bulgar_84
|
|
March 18, 2018, 09:30:28 AM |
|
Düşüşün nereye kadar gideceğini bilmiyoruz oyüzden şuanda nakiti olan varsa beklesin derim ben de, artık düşmez dediğimiz herşey yarıya inmek üzere o fiyatlara göre, belki haftalarca daha düşüş sürücek oyüzden beklemekte fayda var, olumlu sinyaller geldiğinde alımlar yapılabilir biraz biraz.
|
' | WSPX | | | . ║║ ║║ █[/b] | ▬▬ ● W ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● S ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● P ● ▬▬▬▬▬▬ ● X ● ▬▬
|
| |
' WSPX . ║║ ║║ █[/b] WebSpaceX Technology Artificial Intelligence Solutions ▬▬ ● W ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● S ● ▬▬▬▬▬▬▬ ● P ● ▬▬▬▬▬▬ ● X ● ▬▬ ANN Thread ► Whitepaper ► Github ► Twitter ► YouTube ► Reddit ► Medium .SALE ..01 JAN 2019.
|
|
|
batux
Newbie
Activity: 98
Merit: 0
|
|
March 18, 2018, 10:52:09 AM |
|
Ben NEBL, BAT ve VeChain almayı planlıyorum en kısa sürede. Gözlemlerim devam ediyor, kendime bir alt limit belirledim, bu alt limitin altına indiği an direkt alış emri verdim. Pusuda beklemece şu an
|
|
|
|
ozgurk
Member
Activity: 252
Merit: 10
OPEN GAMING PLATFORM
|
|
March 18, 2018, 11:53:09 AM |
|
Ben aktif sekilde neblio ve rlc yatirimi yaptim, beklentilerim var ama onlarinda bekleyesi var gibi Bakalim az toplarlandiginda ve hacimler yukseldiginde buyuk umutlarim var, yoksa genel olarak hepsi dusuyor zaten bu aralar
|
|
|
|
Ecol
|
|
March 18, 2018, 12:03:11 PM |
|
Bugun için daha da düşecek kripto borsa yarın itibariyle biraz daha artış gösterir sonrasında artma ihtimali daha düşük gibi görünüyor bir düşüş dalgası daha yaşanabilir.
|
|
|
|
mehmet312
|
|
March 18, 2018, 02:39:44 PM |
|
Bukadar büyük düşüşten sonra ne alırsan al illa katlar orası kesin ama nezaman alacağını bilmek artık daha önemli oldu, her hafta %30-40 daha kan kaybetmiş oluyoruz böyle bir piyasada ne zaman alabileceğini kestiren iyi kazanır.
|
|
|
|
thewarriors
Full Member
Activity: 350
Merit: 100
EndChain - Complete Logistical Solution
|
|
March 18, 2018, 02:42:07 PM |
|
Zclassic bak derim 200 dolar gibi şişirme rakamlardan düştü 10 dolarcığa yani x10 yaptı coin. Pump dönemlerinde yine şişirler ve köşeyi dönme ihtimali olur çünkü onlar döndü bile.
|
|
|
|
gribalenfeksiyon
|
|
March 18, 2018, 02:47:19 PM |
|
düşüşü çok iyi takip etmek lazım hocam gerçekten düşüş bittiğinde sağlam karlar elde edebiliriz o yüzden dikkatli olalım araştırmaları iyi yapalım pat diye dalmayın düşen her coine sonra üzülen siz oluyorsunuz
|
|
|
|
belhanda
|
|
March 18, 2018, 02:55:27 PM |
|
Düşüş sırasında dolarda kalmak en iyisi ama düşüş bir anda bitip terste kalırsanız gerçekten büyük bir sıkıntı içerisinde kalabilirsiniz bundan dolayı temkinli olmakta fayda olduğunu düşünüyorum.
|
|
|
|
crazy1204
|
|
March 18, 2018, 02:57:00 PM |
|
Düşüş sırasında dolar molar hikaye gibi geliyor bana direk bitcoin ve ethereumda beklemek lazım aynı dakika düşer aynı dakika artar bu yüzden piyasada kalınacaksa uzun süreli bitcoin ve ethereum
|
|
|
|
h4yfans
|
|
March 18, 2018, 03:30:36 PM |
|
düşüşte dolar alınır. daha çok dolar alınır. biraz daha dolar alınır. dolar alınır demişmiydim? evet dolar alınız. şuan bir şey alınacak dönemde değiliz. dikkatli olun.
|
|
|
|
mamiko
Member
Activity: 294
Merit: 11
|
|
March 18, 2018, 03:54:19 PM |
|
düşüşte ya nakitte kalaaksın hocam ya da pusuda kalıp atlları toplayacaksın kar edeeksin benim strateji o şekilde olurdu ama şu ana hiçbirini yapamıyorum o ayrı mesele
|
|
|
|
bitkolik
|
|
March 18, 2018, 04:16:54 PM |
|
dususte ne alinirdan ziyade dususun ne kadar surecegini tartismak daha mantikli olabilir. cunku aldiklariniz size gore dusukte olsa bir sure sonra daha da alt seviyeleri gorebilir. gordugunuz gibi 20k dan buralara gelen btc ve 1400 dolardan bu seviyelere gelen eth gercegi var. daha da dipleri gormeyeceklerini hic kimse garanti edemez. hangi coini almayilim degilde daha ne kadar duser diye sorup mantikli bir cevap aramak faydali olabilir.
|
|
|
|
freedomforever
Member
Activity: 336
Merit: 11
|
|
March 18, 2018, 04:36:38 PM |
|
Birçok coin hakkında yorum yapmak istedim fakat şu dönemde piyasa stabil değil. Yeni yatırım için biraz daha beklemenizi önereceğim, olması gereken de bu.
|
|
|
|
dedoleec
Newbie
Activity: 126
|
|
March 18, 2018, 04:55:08 PM |
|
Bence daha almayın, piyasa biraz daha düzeltme yapacaktır, 6 bin dolarları görecektir. Acele etmeyin az daha bekleyin.
|
|
|
|
acmrl
|
|
March 18, 2018, 05:06:25 PM |
|
Bence de biraz daha beklenebilir, her gün daha pis düşüyoruz nasıl olsa yarın daha da düşmüş oluruz bugün en son baktığımda eldekiler yüzde 10-20 arası düşüşteydi kapadım sonra, böyle kötü düşüş nereye kadar gitcek bakalım.
|
|
|
|
instr_3535
Newbie
Activity: 196
|
|
March 18, 2018, 05:40:49 PM |
|
Ekibi ve projesi sağlam ico yatırımları yapılabilir, eth vs düştükçe toplanabilir biraz da kişiye bağlı bu. Ben kır pidesi alıyorum, doyurucu oluyor.
|
|
|
|
nascasto
Full Member
Activity: 504
Merit: 102
PRIVATE FEDERATED BLOCKCHAIN
|
|
March 18, 2018, 05:48:04 PM |
|
Valla hocam şu zamanlarda 2 gün beklediksen sonra neler olacak o zaman göreceğiz. Ben büyük kumar oynayıp %100 altcoine geçtim ya herro ya merro ve max 80 90m marketcapli coinler. Varsa cesareti olan gelsin yanıma
|
|
|
|
elcezireex
|
|
March 18, 2018, 06:04:55 PM |
|
Ben her düşüşte ethereum biriktiririm ama bu sefer ters tepti galiba
|
|
|
|
thenorthblue
Member
Activity: 336
Merit: 10
|
|
March 18, 2018, 07:33:12 PM |
|
Bircok coin yazmak isterdim buraya fakat şu an dususten ziyade piyasa karmasik, stabil degil. Ben bu donem biraz beklenmesi gerektigini dusunuyorum.
|
|
|
|
Reyiz
Jr. Member
Activity: 168
Merit: 2
Astorgame.com | ICO is LIVE | Get Your Bonus
|
|
March 18, 2018, 08:01:34 PM |
|
Bu sefer kendimi hodl pozisyonuna aldım bekliyorum, ya tamam ya devam
|
Astorgame.com | eSports & Gambling | ICO is LIVE | Get Your Bonus (http://Astorgame.com)
|
|
|
|