Bitcoin Forum
October 24, 2017, 12:30:51 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.0.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 »  All
  Print  
Author Topic: [Block Erupter Blade (New Model)]Low Price, Limited Quantity  (Read 39428 times)
Bicknellski
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 924



View Profile
September 07, 2013, 04:24:24 AM
 #121

Smells Overpriced
Smells Underpowered

Smells like it is in stock.

Dogie trust abuse, spam, bullying, conspiracy posts & insults to forum members. Ask the mods or admins to move Dogie's spam or off topic stalking posts to the link above.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1508805051
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508805051

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508805051
Reply with quote  #2

1508805051
Report to moderator
1508805051
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1508805051

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1508805051
Reply with quote  #2

1508805051
Report to moderator
movellan
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 235


View Profile
September 07, 2013, 05:06:34 AM
 #122

Any idea what brand and model of the power supply in the backplane picture?



pixl8tr
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 336



View Profile
September 07, 2013, 05:11:14 AM
 #123

Any idea what brand and model of the power supply in the backplane picture?





Its in the OP. 

Quote
While the back-plane is compatible with any normal PSUs with its cable-based connector, it also offers a slot for a certain brand of widely available PSUs (Part Number: HP DPS 800GBA or ATSN 7001044-Y000).

who | grep -i blonde | date; cd ~; unzip; touch; finger; bjobs; uptime; strip;. grab; mount; yes; umount; sleep; brun;
Donations: 18ByQvDUmaMKkQbYvUWmnPSu9BWeNxVMoc
kano
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2240


Linux since 1997 RedHat 4


View Profile
September 07, 2013, 05:14:50 AM
 #124

Smells Overpriced
Smells Underpowered

Smells like it is in stock.
I guess it can be considered better to lose BTC now than lose it later ...
But I'm not sure how Smiley

Pool: https://kano.is Here on Bitcointalk: Forum BTC: 1KanoPb8cKYqNrswjaA8cRDk4FAS9eDMLU
FreeNode IRC: irc.freenode.net channel #kano.is Majority developer of the ckpool code
Help keep Bitcoin secure by mining on pools with full block verification on all blocks - and NO empty blocks!
shapemaker
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 238


I run Linux on my abacus.


View Profile
September 07, 2013, 05:52:09 AM
 #125

Smells Overpriced
Smells Underpowered

Smells like it is in stock.
I guess it can be considered better to lose BTC now than lose it later ...
But I'm not sure how Smiley

Kano for sure hit the nail on the head there...  Grin

Shut up and give me money: 115UAYWLPTcRQ2hrT7VNo84SSFE5nT5ozo
DopeLabs
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 18



View Profile WWW
September 07, 2013, 09:22:02 AM
 #126

These new Blades - they support LP/work restart? So they can work with p2pool?

The old ones work with p2pool, so why wouldn't the new ones?  Huh
https://bitcointalk.org/index.php?topic=283458.msg3077867#msg3077867
Seems the new ones are effectively no real difference to the old ones ... except limited to a lower speed ... i.e. still only GetWork

I would almost rather have the old blades then, I do like the backplane on the new ones though!

has the mining software been updated so that the blades know how to handle work other than diff1? with the old blades you have to append a '+1' to the end of the username on the blade web interface which forces p2pool to always give the blade diff1 work and stops all the p2pool console warning/errors barking about worker submitting share > target.

has there been any changes to the web interface at all? (options for when installed via back plane, etc)

Mine Here If You Want, 1%. (http://p2pool.dlnetworks.net:9332)
P2Pool Public Server List (https://bitcointalk.org/index.php?topic=264533.0;all)
17xaMCKwPJxo6pHSc64j2DnDCmDgc1gaD2
bcp19
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 532



View Profile
September 07, 2013, 10:21:23 AM
 #127

Smells Overpriced
Smells Underpowered

Smells like it is in stock.
I guess it can be considered better to lose BTC now than lose it later ...
But I'm not sure how Smiley
Have you not listened to the shills???  You have it IN HAND!!!  Who cares if it is overpriced if you can use it now???

I do not suffer fools gladly... "Captain!  We're surrounded!"
I embrace my inner Kool-Aid.
soy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
September 07, 2013, 03:48:39 PM
 #128

The backplane seems to have a HP/COMPAQ DPS-800GB, an 850W supply, powering 10 Blades.  So, 85 watt/Blade? 85w/12vdc=7.0amps  7.0amps per Blade?

I have a Blade arriving soon and am putting together what I need.  Does the board have the 4pin 12vdc female or, besides the fingers to be powered from the backplane, only the green screw-down connector?  Because if no female 4 pin 12vdc connector I'll rip down an old motherboard to fabricate a interconnect from its main connector so as not to damage the supply's 4 pin 12 vdc connector.

███████████████████████████████████████████████████████████████████▀███▀████
████████████████████████████████████████████████████████████████████▄▀▄█████
███████████████████████████████████████████████████████████████████▀▄█▄▀████

███▀▀▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀████████▀▀▀██▀▀▀███████████▀▀▀██▀▀▀▀▀▀▀▀████████▀▀▀█████
███          ▀███   ████████   ██    ▀█████████   ██           ▀████   █████
███   █████▄   ██   ████████   ██      ▀███████   ██   ██████▄   ███   █████
███   ██████   ██   ████████   ██   █▄   ▀█████   ██   ████████   ██   █████
███   █████▀   ██   ████████   ██   ███▄   ▀███   ██   ████████   ██   █████
███          ▄███   ▀██████▀   ██   █████▄   ▀█   ██   ███████▀   ██   █████
███   ▄▄▄▄▄███████   ▀▀▀▀▀▀   ███   ███████▄      ██   ▀▀▀▀▀▀   ▄███   █████
███   █████████████▄        ▄████   █████████▄    ██        ▄▄▄█████   █████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
.Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency.██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
[[[ Whitepaper    Twitter     Facebook]]]
[[[  Telegram      Medium     Youtube ]]]
xyzzy099
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1022



View Profile
September 07, 2013, 04:36:24 PM
 #129

The backplane seems to have a HP/COMPAQ DPS-800GB, an 850W supply, powering 10 Blades.  So, 85 watt/Blade? 85w/12vdc=7.0amps  7.0amps per Blade?

I have a Blade arriving soon and am putting together what I need.  Does the board have the 4pin 12vdc female or, besides the fingers to be powered from the backplane, only the green screw-down connector?  Because if no female 4 pin 12vdc connector I'll rip down an old motherboard to fabricate a interconnect from its main connector so as not to damage the supply's 4 pin 12 vdc connector.

Only the green screw-down connector.

Libertarians:  Diligently plotting to take over the world and leave you alone.
soy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
September 07, 2013, 05:23:24 PM
 #130

The backplane seems to have a HP/COMPAQ DPS-800GB, an 850W supply, powering 10 Blades.  So, 85 watt/Blade? 85w/12vdc=7.0amps  7.0amps per Blade?

I have a Blade arriving soon and am putting together what I need.  Does the board have the 4pin 12vdc female or, besides the fingers to be powered from the backplane, only the green screw-down connector?  Because if no female 4 pin 12vdc connector I'll rip down an old motherboard to fabricate a interconnect from its main connector so as not to damage the supply's 4 pin 12 vdc connector.

Only the green screw-down connector.
Okay then, have already harvested the center 4 pins from a mb connector.  Have the pwr supply 4 pin connector from a trashed supply.  Will replace the thin wires with that from a 6 foot white extension cord (easy to mark the 12vdc with red magic marker) and solder directly to the 12dc and ground in the power supply in effect adding an additional 4 pin 12vdc out.  Using the same gauge extension cord will put the harvested center 4 pins orienting clip to the green connector as I've miswired to those green connectors in projects before.  Now to figure cooling.  I like the PCB rack I saw in a post somewhere.  Until the 120mm fans I've ordered arrive I can whip up a PCB stand for the single Blade and cool with a room fan.

███████████████████████████████████████████████████████████████████▀███▀████
████████████████████████████████████████████████████████████████████▄▀▄█████
███████████████████████████████████████████████████████████████████▀▄█▄▀████

███▀▀▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀████████▀▀▀██▀▀▀███████████▀▀▀██▀▀▀▀▀▀▀▀████████▀▀▀█████
███          ▀███   ████████   ██    ▀█████████   ██           ▀████   █████
███   █████▄   ██   ████████   ██      ▀███████   ██   ██████▄   ███   █████
███   ██████   ██   ████████   ██   █▄   ▀█████   ██   ████████   ██   █████
███   █████▀   ██   ████████   ██   ███▄   ▀███   ██   ████████   ██   █████
███          ▄███   ▀██████▀   ██   █████▄   ▀█   ██   ███████▀   ██   █████
███   ▄▄▄▄▄███████   ▀▀▀▀▀▀   ███   ███████▄      ██   ▀▀▀▀▀▀   ▄███   █████
███   █████████████▄        ▄████   █████████▄    ██        ▄▄▄█████   █████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
.Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency.██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
[[[ Whitepaper    Twitter     Facebook]]]
[[[  Telegram      Medium     Youtube ]]]
soy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
September 08, 2013, 04:28:39 PM
 #131

Ill answer that for you:
So how bout them blades?  Ethernet is handy in it's own right, but USB would be nice so I could just throw it on my pi...

Will the interface be the same?   Native stratum support?   Why remove the overclock?


Are more pictures/information available for power connections and backplanes?

Will the backplanes be sold seperately?


Ill answer that for you:

We are glad to introduce our new model of Block Erupter Blades to the market. The hashing unit, the power module, and the ethernet controller are now integrated into one board, resulting in a more compact design with higher computation density.

Besides the original power connector, the plug-able gold fingers are added to the blade. The blades are also complemented with a back-plane for them to fit in (10 in 1). It makes deployment easier and quicker.

While the back-plane is compatible with any normal PSUs with its cable-based connector, it also offers a slot for a certain brand of widely available PSUs (Part Number: HP DPS 800GBA or ATSN 7001044-Y000).

Spec: 10GHhash/s guaranteed.
         Rated speed 10.752GHash/s.
         200mm x 160mm in size.

Resellers:
US: eleuthria, CanaryInTheMine, SilentSonicBoom
Canada: teek
EU, Switzerland and North Europe: yxt
China, Taiwan, Hong Kong and Macau: rockxie
Australia: leotreasure@gmail.com
India: Pinwheel

Purchasers from the rest of the world can buy the products directly from us. One back-plane will be provided per ten Block Erupter Blade (New Model).

Former warranty conditions still hold.

Mailing address for sales: asicminer.blades@gmail.com.
Mailing address for support: asicminer.help@gmail.com.

To purchase, please send your full name/address/zip code/phone number to the mailing address for sales.




Notes:
1. Please make sure that the polarity of PSUs matches the polarity on the backplane. If you are connecting the blades to the PSU without backplane, please also make sure that the polarity matches each other.

I see the question partially answered.  My first Blade should arrive tomorrow.  I have stratum-mining-proxy set up on a local network machine but I'd rather reduce bandwidth by having the stratum-mining-proxy installed on the Blade itself.  I take it the Blade is running a linux distribution?  Which may I ask?  Can stratum-mining-proxy be install on the Blade using git?

███████████████████████████████████████████████████████████████████▀███▀████
████████████████████████████████████████████████████████████████████▄▀▄█████
███████████████████████████████████████████████████████████████████▀▄█▄▀████

███▀▀▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀████████▀▀▀██▀▀▀███████████▀▀▀██▀▀▀▀▀▀▀▀████████▀▀▀█████
███          ▀███   ████████   ██    ▀█████████   ██           ▀████   █████
███   █████▄   ██   ████████   ██      ▀███████   ██   ██████▄   ███   █████
███   ██████   ██   ████████   ██   █▄   ▀█████   ██   ████████   ██   █████
███   █████▀   ██   ████████   ██   ███▄   ▀███   ██   ████████   ██   █████
███          ▄███   ▀██████▀   ██   █████▄   ▀█   ██   ███████▀   ██   █████
███   ▄▄▄▄▄███████   ▀▀▀▀▀▀   ███   ███████▄      ██   ▀▀▀▀▀▀   ▄███   █████
███   █████████████▄        ▄████   █████████▄    ██        ▄▄▄█████   █████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
.Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency.██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
[[[ Whitepaper    Twitter     Facebook]]]
[[[  Telegram      Medium     Youtube ]]]
HellDiverUK
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602



View Profile
September 08, 2013, 04:48:12 PM
 #132

I have stratum-mining-proxy set up on a local network machine but I'd rather reduce bandwidth by having the stratum-mining-proxy installed on the Blade itself.  I take it the Blade is running a linux distribution?  Which may I ask?  Can stratum-mining-proxy be install on the Blade using git?

Doesn't work like that. 

That's like trying to install stratum-proxy on your TV....it probably runs linux, so it must work, right?  Roll Eyes

| 
 
50
| 




                       ▄
           ▄▄▄▄▄▄███████
▄▄▄▄█████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████

█████████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████
█████████  █████████████
▀▀▀▀█████  █████████████
           ▀▀▀▀▀▀███████
                       ▀
| 
 
$1,5 M
|


        ▄▄▄█████████▄▄▄
      ▄█████▀▀███▀▀█████▄
    ▄███▀     ███     ▀███▄
   ████       ███       ████
  ███▀                   ▀███
 ███▀                     ▀███
▄██▀       █████████       ▀██▄
███                         ███
███        █████████        ███
███                         ███
▀██▄       █████████       ▄██▀
 ███▄                     ▄███
  ███▄                   ▄███
   ████       ███       ████
    ▀███▄     ███     ▄███▀
      ▀█████▄▄███▄▄█████▀
        ▀▀▀█████████▀▀▀
 
|
 
<>
<>
<>
<>
 
GITHUB
TWITTER
YOUTUBE
FACEBOOK
soy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
September 08, 2013, 06:05:11 PM
 #133

Is that no because the linux is for an arm processor?  Or that the resources onboard are only sufficient for the specific mining task?

Maybe the way to go would be with a hacked Linksys router; it having linux installed then stratum-mining-proxy installed and dedicated to the Blade(s).

If limited resources and not expandable, then that might be for any number of reasons.  One might be to prevent something like a cgminer installation as that would show each and every ASIC.  If one were running poorly it might not really show in the overall stats but if one were running cgminer and looking at the stats of each ASIC it would be clear.


███████████████████████████████████████████████████████████████████▀███▀████
████████████████████████████████████████████████████████████████████▄▀▄█████
███████████████████████████████████████████████████████████████████▀▄█▄▀████

███▀▀▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀████████▀▀▀██▀▀▀███████████▀▀▀██▀▀▀▀▀▀▀▀████████▀▀▀█████
███          ▀███   ████████   ██    ▀█████████   ██           ▀████   █████
███   █████▄   ██   ████████   ██      ▀███████   ██   ██████▄   ███   █████
███   ██████   ██   ████████   ██   █▄   ▀█████   ██   ████████   ██   █████
███   █████▀   ██   ████████   ██   ███▄   ▀███   ██   ████████   ██   █████
███          ▄███   ▀██████▀   ██   █████▄   ▀█   ██   ███████▀   ██   █████
███   ▄▄▄▄▄███████   ▀▀▀▀▀▀   ███   ███████▄      ██   ▀▀▀▀▀▀   ▄███   █████
███   █████████████▄        ▄████   █████████▄    ██        ▄▄▄█████   █████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
.Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency.██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
[[[ Whitepaper    Twitter     Facebook]]]
[[[  Telegram      Medium     Youtube ]]]
Trongersoll
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 490



View Profile
September 08, 2013, 10:07:26 PM
 #134

Is that no because the linux is for an arm processor?  Or that the resources onboard are only sufficient for the specific mining task?

Maybe the way to go would be with a hacked Linksys router; it having linux installed then stratum-mining-proxy installed and dedicated to the Blade(s).

If limited resources and not expandable, then that might be for any number of reasons.  One might be to prevent something like a cgminer installation as that would show each and every ASIC.  If one were running poorly it might not really show in the overall stats but if one were running cgminer and looking at the stats of each ASIC it would be clear.



the linux if it is that is most likely in ROM and unmodifiable.
dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


dogiecoin.com


View Profile WWW
September 08, 2013, 10:17:02 PM
 #135

Friedcat delivered to all resellers and bulk customers, but still ignoring all his previous customers: https://bitcointalk.org/index.php?topic=282910.0

soy
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1106


Any store can buy, sell, and accept Crypto


View Profile
September 09, 2013, 12:44:21 AM
 #136

Friedcat delivered to all resellers and bulk customers, but still ignoring all his previous customers: https://bitcointalk.org/index.php?topic=282910.0

god, the public, ya blame him?

███████████████████████████████████████████████████████████████████▀███▀████
████████████████████████████████████████████████████████████████████▄▀▄█████
███████████████████████████████████████████████████████████████████▀▄█▄▀████

███▀▀▀▀▀▀▀▀██████▀▀▀████████▀▀▀██▀▀▀███████████▀▀▀██▀▀▀▀▀▀▀▀████████▀▀▀█████
███          ▀███   ████████   ██    ▀█████████   ██           ▀████   █████
███   █████▄   ██   ████████   ██      ▀███████   ██   ██████▄   ███   █████
███   ██████   ██   ████████   ██   █▄   ▀█████   ██   ████████   ██   █████
███   █████▀   ██   ████████   ██   ███▄   ▀███   ██   ████████   ██   █████
███          ▄███   ▀██████▀   ██   █████▄   ▀█   ██   ███████▀   ██   █████
███   ▄▄▄▄▄███████   ▀▀▀▀▀▀   ███   ███████▄      ██   ▀▀▀▀▀▀   ▄███   █████
███   █████████████▄        ▄████   █████████▄    ██        ▄▄▄█████   █████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
.Any Store Can Buy, Sell and Accept Cryptocurrency.██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
██
[[[ Whitepaper    Twitter     Facebook]]]
[[[  Telegram      Medium     Youtube ]]]
dogie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1428


dogiecoin.com


View Profile WWW
September 09, 2013, 01:02:50 AM
 #137

Friedcat delivered to all resellers and bulk customers, but still ignoring all his previous customers: https://bitcointalk.org/index.php?topic=282910.0

god, the public, ya blame him?
He sold items with the terms that future upgrades would be included. He is still yet to honour that promise, while putting new money customers first.

quest
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 259



View Profile
September 11, 2013, 11:15:19 PM
 #138

When will he send out the new blades to batch 1-3 auction winners Huh

...


░░▄▄▄▄▄▄▄▄▄
███████████
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███
███▄
████████▄▄
░░░▀▀▀▀▀▀███
░░░░░░░░░░███
░░░░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███████████▀
░░▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀




░░▄▄▄▄▄▄▄▄▄
███████████
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
▀▀▀░░░░░░░▀▀▀


███
███

███
███
███
███
███
███
███
███
███
████
▀▀▀




░░▄▄▄▄▄▄▄▄▄
███████████
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███░░░░░░░███
███████████▀
███▀▀▀▀▀▀▀▀
███
███
███
███
...
ooeygooeygold
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 169



View Profile
September 11, 2013, 11:33:40 PM
 #139

Why not put a usb on the back-plane? I was excited to hear there was a usb port on the boards and bummed to find out there isn't.

████→→       ● DeepOnion                                                                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯ 
████→→       ● Tor integrated, 100% anonymous!                                       Get Your FREE Coins NOW!     
████→→       ● Free Airdrop! (No ICO, No Crowdfund)                       ✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯✯
candoo
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 602


Vertrau in Gott


View Profile
September 11, 2013, 11:34:32 PM
 #140

Why not put a usb on the back-plane? I was excited to hear there was a usb port on the boards and bummed to find out there isn't.

That is totally stupid. This is a standalone unit. Why would  anyone be stupid and wish it to be not a stand alone unit?

Einer trage des andern Last, so werdet ihr das Gesetz Christi erfüllen.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!