iyi olanlar var. Ben artık websitesiyle anlaşmalı olan icoları yapıyorum,tokenlarıda websitesi yolladığı için scam çıkma veya hack gibi olaylar olmuyor.
|
|
|
|
batux
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
 |
March 02, 2018, 06:40:37 AM |
|
Airdrop'lara büyük heyecanla girdim ama hiç bir şey kazandırmıyor  Gönderilenler çok komik rakamlar oluyor veya hiç bir şey gönderilmiyor. Airdrop ile ilgili beklentiler daha zorlu hale getirilse de iyi paralar önerseler keşke.
|
|
|
|
broadcastord
Newbie
Activity: 32
|
 |
March 05, 2018, 05:14:46 PM |
|
airdroplar eskiden bedavaya verirdi simdi yok sunu begen sunu yap seklinde oluyor e zaten bunlari bountyde yapiyoruz
|
|
|
|
ekber0101
Newbie
|
 |
March 05, 2018, 05:51:00 PM |
|
Anladığım kadarıyla şansa bağlı bu airdrop işi.Bende deniyim dedim 3 5 airdrop lara katıldım gelirse devamını getircem gelmesse kısmet olmadı diyip bırakcam.
Telegram dan birisiyle tanıştım dedi bana buna gir kayıt ol şunları yap falan filan sana atıcaklar nisan ayında bende o arakdaşa güvenip bekliyorum inşlh gelir.
|
|
|
|
BACARAN
Jr. Member
Activity: 560
Merit: 1
|
 |
March 07, 2018, 04:47:15 PM |
|
bu hafta cnn, dcc, mrl, gnct (neyse bu anlamadım  ) ve alief geldi.
|
|
|
|
burkay
Full Member

Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
 |
March 07, 2018, 05:12:27 PM |
|
Çoğu airdrop boş artık kaliteli token yada coinler ücretsiz airdrop yapmıyor artık, geriye boş projeler kalıyor, onlarda ufak tefek miktarlar ederlerse forkdelta tarzında sitelerde satabilirsin ancak, 100 airdropta sağlam ya bir tane yada iki tane denk getirirsin, ben insanları anlamıyorum ortalıkta bir airdrop çılgınlığı gidiyor.
|
|
|
|
agacsizkoala
Member

Activity: 294
Merit: 10
|
 |
March 07, 2018, 05:46:16 PM |
|
Bu genel de çok sık yaşanan bir durum, airdrop konuları açıp da, onu bunu kandırıp takipçi topluyorlar sonra da diyorlar çok para kazandık vs. bu yüzden oluyor bu durum.
|
|
|
|
mariogomer
Member

Activity: 462
|
 |
March 07, 2018, 06:05:35 PM |
|
Boşa kürek çekmek gibi bir şey heralde. Airdrop olaylarının çok içerisine girmiyorum, bir sürü bilgi de vermek zorunda kalıyorsunuz aldığınız riske değmiyor kesinlikle
|
|
|
|
georgemamat
Member

Activity: 476
Merit: 75
|
 |
March 07, 2018, 07:49:35 PM |
|
Airdropların pik yaptığı bir dönem vardı 3-4 ay önce falan bende o sıra epey katılıyordum (ebtc-eltc zamanları) Sonradan bende belki 10 tane airdrop a katıldım göndermiyorlar.
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member

Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
 |
March 07, 2018, 07:50:35 PM |
|
Boşa kürek çekmek gibi bir şey heralde. Airdrop olaylarının çok içerisine girmiyorum, bir sürü bilgi de vermek zorunda kalıyorsunuz aldığınız riske değmiyor kesinlikle
içlerinden elbet tutan oluyor ama genelde boşa kürek çekmek. Benim çıkardığım x coinin yancılarla tanınması hikayesi..
|
|
|
|
cabbarlana
Full Member

Activity: 448
Merit: 100
send and receive money instantly, w/no hidden cost
|
 |
March 07, 2018, 08:06:02 PM |
|
Airdrop işini bıraktım sizede bırakmanızı tavsiye ediyorum. Zaten tek tük hesapla olmaz birşey kazanmak için multi girmen gerekir. Btt profilleri falan istiyorlar boşverin vermeyin bilgilerinizi bence.
|
|
|
|
ayeaye87
Member

Activity: 322
Merit: 15
https://bitsdaq.com/signup?referralCode=S8RESFC8
|
 |
March 07, 2018, 08:10:00 PM |
|
Son zamanlar da Airdroplar da ciddi anlamda düşüş var. Katıldıklarım dan gelenler var ama, onlar da az bir ederi var. Şuanda en doğrusu Bounty. İmza, Twitter, Facebook beraber yürütmek. Öyle yapınca güzel kazanç olabiliyor.
|
|
|
|
heidikim
|
 |
March 07, 2018, 08:19:44 PM |
|
Boşverin hocam airdrop ile uğraşmaktansa biliyorum rütbe atlamak çok zor ama member falan olsanız yine bence daha gerçekçi kazançlar elde edebilrisiniz. İmza için çalışmalar yapmak tiwitter face daha mantıklı bence.
|
|
|
|
jawlue94
Jr. Member
Merit: 2
|
 |
March 07, 2018, 08:41:15 PM |
|
Aynen öyle airdroplara çok bel bağlamamak lazım aslında. Kendinizce sağlam gördüğünüze katılıp biraz ref kasmak yeterli olur. Yoksa işin içinden çıkılmaz bir hale dönüşür.
|
──『 JOY TOKEN 』── Infrastructure Protocol for the Gaming Industry (https://joytoken.io/)
|
|
|
bitcoinmuseum
|
 |
March 07, 2018, 09:35:16 PM |
|
3 ay önce katıldığım airdrop gelmiş, airdrop ve bountycileri biraz küçük görüyorlar adam nasıl olsa 10 doların peşine düşmez diye. 10000 kişi olunca birde haliyle uzuyor
|
|
|
|
beynimtok
Member

Activity: 280
|
 |
March 07, 2018, 10:48:17 PM |
|
airdroplar hayaldir beyler, kimse size bedavadan para dağıtmaz olmaz öyle şey, eskidenmiş onlar, ona bakarsanız 20.000 btc ye de pizza almışlar, adam diyor airdroptan 1000 dolar aldım, halbuki 1 dolar 1000 dolar oldu.
|
|
|
|
CTRLX
|
 |
March 07, 2018, 11:09:34 PM |
|
Şaşırmadım çünkü airdroplar insanın vaktini, emeğini almaktan öteye gitmiyor. Ben zaten uzun zamandır hiç o taşın altına girmiyorum zaten bir şey geleceği yok. Doğru düzgün airdropa denk gelmek çok zor. Harcanan vakte değmez.
|
|
|
|
coinforumgentr
Member

Activity: 714
Merit: 82
|
 |
March 08, 2018, 12:30:01 AM |
|
2 aydır günde 6-7 saat airdrop ve bounty kastım. mew cüzdanımda sadece 35 dolar var.
|
|
|
|
|