Umbrella Holdings
|
|
February 03, 2018, 01:48:25 PM |
|
Düşüşte güzel fiyatlardan Ethereum ve Doge aldım, Edo'da iyi bir düşüş gösterdi ileride değerleneceğine kendi adıma eminim o yüzden Eidoo'yu da sepete koydum. Şimdilik bu kadar, daha fazla giriş yok, Bitcoin netleşene kadar.
|
|
|
|
yapa ve yalniz
|
|
February 03, 2018, 02:21:37 PM |
|
Bence şu anki düşüşte alınabilecek en güzel coinler BNB ve Kucoin'dir. Arkadaşlar bunlar gerçekten güven veren 2 coinden birisidir şu an ki pyiasada. Sizde biliyorsunuzdur başka şey düşünmeyin hatta bütün parayı basın BNB'ye Edit: BNB 10 dolar civarlarında büyük fırsat
|
|
|
|
pkblgn
Member
Activity: 180
Merit: 10
Risk takes great win or die.
|
|
February 03, 2018, 02:41:31 PM |
|
tamamen içerde olduğum için alamıyorum borç verecek varsa(faizsiz) Lamden almayı düşünüyorum ne güzelde göz kırpıyor arkadan arkadan
Lamden Çok fena çakıldı alım seviyesi mükemmel kaçırma derim.Proje zaten geleceğe göz kırpıyor.
|
|
|
|
sealofsun
|
|
February 03, 2018, 02:47:13 PM |
|
Düşüşte bitcoin ve ethreum alınır. Altcoinler düştüğü yerde kilit kalabilir uzun zamandır takip ettiğim 2 coin dump yedikten sonra kilitli kaldı ve üstüne biraz daha düşüş yaşadı. Zamanla çoğu coin toparlıyor yinede altcoinlerin toparlaması uzun vadede oluyor Örnek olarak dnt coini veriyorum. 1 ay önce 0.37usd suan 0.1 zor geldi. Ethereuma oranla bakarsanız eth %35-40 arası düşüş yaşadı altcoinlerden örnek gösterdiğim dnt %300 yani 3x den fazla zarar yaptırttı yatırımcısına
|
|
|
|
tendor
|
|
February 03, 2018, 02:52:47 PM |
|
düşüşte tabiki sadece bitcoin ve ether alınır. sonuçta elinizde bunlar varsa herşeyi satın alabilirsiniz. tabiki yüzde 40 tan fazla düşen diğer altcoinleri de tekrar yükselme potansiyeli olduğu için değerlendirebilirsiniz
|
|
|
|
HSYNTKN
Member
Activity: 336
Merit: 17
|
|
February 03, 2018, 04:20:31 PM |
|
Düşüşlerde çoğun koin alınabilir. Ama şuan btc düşüşünde Etherium almak daha mantıklı geliyor.
|
|
|
|
Borracha
|
|
February 03, 2018, 04:35:53 PM |
|
Böyle düşüşlerde eldeki paraya göre öncelikle Bitcoin ve Ethereum alınır, kalan paralarla güzel projelerden seçim yapılarak az az farklı coinler alınır, %20-30 artış beklenir arkaya yaslanılır ve portföyün artışı seyredilir.
|
|
|
|
kukoc
Newbie
Activity: 196
Merit: 0
|
|
February 03, 2018, 04:37:32 PM |
|
GVT'ye bakın derim ripple gidebilir Enjin ve GVT favorimdir candır canandır önceki seviyelerine bakıldığında neden önerdiğim anlaşılacaktır. Etheryumda bu fiyattan alınabilir
|
|
|
|
zenfo
|
|
February 03, 2018, 04:41:14 PM |
|
herkes bitcoin ve ethereumu önermiş tabiki doğal olarak. ben biraz farklı yaklaşayım bari. usdt alıp piyasanın biraz daha düşmesi beklenebilir mesela. daha sonra serbestsiniz. istediğinizi alabilirsiniz. dibin dibi denen bir kavram var bu piyasada. unutmayın
|
|
|
|
fodoyr565
Newbie
Activity: 112
Merit: 0
|
|
February 03, 2018, 04:44:10 PM |
|
ICX ETH GVT ENJ litecoin bunlar bence bakılması gereken coinler bu seviyedeyken bence her coin alınabilir. değerlendirmekte fayda var bu düşüşü
|
|
|
|
HiatusGG
|
|
February 03, 2018, 04:49:20 PM |
|
Rippledan uzak dur bence onun haricinde btc eth ltc neo ve OmiseGo ya yönelmen daha sağlıklı olucağını düşünüyorum bana göre daha sağlam yatırımlar.
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
February 03, 2018, 06:20:22 PM |
|
düşüşte çok fazla değer kaybetmeyen ve sağlam projelere sahip olan altcoinlerde alınır çok olmasada bitcoinde alınır tabiki
|
|
|
|
murado
Jr. Member
Activity: 224
Merit: 2
|
|
February 03, 2018, 06:22:24 PM |
|
bu düşüşün en iyi alıncak coinleri öncelikle bitcoindir bence sonra pirle veya dgb xrb gibi sağlam projeleri olan altcoinlerden seçimler yapılıp belli miktarda yatırım yapılabilir
|
Vertex | A UNIQUE ECOSYSTEM FOR INVESTORS, THE COMMUNITY AND ICOS ╚═════ 'The worlds first ICO aftermarket' ═════╝
|
|
|
Easx
Member
Activity: 490
|
|
February 03, 2018, 06:23:31 PM |
|
Tron'dan nefret ediyorum hiç almadım almayacağımda Fikrime göre alınabilecek coinler: Edgeless Lend 0x Bitcore Status Belki risk almak isteyen varsa Bitcoin white olabilir.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
February 03, 2018, 06:27:35 PM |
|
0X olabilir bir diğeri bana göre Bnt ama oda çok hızlı düşüyor yükselişi de bir hayli hızlı olabiliyor aslında.
|
|
|
|
Arizona
|
|
February 03, 2018, 07:08:00 PM |
|
Musicoin 0x ubiq ethereum etc aldım daha 2 gün önce en dipten. Önceki sepetimi bozmadan nakitle aldım bakalım 2 adet sepetim oldu. Yazın veya yıl sonuna kadar hodl yapmayı planlıyorum sonra belki emekliliğe ayrılabilirim Düşüşte alınacak coinleri iyi seçiyorum sanırım https://bitcointalk.org/index.php?topic=2818830
|
|
|
|
snaper14
Member
Activity: 243
|
|
February 03, 2018, 07:13:21 PM |
|
En başta bitcoin almak lazım gibi duruyor 2-3 aya güzel noktalara gelecektir. Qtum ve 0x benim diğer favorilerim şimdilik araştırmaya devam ediyorum.
|
|
|
|
Leonbtc
|
|
February 03, 2018, 07:15:50 PM |
|
soru başlıkta knk
edit: şunları aldım Ripple: $0.75 Tron: $0.037
Asla almayacagim 2 coin/token Ripple arkasindaki insanlardan dolayi tron ise bukadar yalan haberle hyplanmasindan ve buyuk market capindan dolayi, ama size bol sans dilerim.
|
|
|
|
pro2017
Member
Activity: 210
Merit: 11
|
|
February 03, 2018, 07:36:00 PM |
|
Bence şu sıra bitcoin alınabilir hafta sonu suni yükselişi olabilir gerçi hafta için kesinlikle yeniden 8000 dolar seviyesini deneyecektir
|
|
|
|
saulzaents
|
|
February 03, 2018, 08:13:13 PM |
|
En başta bitcoin almak lazım gibi duruyor 2-3 aya güzel noktalara gelecektir. Qtum ve 0x benim diğer favorilerim şimdilik araştırmaya devam ediyorum.
Qtum u bilmiyorum fakat ox mantıklı olmuş. bu arada bu düşüş zamanlarından bitcoin ile ilgili hiçbir zaman hiçbir yatırımım olmadı. bu olayı bikaç özetle de kafanızda canlandırmak isterim. örnek olarak bitcoin 10k seviyelerinden 5k seviyelerine kadar indi diyelim. şimdi efsane bir düşüş gerçekleşmiş ne kadar %50. altcoinlere baktigimizda da örnek olarak veriyorum x tokeni yada coini bu btc düşüşünden ötürü onun da fiyatı 3x gerilemiş diyelim . şimdi yatırımı yaparken bekledigim geri dönüş olayından sonra paramı kaça katlarım ona bakarım. şimdi diyelim parayı bitcoin'e yatırdık 5k dan aldık 1ok dan sattık . 1'e 2 yaptik yani. ama aynı düzeyde bitcoin eski seviyesine geldiğinde genel olarak coğu altcoin de eski seviyelerine hemen dönmesede dönüyor. o arada düşüşten önce 3 olan bir tokeni düşüşten sonra 1'e alip sonrasında daha fazla katlama şansı ile paranızı arttırabilirsiniz. bitcoin bir dayanaktir ona sözüm yok mevcut yatırımların bencede bir kısmı her zaman btc olarak kalmali o ayrı bişi fakat anlık piyasa düşüşlerinde benim kararım hep altcoinlerden yana olmuştur.
|
|
|
|
|