SanalPara
|
|
November 04, 2018, 08:43:15 AM |
|
Fındık dallarının bu ay yada önümüzdeki ay yeşillenmesini umuyorum. Piyasaya yeni oyuncuların girmesi lazım ki fiyatlar yukarıya doğru ateşlensin. Elimde nakit para olsa hemen Bitcoin alırım fakat bitti işte. Piyasaya yeni giren oyuncuların fiyatı yukarıya doğru taşıması gerekiyor. Sabır Allah sabır.
|
|
|
|
creafik
Jr. Member
Activity: 114
Merit: 1
|
|
November 04, 2018, 08:51:06 AM |
|
Belli değil kazanmak isteyen spekülasyona başvuruyolar parayı kaldırıp geri düşürüyorlar. Oldukça iyi yöntem di mi.
|
|
|
|
DogTheHunter
|
|
November 04, 2018, 08:59:13 AM |
|
Tek ümidim balinaların yemek istediği daha çok ekmek olması . Zamanını bekleyip piyasayı yükseltecekler ve yeni girenlerin eline vereceker . İnsan psikoloji böyle birşey .
|
|
|
|
TurkiyePriest
Full Member
Activity: 1011
Merit: 128
Radix-The Decentralized Finance Protocol
|
|
November 04, 2018, 09:04:56 AM |
|
Yeşilleneceği yok şuanda yine beklenen oldu 200 milyar dolara çektiler piyasayı şimdi yine 208-210 arasına sabitlerler 1 hafta falan
|
|
|
|
akiko6823
|
|
November 04, 2018, 09:49:22 AM |
|
Sen dalları diyorsun da nerdeyse kökü kuruyacak önce bi kökünü kurtaralım serim ben millet perişan oldu
|
|
|
|
keepingmny
|
|
November 04, 2018, 12:18:24 PM |
|
fındıkçılar buraya yeniden yeşillenmesi en başta gelen ümidimiz haline geldi. Kripto pazarının dar koridora sıkışmasını uzmanlar boğa öncesi oluşan atak hazırlığı noktası olarak yorumluyor.
|
|
|
|
adempostaci
|
|
November 04, 2018, 12:27:55 PM |
|
Bu aralar hafif yeşillenmeler var ama ne zaman sevinsek hemen ibre kırmızıya dönüyor. Milletin sabrı kalmadı. Bir yükseltirken iki düşürüyorlar.
|
|
|
|
Suskunadam
|
|
November 04, 2018, 12:35:16 PM |
|
Daha zamanı var canım fındık dallarının yeşillenmesine ama bu sefer ki mal iri ve büyük olacak diye düşünüyorum güzel mal bekliyorum bu sefer bakalım çiftçiler sürünmeye devam edecek mi
|
|
|
|
mehmet312
|
|
November 04, 2018, 02:21:55 PM |
|
Buhafta anlıcaz artık yeşillenecek miyiz yoksa ocaktan beri devam eden düşüş evresi devam mı edicek 1 hafta 10 güne anlaşılır, etf gibi haberler yönün nereye olacağını tayin ediceklerdir okadar grafikler çizilir edilir herşey hazırdır, nereye gitmesi isteniyorsa o yönde haberler pompalanmaya başlar.
|
|
|
|
bitcoinmuseum
|
|
November 04, 2018, 04:08:13 PM |
|
Fındık dalları yeşillenmesinden ziyade nasıl ne ne kadar yeşerecek sorusu sorulmalı bence. Geçtiimiz yeşillenme gibi bir yeşillenme beklemiyorum ben açıkçası. Son boğa'da çok ciddi para kaybeden insanlar oldu ve bu insanlar işi bilmeyen yeni yatırımcılardı. Ve bu kayıplardan sonra çok haberleri dolaştı piyasada. Artık yeni yatırımcılar katılırken çok düşünecekler ya da hiç düşünmeden hayır deyip yatırım yapmayacaklar.
|
|
|
|
The Management
|
|
November 04, 2018, 07:15:45 PM |
|
Ben uzunca bir süre eski athlerin görülemeyeceğini düşünüyorum. Ha piyasa düzelebilir btc 10-15 lere sabitlenebilir altlar eski seviyelerine gelebilir ama bir coşma olmayacaktır. En azından 2019 3. çeyreğine kadar tahminim bu yönde. Piyasada aşırı bir şekilde durgunluk ve korku var
|
|
|
|
matador1903
Member
Activity: 182
Merit: 10
|
|
November 04, 2018, 08:30:37 PM |
|
2019 yılına gireceğiz ve hala sene yükselişi bekliyoruz bakalım beklenen yükseliş ne zaman gelecek bu gidişle yeni yılda gelecek gibi şu anda btc nin görünümü hiç o yükselişi gerçekleştirecek gibi görünmüyor
|
|
|
|
blogmanya
Member
Activity: 364
GR
|
|
November 07, 2018, 07:46:46 AM |
|
Yesillenmesin mi? Yavas yavas yesilleniyor ama sizdeki beklenti bir gunde %100 yapmak ise zor. Oyle bir yesillenme laboratuvar ortaminda yetismis findikta bile olmaz.
|
BITMART CRYPTOCURRENCY EXCHANGE
|
|
|
Thyphon
Jr. Member
Activity: 98
Merit: 2
|
|
November 07, 2018, 09:57:58 AM |
|
Artık Bitcoine güvenim iyice azaldı. 7200 - 7500 lere ne güzel çıkıyor tamam bu sefer oldu diyoruz sabah bi kalkıyoruz 6500 sonra 6200 hep aynı şey
|
|
|
|
prrlc
Member
Activity: 196
|
|
November 07, 2018, 10:05:06 AM |
|
Oyle boyle derken dususle gecen bir yil bitiyor. Genel olarak bitcoini inceledigimizde bu dusus durumlari 1-2 yil arasi surmus. 6500usd civarlarinda kabul ettirdi kendini ve 2 yil once kime soyleseniz biraz zor oraya gelmesi derdi. Su anda bu miktar bile bize az geliyor. Oyle dusunuyorum ki 2 3 yil sonra bu miktarlarin bile ne kadar dusuk oldugunu gorecegiz
|
|
|
|
yenilmez86
Member
Activity: 1264
Merit: 43
|
|
November 07, 2018, 12:24:02 PM |
|
Şu ETF'midir ne zımbırtıysa onun beklentisi de aşılıp gerçekçi hedefler konulmalı. Yok şu olacak BTC 8K olacak, sonra bu da olursa BTC 10K barajın dayanacak vs.. Bunları geçip beklentisiz bir biçimde kendimizi mevcut marketin şartlarına adapte etmemiz gerekiyor. Aynı şekilde ICO projelerinin de artık boğa takıntısından kurtulması gerekiyor. 8 aydır devam eden bountyler var daha ICO başlatmamışlar boğa gelecek diye. Yok kardeşim boğa moğa gelmeyecek, sen işini ayıya göre hazırla, boğa gelirse ekstra kar yaparsın.
|
|
|
|
beypazmad
Jr. Member
Activity: 406
Merit: 1
|
|
November 07, 2018, 04:05:01 PM |
|
fındık dalları altlardan yeşillenir gibi oldu ama bunda bitcoinin üç puanlık dominasyon kaybıının etkili olduğunu düşünüyorum. herkeste bekleyiş var şu an.
|
Silica NeXus ▄▄▄▄▄ Crowdfund the Nexus ▄▄▄▄▄
|
|
|
vagos
|
|
November 08, 2018, 10:16:08 PM |
|
Uşağım finduk dallarını kırdılar balinalar piyasanın üstüne karamsar hava çöktürdüler. Yeşil olsun herkes ister amma pazarın nereye gideceğine büyükler karar verir bize izlemek düşer.
|
|
|
|
mymerlia
Member
Activity: 633
Merit: 15
|
|
November 08, 2018, 10:18:12 PM |
|
Yeni zirveler için fındık dallarının kırılması gerekiyormuş 2018 yılında bunu öğrendik. Ne zaman olur bilinmez ama eski rekorların katlanacağı zamanlar elbette yaşanacaktır.
|
|
|
|
kevindeangelis
Full Member
Activity: 448
Merit: 130
3D-Printing goes Blockchain!
|
|
November 10, 2018, 04:23:44 PM |
|
evet eski rekorların ikiye katlanacağı zamanları hep birlikte göreceğiz. fındık dalları 3 aya yeşil dursun pazar eski rekorları ezer geçer pazara girmeye hazır milyonlarca yatırımcı tetikte.
|
|
|
|
|