Bitcoin Forum
December 07, 2016, 02:40:19 PM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: cant log on to bitminter ?!?!  (Read 3716 times)
onis_uk
Member
**
Offline Offline

Activity: 81


View Profile
July 13, 2011, 03:39:31 PM
 #1

no matter what i change my passwords to or my user name i keep getting wrong username and password error !!!

ive tried their app and the guiminer !!! both the same...where am i going wrong ? lol
1481121619
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481121619

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481121619
Reply with quote  #2

1481121619
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1481121619
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481121619

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481121619
Reply with quote  #2

1481121619
Report to moderator
1481121619
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481121619

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481121619
Reply with quote  #2

1481121619
Report to moderator
hmongotaku
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile WWW
September 07, 2011, 03:11:22 PM
 #2

although on website and on paper it says it can use guiminer i had no luck. The java console is pretty good. it's only like 2-10% off from your phatk 3% modded phoenix miner. 

Sekioh
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 163


FirstBits: 1sekioh


View Profile
September 07, 2011, 10:31:46 PM
 #3

no matter what i change my passwords to or my user name i keep getting wrong username and password error !!!

ive tried their app and the guiminer !!! both the same...where am i going wrong ? lol

Are you using your account instead of making a worker with it's own username/password? I see no reason for it to decline a worker account :O Deepbit for example automatically makes a default worker with same credentials as main account, Minter doesn't do that iirc.
DrHaribo
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1960


Bitminter.com Operator


View Profile WWW
September 09, 2011, 07:39:06 AM
 #4

It should work with any miner. Is it saying invalid username/password?

Good idea making a default worker. But I don't have people's passwords, as I'm using OpenID for logins. Also, I wouldn't want to use the main account password for miners, since miners send them in cleartext, which means someone snooping on your network traffic would get your password. Therefore, using the main password for workers is a security risk.

▶▶▶ Bitminter.com - Your trusted mining pool since 2011.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!