Kakvi su vasi kablovi dok vam rade rigovi,ja imam neki mini rig od 3 GTX 1050TI bez 6 pinskog napajanja svi rajzeri su spojeni na razlicite grane 1 6pin PSU Molex,drugi i treci 6 pin iz PSU pa SATA grana,znaci svaki je zasebno pa su mi kablovi mlaki ne znam koliko je to dobro pa ako neko ima iskustva oko ovakvih stvari zamolio bih ga da odgovori,hvala.
Moji kablovi su sobne temperature. Imam rig sa 4x1070. Svaka kartica je na svojoj grani naravno, a riseri su po 2 na kablu. Ako su ti svi kablovi iste temperature nemaš baš puno toga što možeš napraviti. Možda su jednostavno lošije kvalitete pa imaju veći otpor. Koje napajanje koristiš?
Obično koristi kad pipneš kabele ako je jedan značajno topliji od drugih, onda znaš da si preopteretio tu granu.
Prati situaciju u svakom slučaju ima stvarno ružnih slika sa ljudima kojima su izgorili rigovi. Skoro sam i ja završio u toj kategoriji kada mi se izvukla žičica iz jednog risera i počela lupkati po kućištu (aluminij), a sve radi normalno. Sva sreća da sam po mraku prošao kroz podrum i vidio kako iskri