nasip35
|
|
March 07, 2018, 12:24:26 AM |
|
Benim tercih etmicegim coinleri almışşınız ama genede iş yapabilcek coinler trona cok fazla güvenmiyorum ben olsam vechain ethlend neo ve eth alırdım
|
|
|
|
kubra68
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
March 07, 2018, 06:59:38 AM |
|
bence neo ve xrp alınabilir ikisini de almak mantıklı coinler btc nin yükselmesi ile neo ve xrp nin kazandıracağını düşünüyorum.şimdi alış fiyatları uygun gibi görünüyor dagha da düşer mi bilmiyorum ama
|
|
|
|
Quite
|
|
March 07, 2018, 07:34:28 AM |
|
Sağlam kaynağı olan varsa paylaştığı posta güvenen bende o arkadaşlardan referans alarak giriş yapabileceğim coinler arayışındayım. Ben halen LTC ETH INS tutanlardanım elinde.
|
|
|
|
mahoni2100
Member
Activity: 504
Merit: 12
|
|
March 07, 2018, 08:10:01 AM |
|
düşüşte ne alınırın tek cevabı bence sağlam projeleri olan gelecek için sağlam adım atn coinlerin alınmasıdır başka açıklamaya gerek yok
|
|
|
|
krm4700
|
|
March 07, 2018, 08:12:44 AM |
|
riplle alınır hocam çünkü peş peşe sürekli yapılan projeleri gündeme geliyor bu da yatırımcıların dikkatini çekiyor ileride yüzünü güldürecektir
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
March 07, 2018, 01:31:05 PM |
|
ignis'ten bir hareket bekliyorum, nxt ve ardor'a göre çok ucuz kaldı ama ne yapacakları da belli olmaz bunların, dibin dibi var, risk almak isteyenler için fiyat uygun bence...ytd
ignis ve nxt ufak bir hareketlenme oldu ama geri döndü, zclassic yaptı yapacağını 3x'e dayandı 1 günde...bakalım belki güzel sürprizler bize de uğrar birgün...
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
Rkc Trader
|
|
March 07, 2018, 01:54:36 PM |
|
synero amp bugün iyi çıkış yaptı, marketcali takip ederek işlem yapmakta fayda var. coin burn yada iyi bir etkinlikte vur kaç yapılabilir.
|
|
|
|
zenfo
|
|
March 07, 2018, 02:13:14 PM |
|
piyasayi bitcoin ve ethereum domine ettigine gore dususte tabiki usdt tutuyorsaniz en mantikli btc ve eth. almaktir diye dusunuyorun. altcoinler icin birsey soylemek guc. sonucta dibinde dibi denen bir kavram var. alirsiniz ama daha fazla duser. tam terste kalirsiniz.
|
|
|
|
PastirmaliYumurta
Full Member
Activity: 490
Merit: 100
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
March 07, 2018, 02:27:20 PM |
|
Her seferinde daha ne kadar düşer deyip altlara dalamıyoruz. Eth kesinlikle alınır ama, ben icolara daha çok özen gösterdiğim için elimde çoğu zaman eth bulundururum. Düşüşte de çıkışta da ethereum bence güvenilir limandır
|
|
|
|
thefunkybits
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1000
|
|
March 07, 2018, 02:54:18 PM |
|
ETN şimdilik alınır gibi duruyor fiyatı nerdeyse dip yapmış durumda ve yakında kucoinde listelenecek ama kesin tarihi halen belli değil malesef.mobil madenciliği devreye soktular ve tepkiler nötr geldi malesef çok olumluda değil olumsuzda.bundan sonrası için ios wallet ve diğer borsalar kalıyor değerlenmesi için.ben güvendiğim için elimdekileri yılsonuna kadar bekletmeyi düşünüyorum
|
|
|
|
zaza4700
Newbie
Activity: 252
Merit: 0
|
|
March 07, 2018, 02:59:54 PM |
|
bence düşüşlerde size tavsiyem strayt komado ve mth alın yüzde 15 kaar koyup satış emri veriyorum şu an piyasa bozuk olduğu için oyle yapıyorum ama ariyetende uzun vadelikde kenara atıklarım var
|
|
|
|
KoinGuru17
Member
Activity: 294
|
|
March 07, 2018, 03:19:26 PM |
|
Son birkac gunluk dusus sonrasinda Ncash, tomocoin, bluezelle alinabilir. Wepower hala ico fiyatina yakin seyretmekte. Bu yazdigim projelerin hepsi dusus surecinde piyasaya giren projeler ve hepsinin de potansiyeli yuksek projeler. Market biraz toparlandiginda rahatlikla 6-7 kati yapabilecek projeler. Pump ve dump yemis olan eski coin ve tokenlardan daha cok istiklal vaat eden projeler.
|
|
|
|
ethereumcu
Full Member
Activity: 434
Merit: 111
Hydax Global Bounty Program
|
|
March 07, 2018, 05:54:11 PM |
|
tomocoin, bluezelle den bir yol olmaz diye düşünüyorum hocam, ama gene de tavsiye için teşekkürler
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
March 07, 2018, 06:49:40 PM |
|
Düşüşte düşen coinler alınır.3-4 tane alıp kendi aralarında çevirerek miktar attırılabilir.Piyasanın kötü olmasından dolayı ancak miktar attırılarak kazanılabilir.Coin artacak diyerek bir coine takılıp kalmak kaybetmenize neden olur.
|
|
|
|
Pa1n
Member
Activity: 294
JOIN THE NEXT MEGATREND IN CRYPTO!
|
|
March 07, 2018, 06:50:36 PM |
|
Şuan en mantıklı cardano alınabilir. Tamamen kazançlı çıkarsınız yani çok kazanmazsınız belki ama
|
|
|
|
mymerlia
Member
Activity: 633
Merit: 15
|
|
March 07, 2018, 07:11:39 PM |
|
posw koin de stake işlemi bugün başladı, yukarıya doğru zıplama yaşanabilir.
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
|
|
March 07, 2018, 07:22:59 PM |
|
Ne alinir baba kafasi alinir dususte Sanki birimi dusuyor hepsir bir dusuyor sorun cikisin nezaman olacagini bilmek ondan once almak.
|
|
|
|
gulypz
Member
Activity: 476
|
|
March 07, 2018, 07:25:05 PM |
|
Düştükçe btc alınabilir btc nefeslendikçe altlara para akıyor o sırada altlara geçilebilir. Zor bir sörfdür bu. Yani zaten bunu yaparsan trader olursun güzel paralar kazanabilirsin.
|
|
|
|
ozlemt4296
Member
Activity: 350
CAT.EX Exchange
|
|
March 07, 2018, 07:50:33 PM |
|
ne olursa olsun ethereum ve bitcoinden sasmayacaksin en çok güvendiğim coinler bunlar düşükken mutlaka ether ve bitcoin alın asla pişman olmazsiniz bide tam yukselisteyken sattinizmiydi emeklerinizin karsiligini fazlasıyla alirsiniz
|
|
|
|
hasyurt
|
|
March 07, 2018, 07:53:49 PM |
|
Her şey den önce btc alacaksın ama illaki alt alacağım diyen varsa ben vtc aldım. 1-2 ay içinde güzel haberler gelecek diyebiliyorum. yatırım yapacak kişiler araştırıp baksınlar derim. ayrıca 31 mart tarihinde de mth nin kaliteli bir işi var diyebiliyorum. zaten forumda mth için başlık bile var. isteyen orada ki yazılanlara bakabilir...
|
|
|
|
|