oguzhangazi
Member
Activity: 308
Merit: 10
|
|
February 18, 2018, 08:22:20 PM |
|
@s.kocaman ben daha önce bir sorgulatma yapmıştım ama twitteraudit hakkında bir sorum var.
hesabımda 2k ya yakın fake kullanıcı var internette araştırdım bunları twitteraudit ile temizleyebileceğimiz söyleniyor.. bu işlem nasıl oluyor bir bilgin var mı? buna göre bir üyelik almayı düşünüyorum. otomatik olarak kullanıcıları seçip engelliyor muyuz yoksa bize bir rapor sunuyor manuel olarak tek sek seçiyor muyuz?
engellemeniz için kendinizin pro hesabı olmalı başkası yapamıyor maalesef aylık 4-5 dolar bişey bountler
|
|
|
|
s.kocaman (OP)
|
|
February 18, 2018, 08:36:32 PM |
|
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
February 18, 2018, 09:28:30 PM |
|
Konu 25 ocakta açılmış, 1 aylık alındığı söylenmiş. Eğer arkadaş devam ettirmeyecekse 25-26 şubat gibi ben de 1 aylık 100k'ya kadar olandan alıp yardımcı olmaya devam etmeyi düşünüyorum. Konu sahibi arkadaş bilgi verirse sevinirim ona göre alımı o tarihlerde yapayım. Yoksa bi kaç gün içinde alıp kendi sorgulamamı yapmam gerek Siz 100 k lik alacaksaniz eğer ki benim almam abes olur. Sizin almanız çok daha mantıklı. Konuyu 25 inde açtım da yanlış hatırlamıyorsam 23 ünde almıştım. Düşüncenizden dolayı çok da teşekkür ederim 100k'lık alacağım. Hesabım için ona ihtiyacım var. Böylelikle daha yüksek takipçili arkadaşlara da yardımcı olabiliriz. Almayacaksanız eğer Cuma günü alayım, her ikimiz de alıp boşa para kazandırmayalım adamlara
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
|
s.kocaman (OP)
|
|
February 19, 2018, 12:11:29 AM |
|
buyurun hocam https://www.twitteraudit.com/skrypynkKonu 25 ocakta açılmış, 1 aylık alındığı söylenmiş. Eğer arkadaş devam ettirmeyecekse 25-26 şubat gibi ben de 1 aylık 100k'ya kadar olandan alıp yardımcı olmaya devam etmeyi düşünüyorum. Konu sahibi arkadaş bilgi verirse sevinirim ona göre alımı o tarihlerde yapayım. Yoksa bi kaç gün içinde alıp kendi sorgulamamı yapmam gerek Siz 100 k lik alacaksaniz eğer ki benim almam abes olur. Sizin almanız çok daha mantıklı. Konuyu 25 inde açtım da yanlış hatırlamıyorsam 23 ünde almıştım. Düşüncenizden dolayı çok da teşekkür ederim 100k'lık alacağım. Hesabım için ona ihtiyacım var. Böylelikle daha yüksek takipçili arkadaşlara da yardımcı olabiliriz. Almayacaksanız eğer Cuma günü alayım, her ikimiz de alıp boşa para kazandırmayalım adamlara 100 k lık olursa daha çok yardımcı olabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim ben kendi adıma
|
|
|
|
PHI1618
Legendary
Activity: 1554
Merit: 1334
|
|
February 19, 2018, 08:11:13 AM |
|
buyurun hocam https://www.twitteraudit.com/skrypynkKonu 25 ocakta açılmış, 1 aylık alındığı söylenmiş. Eğer arkadaş devam ettirmeyecekse 25-26 şubat gibi ben de 1 aylık 100k'ya kadar olandan alıp yardımcı olmaya devam etmeyi düşünüyorum. Konu sahibi arkadaş bilgi verirse sevinirim ona göre alımı o tarihlerde yapayım. Yoksa bi kaç gün içinde alıp kendi sorgulamamı yapmam gerek Siz 100 k lik alacaksaniz eğer ki benim almam abes olur. Sizin almanız çok daha mantıklı. Konuyu 25 inde açtım da yanlış hatırlamıyorsam 23 ünde almıştım. Düşüncenizden dolayı çok da teşekkür ederim 100k'lık alacağım. Hesabım için ona ihtiyacım var. Böylelikle daha yüksek takipçili arkadaşlara da yardımcı olabiliriz. Almayacaksanız eğer Cuma günü alayım, her ikimiz de alıp boşa para kazandırmayalım adamlara 100 k lık olursa daha çok yardımcı olabilirsiniz şimdiden teşekkür ederim ben kendi adıma Cuma günü alıyorum o zaman hocam, biraz da benim faydam olsun
|
"Damnant quod non intelligunt." Anlamadıkları şeyi suçlarlar. BTC
|
|
|
|
|
Renovatioo
Member
Activity: 159
Merit: 10
|
|
February 22, 2018, 09:51:56 AM |
|
daha önceden de yazmıştım fakat bizimkini sorgulamamışsınız yada gözünüzden kaçmış tekrardan rica edebilirmiyim? https://twitter.com/capulcubiabiniz
|
|
|
|
|
s.kocaman (OP)
|
|
February 24, 2018, 10:33:30 PM |
|
Otomatik yenileme varmış kapatmadığım için otomatik 1 ay daha yenilemiş. ihtiyaç olan olursa devam ediyor pro audit üyelik.
|
|
|
|
s.kocaman (OP)
|
|
February 26, 2018, 10:00:32 PM |
|
hayırlı olsun hocam 500lemişsiniz güle güle kullanın
|
|
|
|
heirinch
Jr. Member
Activity: 420
Merit: 1
Bountyhive.io
|
|
February 26, 2018, 11:35:11 PM |
|
|
|
|
|
s.kocaman (OP)
|
|
February 27, 2018, 07:54:36 PM |
|
|
|
|
|
|
|
|
kesh.zombie
|
|
February 28, 2018, 07:15:38 PM |
|
teşekkür ederim hocam.
|
,........
|
|
|
Diexis
Jr. Member
Activity: 210
Merit: 3
|
|
February 28, 2018, 07:52:26 PM |
|
yeni merit sistemi yüzünden ben full member hayali kurarken baktım full olmak zor olacak bende lanet olsun twitter kampanyalarını takip edeyim bari diye twitter kampanyalara yüklenmeye başladım. audit rank hadisesinden dolayı 30 günlük 10k'ya kadar olan pro üyelikten aldım. twitter hesabını sorgulatmak isteyen olursa özel mesajdan veya buradan yazsın sorgulatalım da vatana millete bi faydası olsun.
Bi audit pro da bende var yine 10k ya kadar destekli, ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim Audit tamam hayırlı olsun https://www.twitteraudit.com/fredyk12
|
|
|
|
s.kocaman (OP)
|
|
March 01, 2018, 07:06:24 PM |
|
yeni merit sistemi yüzünden ben full member hayali kurarken baktım full olmak zor olacak bende lanet olsun twitter kampanyalarını takip edeyim bari diye twitter kampanyalara yüklenmeye başladım. audit rank hadisesinden dolayı 30 günlük 10k'ya kadar olan pro üyelikten aldım. twitter hesabını sorgulatmak isteyen olursa özel mesajdan veya buradan yazsın sorgulatalım da vatana millete bi faydası olsun.
Bi audit pro da bende var yine 10k ya kadar destekli, ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirim Audit tamam hayırlı olsun https://www.twitteraudit.com/fredyk12teşekkürler yardımın için. bazen online olamıyorum ve kontrol edemiyorum. izninle senin açtığın konuyu da konuma ekliyorum. müsait olamazsam veya online olmazsam arkadaşlar senden de yardım alabilirler.
|
|
|
|
|