mediation
Member
Activity: 364
Merit: 10
|
|
April 16, 2018, 06:22:25 PM |
|
Nisan ayındayız ve ocak ayında ki fiyatların çok uzağındayız fakat hala ümidimizi korumaya devam ediyoruz çünkü piyasanın ziyadesin de bu teknolojiye güveniyoruz. Ben bu yılın sonu yeni rekorlar görebileceğimize inanıyorum.
|
|
|
|
freim
Member
Activity: 462
Merit: 42
|
|
April 16, 2018, 06:32:42 PM |
|
Piyasalar yeşillenmeyeli epey zaman oldu artık biraz yukarı yönlü gitse iyi olacak benim bu noktadaki düşüncem az kaldı. Borsanın altın kurallarından birini hatırlatmakta fayda var sabırsızların parasının sabırlıların yediği yer derlerdi.
|
|
|
|
zorbey
|
|
April 16, 2018, 07:18:06 PM |
|
Kripto para konusunda oldukça yeni sayılırım. Ama ticaret tecrübem oldukça fazla. Tecrübelerime dayanarak (yanılabilirim. söylediklerim kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir) yeşillenmenin en erken 6 en geç 2 yıl içinde olacağını düşünüyorum. Şöyleki: Yıllar önce yumurta üretimi oldukça popülerdi. Hemen hemen kümesi olan herkes yumurta üretip satma derdine düştü. O yıllar güzelde kazandırdı. Ama sonra büyük firmalar bir baktı ki, herkes ürettiği için yumurta fiyatlarını yükseltemiyorlar. 6/12 ay sürecek bir operasyon yaptılar. Yumurtanın fiyatları zarar etmeyi de göze alarak diplere çektiler. Parası olan dayandı ama olmayan bir bir iflas etti. Ve üretici oldukca azaldı. Ve ipler büyük şirketlerin eline gecince yumurta fiyatlarınıu yükselterek zararlarını 6 ay içinde çıkardılar. Şuan ki fiyat düşüklüğünün sebeblerinden biri de bence bu. Büyük oyuncuların ; bu işe herkesin şimdilik girmemesini, girenlerinde bir şekilde kepenk kapatmasını istemelerine bağlıyorum.
|
|
|
|
Killermoney35
|
|
April 16, 2018, 07:25:44 PM |
|
Şimdilik gidişat yukarı yönlü gibi duruyor hiç belli olmaz, hevesimiz yine kursağımızda kalabilir o yüzden çok bi beklentiye girmeden rolantide takılıyorum.Daha doğrusu piyasa rolantide gidiyor gibi şuanda ya frene basacaklar duracak yada vitesi atıp ileriye gidecek.Umarım ikinci seçenek olurda yükseliş devam eder şu zararlardan artık kurtuluruz yoksa işimiz zor görünüyor.inşallah mayıs beklentisi gerçekleşir
|
|
|
|
OldToken
Newbie
Activity: 140
Merit: 0
|
|
April 16, 2018, 07:54:20 PM |
|
Bir zahmet artık yeşillensin.
|
|
|
|
cercitolga4545
|
|
April 16, 2018, 10:40:03 PM |
|
Epey bir topalanma oldu altlarda kalanlar için bir kısım dönüşler yaşandı ancak hala cevap vermeyen coinler var ben başta ki plan doğrultusunda devam edilmesi taraftarıyım her dala konmak sıkıntı oluşturabilir.
|
|
|
|
vezirrr
Full Member
Activity: 364
Merit: 114
The revolutionary trading ecosystem
|
|
April 16, 2018, 11:20:17 PM |
|
Nisan ayına geldik 1-2 gün yeşillenme görünce boğa sezonu sanıyoruz. Psikolojimizle nasıl oynadılar farkındayız değil mi gençler? Hatırlayın o aralık-ocak ayını ki yoktu böyle bereketli bir ay maşallah, tekrar gelse de biraz daha katlasak ama Allahın ayıları izin vermiyor işte geriye beklemekten başka çare kalmıyor.
|
|
|
|
M.Terzi
|
|
April 17, 2018, 08:54:32 AM |
|
Piyasa yeşillenmeye devam edecek benim görüşüme göre. Yukarı yönlü bir ivme gerçekleşiyor. Tabi 1 hafta 10 gün içerisinde belli olur tam anlamıyla. Ama gidişat artık düşüşten yana değilde yükselişten yana. YTD.
|
|
|
|
burkay
Full Member
Activity: 644
Merit: 103
CAT.EX Exchange
|
|
April 17, 2018, 09:00:16 AM |
|
Konuyu 25 ocakta açmışsınız o zaman hadi hava soğuktu, ama artık nisan ayı geldi geçiyor yeşillensin artık binance ve bittrexte ki fındık dalları, valla yeşili görmeyi özlüyoruz, piyasa geçen sene bu zamanlar yemyeşildi, inşallah dönüşür artık yemyeşile.
|
|
|
|
henrybek3
|
|
April 17, 2018, 09:59:45 AM |
|
Yani bence de bi zahmet yeşiriversin gari, bekle bekle öldük İlerleyen zamanlar ciddi yükselmelere gebe ama buna ket vuran bir grup o bir aşılabilirse güzel olur.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
April 17, 2018, 11:34:07 AM |
|
Yeşillenmesine yakınız gibi geliyor ama hiç belli olmaz. Her şey bir habere bakar. Ama döngü olarak baharın yaklaştığı beklentisi içindeyim. Tahminim herkes aynı beklenti içinde. Ama yine dikkatli olup yatırım yaparken sağlam projelere yönelmekte fayda var.
|
|
|
|
vvthd
Member
Activity: 194
|
|
April 17, 2018, 11:55:16 AM |
|
Global de de baya heyecan yarattı geçen günkü hareket ama devamı gelmedi. Ben hafta sonu birşey olur diye bekliyordum ama Abd vergi falan derken birşey olmadı. Belki bu hafta sonuna kadar net fikir oluşabilir
|
|
|
|
cyrptoturkey
|
|
April 17, 2018, 01:28:17 PM |
|
Artık yükselişin zamanı geldi bence, kötü haberler kesildi gibi artık olumsuz birşeyler duymuyoruz tam tersi bi pozitif hava oluştu ve altlarda toparlanmalar görüyoruz.İnşallah devamı gelecektir. Athlerine kıyasla birçoğu hala değer kaybetmiş durumda ama tekrar aynı ath leri görürmü bilmiyorum.yarısını görse o bile kafi çünkü çoğu 4 5 kattan fazla düşüş yaşadı.
|
|
|
|
zdrovie
|
|
April 17, 2018, 02:25:46 PM |
|
Artık bahar geldi her taraf yeşillendi bizim fındık dallarıda yeşerecektlri inşallah arkadaşım.Nisan biraz daha olumlu geçiyor diğer aylara göre aybaşında biraz düşüş olsada sonradan toparlanmalar gördük.bunun böyle bir süre daha devam edeceğini düşünüyorum.marketcap mayısta 500 milyar ve üzerine çıkar diye düşünüyorum.dayanağım yok ama hissediyorum
|
|
|
|
phantasod
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
April 17, 2018, 04:11:07 PM |
|
Sanki bu sefer süreklilik gösterecek bir yeşillik geldi. Hepimiz özlemiştik bu zamanları. Umarım kötü bir süprizle karşılaşmayız
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
April 17, 2018, 04:48:04 PM |
|
piyasaya bir günde 90 milyar dolar girdi bunun arkası da gelecek. Yavaş yavaş yükselir her zaman yükseltmek istemedikleri yerdende tepeden vururlar kafasına bitcoinin her zaman böyle olmuştur.
|
|
|
|
Crypto Toys
Jr. Member
Activity: 252
Merit: 1
|
|
April 17, 2018, 04:48:52 PM |
|
Vakit ayırabilirsem bu gece bu konuyla ilgili bir trend dönüş konusu açmak istiyorum. Dönüş emareleri var.
|
|
|
|
The Management
|
|
April 17, 2018, 04:51:19 PM |
|
Bu sefer yeşillenecek gibi gözüküyor. Daha öncesinde bu tarz hareketlerin sonucunda hemen eski haline dönmüştü piyasa. Şuan ki yükselişte iyi tutundu bence devamı gelecektir.
|
|
|
|
pkblgn
Member
Activity: 180
Risk takes great win or die.
|
|
April 17, 2018, 05:08:18 PM |
|
Yine ters yapacağı kanaatindeyim 8000 dolar bandında tutmaya çalışıyorlar fakat fakeout tahminim
|
|
|
|
megadeth1992
Member
Activity: 350
W12 – Blockchain protocol
|
|
April 17, 2018, 05:26:44 PM |
|
biraz yesillendi sanki ortalık ama yetmez. Çünkü zaten coinler ocaktaki fiyatından hatta marttami fiyatının bile baya altinda bir çok koin. Btc nin bu kadar yükselmesi bile ortalığı baya yeşillendirdi ama bu yeterli değil bence. Btc şöyle 10 bin bandını geçerse biraz daha güzel olacak sanki.
|
|
|
|
|